Svájci Mido Helmsman Sorozatú Csontváz Replika Óra

A Swiss Mido Watch új kormányos sorozatú, csontvázas karórát dobott piacra, amely a finoman kivájt főlapon keresztül a remekül működő, teljesen automatikus mechanikus mozgást mutatja, teljes mértékben megmutatva a hajtómű mechanikai esztétikáját és felejthetetlenné téve azt. A sötétkék számlap fémes fényben csillog, és kiegészíti a mercerizált rozsdamentes acél házat. Az új óra a technikai bravúrt a sportos stílussal ötvözi. A számlap kialakítása ötvözi a találékonyságot, és kiemelkedik egyedi és káprázatos megjelenésével.

Az új kormányos sorozatú csontváz óra sötétkékbe mártva, kifinomult művésziséggel, felfedve a precízen működtetett sebességváltó rendszert, bátran demonstrálva erőteljes funkcióit és rendkívüli temperamentumát. Ennek az új karórának a dizájnelemei a négy legkelendőbb modelltől folytatódnak, amelyek a Helmsman sorozat 1934-es születése óta először mutatták be az üreges számlap megjelenését, rendkívüli vizuális hatást hozva – a függőleges Genfi csík a számlaptól az óralapig terjed. főlemez. A hullámzó hullámok közepette a mozgás kirajzolódik és lenyűgöző.

Rendkívüli esztétikus kialakítás

Merész és határozott, de megtartja a bájos és titokzatos légkört. Az új kormányos sorozat csontvázas karóra esztétikai megjelenésében egyesíti a találékonyságot. A függőleges Côtes de Genève hullámok a számlapon át egészen a szerkezet antracitszürke főlemezéig terjednek, és rendkívüli vizuális szépséget teremtenek. A Super-LumiNova fehér fényes bevonattal kezelt órajelzők a kék számlapon ragyognak, és kiegészítik az antracitszürke percskálát. Replika óra.

Az új óra rozsdamentes acélból készült, spirális háttámlával és koronával, mercerizált rozsdamentes acél szíjjal és összecsukható csattal párosul. Dinamikus és áttöri a korlátokat.

Erős lendület és függőleges vonalak

Akár elölről, akár hátulról nézed, felfedezheted az új Helmsman sorozatú csontváz óra egyedi esztétikai varázsát. Finoman faragott mozgását az átlátszó zafírüveg hátlapon keresztül figyelheti meg. Az automatikus oszcilláló súlyt a MIDO logóval gravírozták, és genfi hullámok díszítik, visszaadva a számlap dizájnt. Az új óra Caliber 80 teljesen automatikus mechanikus mozgatással van felszerelve.

Az új Helmsman sorozatú, csontvázas karóra precízen inspirálja az adrenalint, és a mechanikai esztétika segítségével felrobbantja az energiát a csuklóban.