Rolex Replica „Titanium Ghost King”.

November elején (2022) a Rolex új Deep-Sea kihívást indított, nevezetesen a DeepSea Challenge-t, az 126067-es modellt, és a rekordot 11 000 méter vízálló mélységgel megszakította, és a búvárórákká vált a világ legmélyebb vízálló mélységével a világ legmélyebb vízálló mélységével. híres órákból. Ezenkívül a titánhéjakat „Titanium Ghost King” -nek nevezik a játékosok körében. A nyilvános ár 203200 jüan.

Ugyanakkor a „Titanium Ghost King” mérete elérte a lenyűgöző 50 mm -t és 23 mm vastagságot, ami szintén széles körű vitát váltott ki a játékosok körében.

Rolex „Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge 126067

Nem szokatlan, hogy megtörjük a Rolex „Titanium Ghost King” búvárfelvételét.

Ésszerű, hogy a Rolex Replica „Titanium Ghost King”. „Titanium Ghost King” mélytengeri kihívása és a rekord megszakítása jó, mert a történelem során a Rolex már elérheti a 10 000 méter vízálló mélységét. Nincs azonban tömegtermelés vagy műszaki ellenőrző táblázat. Ők:

1960 -ban a Rolex Deep Sea speciális technológiai ellenőrzési formája a merülővel 1 0916 méter volt a Mariana árok alján.

1960 -ban Rolex belemerült a Mariana árok mélytengeri speciális technológiai ellenőrző asztalába.

2012 -ben a Rolex Deepsea kihívást jelent a műszaki ellenőrzési űrlap, amelynek merülője 10 908 méterre merül a Mariana árok alján.

2012 -ben a Rolex belemerült a Mariana árok Deepsea Challenge Technology ellenőrző táblájába.

Miután több mint 60 éve felhalmozódott két fő technikai ellenőrzött asztali technológiát, a Rolex végül 11 000 méter vízálló mélységű tömegtermelést ért el, és elkezdett eladni. Ez a mai „Titanium Ghost King” mélytengeri kihívás.

A „Titanium Ghost King” mély tengeri kihívás.

Rolex "Titanium Ghost King", miért érheti el a vízálló 11 000 métert?

A Rolex „Titanium Ghost King” mélytengeri kihívásának alapvető vízálló technológiája a Rolex Patent Ring Lock rendszer. Láthatjuk, hogy a gyűrűs zárrendszer szó a „Titanium Ghost King” -ben és a DeepSea lemezfelületének hagyományos változatában kerül.

Rolex mély -SEA kihívása, gyűrűzárral.

A Rolex Deep-Sea kihívás, világító hatás

A gyűrűs zárrendszer a Rolex egyedülálló vízálló szerkezete. A „Titanium Ghost King” zafír tüköre 9,5 mm vastag. A „sűrített acélgyűrű” zafíróra zárja (a tárcsát a gyűrűs zárrendszer külső gyűrűjével írják, amely a „sűrített acélgyűrű”), és a titán alsó burkolatot használja. Amikor az órás zafír tükör kolosszus víznyomástól szenved, a nyomást a „sűrített acélgyűrűre” és a titán alsó burkolatához továbbítják. A „sűrített acélgyűrűk” nyomásállósága a Rolex 904L acél háromszorosa; A titán bázisborítás bizonyos rugalmassággal rendelkezik, és nyomás alatt deformálható lehet. A kettő gyakori a víznyomás megoldására és felszabadítására.

Rolex gyűrűs zár szerkezet.

A gyűrűs zárrendszer kivételével a „Titanium Ghost King” mélytengeri kihívás más részei megegyeznek a hagyományos Rolex-tengerrel és a Deepsea-val. A tok oldalán van egy automatikus kisülési szelep, és a korona szorosan rögzítve van. Noha a „Titanium Ghost King” hivatalos címkézése 11 000 méter vízálló, a Rolex és a COMEX víznyomás -tesztje szerint a „Titanium Ghost King” tényleges vízállója elérheti a 13 750 métert.

Látható, hogy a Rolex mélytengeri kihívása 9,5 mm vastag.

Miért használ a Rolex "Titanium Ghost King" titánhéjat?

A „Titanium Ghost King” mélytengeri kihívása miatt túl nagy. A méret 50 mm és 23 mm vastag. Ha nem használ titánt, használjon acélhéjat, az asztal súlyát, a hétköznapi emberek csuklóját, valójában „nem viselheti”.

A Rolex „Titanium Ghost King” mély tengeri kihívása túl nagy.

