Tudor Black Bay Chrono S&g, Replika Ora

A BLACK BAY CHRONO S&G karóra Tudor öntekercselő szerkezettel, oszlopkerékkel és függőleges kronográf tengelykapcsoló kerékkel van felszerelve; stílusos és stílusos, és kiemeli a sportórák tiszta hagyományait.

Az első kronográf óra, az Oysterdate 1970-es piacra dobása óta a Tudor elkötelezett a motorsportokhoz szorosan kapcsolódó riasztások sorozatának kifejlesztése és gyártása mellett. Hasonlóan, a Tudor folyamatosan javította professzionális búváróráinak minőségét, ami 1954 óta folytatódik.

Szárazföldről tengerre

Egy óra, két szellem

A Black Bay Chronograph Gold Steel karóra hűen folytatja a Black Bay sorozat klasszikus esztétikai jegyeit, megőrizve a híres „hópehely” mutatókat, amelyek 1969 óta a Tudor búvárórák jellemzői, éles ellentétben a köríves számlappal, biztosítva a tisztaságot. és a könnyű használat. Olvas. A számlap kétféle változatban kapható – matt fekete vagy napsugár hatású homokpezsgőben, a két konkáv alpult pedig kontrasztos pezsgőt vagy matt feketét használ a jobb olvasási hatás érdekében. A pult alatti pultokat körkörös minták díszítik, amelyek közül az egyik 45 perces számláló, a naptárablak pedig 6 órára van beállítva, folytatva az eredeti Tudor kronográf esztétikai jegyeit. A 41 mm átmérőjű arany acél ház megőrzi a Black Bay sorozat jellemzőit. Egy másik részlet – az arany gomb dizájnját szintén az első generációs Tudor kronográf óra ihlette, amely a márka következetes kiválósági szellemét demonstrálja. Az arany fix külső gyűrű és a fekete eloxált alumínium fordulatszámmérő gyűrű meglehetősen sportos, így ez az óra testes megjelenést kölcsönöz. Replika ora.

Tudor kronográf szerkezet MT5813

A Black Bay Chronograph Gold Steel karóra a Tudor MT5813 kronográf szerkezettel van felszerelve, amely óra, perc, másodperc kijelző, időzítés és naptár funkcióval rendelkezik. Az egy darabból kivájt volfrámfém automata rotor matt, homokfúvott részletekkel, a sín és a fő sín pedig polírozott és homokfúvott felülettel van átfűzve, lézeres díszítéssel díszítve.

A Svájci Hivatalos Obszervatórium tanúsítási előírásai szerint a mozgás futása közben az abszolút időhöz viszonyított átlagos napi hiba -4 és +6 másodperc között lehet, míg a Tudor óra mindig megköveteli, hogy a mozgási hiba -2 másodpercen belül legyen. összeszerelés után +4 másodpercig. A szerkezet gondosan, hagyományos óragyártási technológiával készült, oszlopkerékkel és függőleges kronográf kuplungkerékkel felszerelt, rendkívüli teljesítményt érve el. A Tudor legmagasabb minőségi követelményeinek megfelelően ez a szerkezet szilárd, megbízható és kiemelkedő.

Az MT5813 szerkezet a Breitling 01 kronográfból fejlődött ki. Az eredeti jel alapján a Tudor zseniálisan fejlesztette ki a nagy pontosságú beállító alkatrészeket, és gondosan polírozta azokat egyedi polírozási eljárással. Ez a Tudor és Breitling hosszú távú együttműködésének bölcsessége. A kristályosítás során a két fél egy meghatározott mechanikus szerkezet tervezésének és gyártásának szentelte magát, együttműködött, és tanult egymás remek mesterségbeli tudásából, tükrözve a cselekmény minőségére való szakadatlan törekvést.

Jacquard texturált szíj, sárga arany acélszíj vagy bőrszíj.

A Tudor órák jelentős jellemzőjeként a texturált szíjak használata 2010-ig vezethető vissza, és a Tudor órák az egyik legkorábban texturált szíjat használó óragyártó márkává váltak. Julien Faure ezt a szíjat a franciaországi St-Etienne régióban gyártja. Hagyományos technikával szőtték jacquard szövőszéken a XIX. Kiváló minőségű és hordható. Kényelmes. Tudor és ez a 150 éves cég 2020-ban ünnepelte együttműködésének tizedik évfordulóját. Tudor a 2010-es Heritage Chrono Baselworld óra- és ékszervásáron dobta piacra a márka első, gyári texturált szíjjal felszerelt óráját, és azóta a két fél szoros együttműködést indított.

