A TAG HEUER És A Red Bull Racing Teljes Sebességgel Halad A Jövő Felé, Replika Karóra

A Las Vegas-i Nagydíj motorzúgása az F1-es verseny egyik fontos pillanatát indítja el. A precizitás és a kiválóság szimbólumaként a TAG Heuer örömmel jelenti be, hogy megújítja hosszú távú együttműködését az Oracle Red Bull Racinggel.

A TAG Heuer és a Red Bull Racing között 2016-ban kezdődött együttműködés erős partnerséggé fejlődött. Max Verstappen, aki 18 éves kora óta vesz részt, kulcsszerepet játszott az együttműködésben. Az évek során mindkét fél szemtanúja volt annak, hogy egy ígéretes jövővel rendelkező fiatal tehetségből 26 éves győztes bajnok lett. Ez a TAG Heuer és a Red Bull Racing közötti együttműködést is mélyreható jelentőséggel bírt.

A TAG Heuer és a Red Bull Racing már sok sikeres szezont élt át együtt. A két fél közötti rendkívüli együttműködés az évek során fennálló közös szenvedély és összpontosítás alapján tovább erősödik. Ahogy a partnerség folytatódik, a rajongók izgalmas új élményekre és tevékenységekre számíthatnak, amelyek elmerítik őket az F1-es versenyzésben.

Az évek során a TAG Heuer és a Red Bull Racing fontos fejezeteket ünnepelt az F1 történetében. Ezek a rendkívüli pillanatok olyan ikonikus eseményeket tartalmaznak, mint a tiszteletreméltó Monacói Nagydíj, amelyet minden évszak „koronaékszereként” ismernek el. A két fél együttműködése új magasságokat ért el, különösen akkor, amikor Max Verstappen katari pilóta-világbajnoki győzelmét és a Red Bull Racing hatodik konstruktőri bajnoki trófeáját ünnepeljük Suzukában. Ezt követően Verstappen nem hagyta abba a bajnoki cím megszerzésére irányuló törekvését, és minden győzelem pillanatában megjelent a Red Bull Racing Team csapatában.

Ezenkívül a TAG Heuer a Red Bull Racinggel is együttműködött, hogy élénk és magával ragadó, korlátozott ideig tartó élményt teremtsen Szingapúrban. Az együttműködés bizonyítja mindkét fél szenvedélyét és elkötelezettségét a rajongóival, és bepillantást enged a világukba. Ezek a mérföldkőnek számító események, amelyeket a kreativitás és az innováció jellemez, exkluzív kulisszatitkait biztosítanak a szurkolóknak a motorsportba, így közel kerülhetnek az F1-es motorsport szívéhez és a versenyzők lenyűgöző életéhez.

A TAG Heuer és a Red Bull Racing közötti partnerség teljes mértékben igazodik mindkét fél alapértékeihez, és nemcsak a kiválóságra való törekvést szimbolizálja, hanem a motorsportok iránti közös szeretetüket is demonstrálja, és megszilárdítja iparági vezető pozíciójukat.

Egyrészt a Red Bull Racing folyamatos innovációt és hagyománytörést hozott az F1 világába. Max Verstappen és Sergio Pérez dinamikus duója olyan pilóták páratlan sorát képviseli, akik folyamatosan feszegetik a határokat, hogy megnyerjék az ikonikus Monacói Nagydíjat és a bajnoki címek sorozatát.

Másrészt a TAG Heuer, egy 163 éves múltra visszatekintő svájci óramárka, melynek gyökerei szorosan kapcsolódnak a versenyzés világához. Évtizedek óta nyújtott szolgáltatásokat a legnagyobb F1-es csapatoknak, legendás pilótáknak és ikonikus versenyeknek. A Tao támogatást nyújt. Replika karóra.

A két fél közötti együttműködés óriási sikerének bizonyítékaként a TAG Heuer és a Red Bull Racing közös karórája a TAG Heuer egyik legkelendőbb termékévé vált. Ezek az órák, amelyeket a TAG Heuer F1-es sorozatú Red Bull Racing Special Edition képvisel, megtestesítik az F1-es versenyzéssel összhangban lévő nagy pontosságot és kiváló teljesítményt, és egyben a két fél virágzó partnerségének szimbólumai is. Az, hogy a rajongók világszerte szeretik ezeket az órákat, megerősítette a kapcsolatot az órás és a csapat között.

Frédéric Arnault, a TAG Heuer vezérigazgatója megosztotta izgalmát: „A TAG Heuer az egyik legelismertebb és legelismertebb márka az F1-es versenyzésben. Az elmúlt ötven évben összesen 14 pilóta-világbajnokságon vettünk részt. címet és 11-et A konstruktőri világbajnokság alkalmával, ezért megtiszteltetés számunkra, hogy folytathatjuk partnerségünket a paddock legdominánsabb és leginspirálóbb jelenlétével, a Red Bull Racinggel. Ez a szerződéshosszabbítás az eddigi leghosszabb szerződésünk, hogy megünnepeljük azt a hihetetlen utat, amelyet együtt megtettünk, mindez a kiválóság iránti közös szenvedélyünkben és a borítékolás kíméletlen törekvésében gyökerezik. Alig várjuk, hogy továbbra is támogathassuk Max Verstappent, és Sergio ·Perez ismét történelmet ír, és alig várja, hogy új időmérőket készítsen a Red Bull Racing globális rajongói számára.”

A Red Bull Racing csapatmenedzsere, Christian Horner hozzátette: „A TAG Heuer az egyik legmegbízhatóbb és legikonikusabb márka a Forma-1-ben, és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy folytatjuk a TAG Heuerrel való együttműködésünket. A TAG Heuerrel való együttműködésünk inspirációt és inspirációt jelent. innováció a paddockban, és kétségtelen, hogy továbbra is együtt fogunk dolgozni, hogy olyan közös tevékenységeket és közös márkatermékeket hozzunk létre, amelyek elkápráztatják a közönséget szerte a világon.” A kockás Flying zászló a rendkívüli hivatalos bejelentéssel egy izgalmas és harmonikus partnerséget szimbolizál, amely megtestesíti az innováció, a nagy precizitás és az F1-es versenyzés iránti szenvedély szellemét. A TAG Heuer és a Red Bull Racing továbbra is a kiválóság mércéjét állítja fel a sportban, és feszegeti az elérhető célok határait.