A „Titanium Ghost King” Deep-Sea Challenge az első típusú tömegtermelés és a titán héjórák eladása a Rolex történetében. A Rolex titánja „RLX titán”. Noha a „Titanium Ghost King” szintén feltárta a 42 mm -es titánhéjjal fennálló létezését, a 42 titánhéj jachtok csak egy „kísérleti asztal” volt, és hivatalosan nem engedték szabadon.

A Rolex 42 mm -es titánhéjjós jachtja „Kísérleti asztal”.

A fény titánhéjak mellett egy másik tulajdonság a nagy keménység. Ezért a „Titanium King” esetkezelési módszer különbözik a standard acélhéjaktól és az aranyhéj -rolextől a titánhéjak használata után. Az általános Rolex -et mind az eset oldalán csiszolják, és a „Titanium Ghost King” kérdését nagy területeken megcsiszolják, és az ügy oldalát is rajzolják, ami nagyon ritka a Rolex körében. Ennek oka az, hogy a titánhéj keménysége magasabb, mint az acél- és aranyhéjak, és ezt nehéz csiszolni. Ezért a rendelkezésre álló titánhéj órákat nagy területeken megcsiszolják. De az egyik részlet az, hogy Rolex csiszolta a „Titanium Ghost King” és a korona vállának szélét, amely növelte az eset bonyolultságát. Egyesek úgy vélik, hogy a titánhéjak kielégítő kezelése megerősíti a „Titanium Ghost King” speciális státusát oldalról és az alacsony kimenetelű.

Látható, hogy az eset oldala megcsiszolja, és a széleket csiszolják. A középső pont egy automatikus sorszelep.

A mozgás szempontjából a „Titanium Ghost King” a Rolex új 32 -es sorozatát használja. Ez 3230, 70 órás teljesítmény naptár, lelkes megfigyelés, napi hibák+2/-2 másodperc. A Rolex 32 mozgalom, mindenki ismeri, és itt nem fogok belemenni a részletekbe.

A Rolex „Titanium Ghost King” mélytengeri kihívásának alsó borítóját 1960 és 2012 között írták.

A Rolex "Titanium Ghost King" -et királynak nevezhetik?

Igen, de a játékosok körében viták zajlanak.

A teljesítmény szempontjából, 11 000 méter vízálló mélységgel, a világ első számú, nincs vita.

A Rolex „Titanium Ghost King” mélytengeri kihívása miatt azonban az 50 mm méret és a 23 mm vastagság meghaladta a szokásos órák méretét, és a játékosok között viták zajlanak.

A Rolex „Titanium Ghost King” mélytengeri kihívása az indulás hatása; Látható, hogy túl nagy és túl vastag.

A Rolex órája mindig is alkalmas volt arra, hogy a formatervezési fókuszként viselje. Tartózkodjon attól, hogy beszéljen a rönkről, a vízszellemről és a di Tong -ról. Még a Rolex Ghost King Deepsea, 3900 méter vízálló, 44 mm és 17 mm vastag méretű, és általában viselhető. A Rolex „Titanium Ghost King” 50 mm hosszú és 23 mm széles. Azt mondtad, hogy keményen viselheti, de megfelelőbbnek kell lennie.

Rolex „Titanium Ghost King” mélytengeri kihívás, az indulás hatása.

Egyesek úgy vélik, hogy a Rolex elindította a „Titanium Ghost King” Deep-Sea kihívást az Omega elleni küzdelemhez. Ez év márciusában az Omega 6000 méteres tengert és a ló tengeri univerzumát indította el. Abban az időben ez lett a világ első számú vízálló mélysége, 6000 méter. Most csak nyolc hónappal később a Rolex legyőzte a 6000 méteres Omega-t a „Titanium Ghost King” Deep-Sea kihívás vízálló rekordjával. Ugyanakkor ugyanaz a probléma az, hogy az Omega -óceáni univerzum 6000 méter, és a méretet 45,5 mm -en és több mint 17 mm vastag irányítják. Omega 6000 méter, minden verziót láttam és elindultam. Viselhetem. Egyes játékosok úgy vélik, hogy a 6000 méteres omega átfogó teljesítménye még jobb.

Rolex „Titanium Ghost King” mélytengeri kihívás

Omega Sea Horse Marine Universe 6000 méter, titánhéj -modell.

A Rolex „Titanium Ghost King” mélytengeri kihívása a világ első számú. Ez rendben van, de jobb lehet. Remélem, hogy Rolex és Omega továbbra is a „hegemóniát” folytatja, és arra kényszeríti a két oldalt, hogy jobb órákat készítsen. Ez sokkal csodálatosabb, mint évente megváltoztatni a „Dial Paint szín”.