A sárga színű Black Bay kronográf fekete texturált szíjjal van felszerelve, amelyet a Julien Faure szakértő mesterei készítettek. Ugyanakkor kapható arany acél szíj stílusban is, amelyet az 1950-es és 1960-as években a Tudor órák összecsukható szegecsszíjai ihlettek. A szíj tökéletesen ötvözi a fenti két esztétikai jellemzőt, és a modern gyártási technológiát tömör láncszemekbe és lézeres szegecsfejekbe integrálja. Az új karóra ráadásul egy sötétbarna antik bőrszíjjal is felszerelhető: világosbarna varrással díszített, acél csattal felszerelt, kiemelve az 1970-es évek motorsportjának szellemiségét.

A Tudor kronográf ötven éve

1970-ben a Tudor piacra dobta az Oysterdate-et, az első kronográf óráját. Ez az óra tartós, robusztus és egyedi tervezésű. Jellegzetes színvilága, az ötszögletű órajelzők, mint a baseballpálya kezdőlapja, a 45 perces számláló és a 6 órás naptárablak egyedivé teszik ezt az órát. Ez lefektette a Tudor kronográf órák dicsőséges fejlesztésének alapjait több mint 50 éven keresztül.

A Biwan típus lényege

A Biwan sorozat ötvözi a márka hagyományos esztétikáját a kortárs óragyártási mesterséggel. Ez az órasorozat nem egyszerűen a klasszikus megjelenés mása, hanem a Tudor búváróragyártásának lényegét testesíti meg közel 70 éve, és ma is helyet foglal el az óraiparban. Kimagasló teljesítményt nyújt az ipari szabványt meghaladó kivitelezésben, precizitásban és megbízhatóságban, tartósságban és részletmegmunkálásban.

Tudor Watch jótállási feltételei

Ez a garancia nem igényli az óra regisztrációját, nem igényel rendszeres ellenőrzést, és átruházható.

Tudor óra

A Tudor egy díjnyertes svájci csúcskategóriás óramárka. A legyártott órák kifinomult stílusúak, pontosak és megbízhatóak, kiváló minőségűek, ami tökéletes választás. 1946-ban megalapította a MontresTUDOR SA Tudor óracéget. Az órákat a Rolex által tisztelt minőségi koncepció szerint gyártják, de az ár a közönség számára elfogadhatóbb. Megalakulásuk óta a Tudor órákat olyan bátor emberek hordják, akik nem félnek a kihívásoktól sem szárazföldön, sem tenger alatt, sem jégen. Ma a Tudor órák között olyan klasszikus sorozatok találhatók, mint a Black Bay, a Pelagos, 1926 és a Royal. 2015 óta a Tudor órák kiváló minőségű eredeti mechanikus szerkezeteket dobnak piacra, különböző funkciókkal.

79363N modell

Ügy

Átmérője 41 mm, polírozott és szatén

316 literes acél tok

Külső gyűrű

Fix előlap sárga aranyból, fordulatszámmérő betéttel mattfeketére eloxált alumíniumból és aranyozott mérleggel

Tekervényes korona

Sárga arany lecsavarható korona dombornyomott TUDOR rózsa logóval.

Tárcsa

Kupolás fekete számlap pezsgőpulttal vagy kupolás pezsgős számlap fekete számlálóval

Időpont ablak 6 órakor

Tükör

Domború zafír tükör

Vízálló teljesítmény

200 méterig (660 láb) vízálló

Szíj

Szegecs 316 acél és arany szíj, polírozott és szaténszál szálcsiszolt;

vagy sötétbarna bőrszíj kivehető párnával, rozsdamentes acél csattal és biztonsági csattal;

vagy fekete textúrájú csattal ellátott szíj

Mozgalom

Tudor MT5813 szerkezet kronográf funkcióval

Öntekervényes mechanikus kronográf szerkezet kétirányú oszcilláló súlyrendszerrel

Pontos

Svájci hivatalos obszervatóriumi tanúsítvány (COSC) obszervatóriumi precíziós óra

Funkció

A központi óra-perc mutató

a központi kronográf másodpercmutató

45 perces számláló 3 órakor

Kis másodpercek 9 órakor

A gyorsan beállítható azonnali ugrású naptár 6 órakor található,

Nincs korrekciós naptári időkorlát

Stop-másodperc funkció a pontos időbeállításhoz.

Vastagság

7,23 mm

Drágakövek száma

41 darab

Teljesítménytartalék

körülbelül 70 óra