A De Bethune Piacra Dobja A Db28xs Interstellar Sea Órát, Replica Watches

A De Bethune mindig ragaszkodik az innovációra alapozva az óragyártás koncepciójához, elkötelezett a találékonyság és a kreativitás integrálása mellett, és technológiai innovációra törekszik, hogy olyan órákat hozzon létre, amelyek áthágják a szabályokat. De Bethune a találmányra összpontosít, nem pedig a meglévő technikák megismétlésére. A vadonatúj DB28xs Interstellar Sea óra vékonyabb, és újszerű ötleteket fogad el. Ugyanakkor a pontosság, a megbízhatóság, az olvashatóság és a viselési kényelem tekintetében továbbfejlesztették, hivatalosan is új korszakot nyitva a De Bethune fejlesztésében. Fejezet. Az új óra a De Bethune márka történetébe vonul be, mert a fejlődés új szakaszát jelzi abban a lenyűgöző óragyártási történetben, amelyet a márka alapítója és mestere, Denis Flageollet mesél az elmúlt 20 évben.

A DB28 óra a márka ikonikus Műve, az új DB28xs Interstellar Sea karóra pedig különleges jelentéssel bír, így nagyobb figyelmet keltett. De Bethune’sBethune korábbi munkáihoz képest az új megjelenés átmérője jelentősen, 39 mm-re csökkent. Ugyanakkor követte a márka egyedi és ikonikus dizájnját, létrehozva egy kisebb csodát – nemcsak a kulcsfontosságú technológiai újításokat valósította meg, hanem, ami a legfontosabb, újradefiniálta a kiváló, fejlett óragyártási technológiát kiváló képességeivel, beleoltva az óragyártás szellemét. A felvilágosodás kora a 21. századi órába, és végül megalkotta ezt a példátlan esztétikai remekművet. Replica watches.

Az új óra létrehozásának folyamata korántsem a történelem teljes mása, hanem az a törekvés, hogy felkeltse az emberek egyedi érzelmi élményeit, amikor rendkívüli dolgokkal szembesülnek. A De Bethune alapítójának és órakészítő mesterének, Denis Flageoletnek eredeti szándéka tiszta: innovatív szemszögből vizsgálja az óragyártás hagyományait. Elkötelezettje, hogy a kortárs mechanikus órákat kulturális csuklóhordozóvá tegye az idő mérésére.

A jártas készségek tökéletes remekműveket alkotnak.

A DB28xs Interstellar Sea óra rendkívüli mesterségbeli bravúr. Egyesíti a felvilágosodás korának időmérőinek ünnepélyességét és a csuklón lévő tudományos műszerek pontosságát. Lenyűgöző mikromechanikus szerkezete és tetszetős megjelenésű dizájnja is élénken mutatja a mögötte rejlő találékonyságot. Kreativitás. Az egyszerűnek tűnő kisebb méret mögött az óra egyedisége és a dizájnja messze túlmutat a méretcsökkentésen és a működésén.

„Ez a projekt a kézművesség és a tárgyak közötti kulturális megértésemből született. A DB28xs Interstellar Sea karóra megalkotásához kreatív ihletet merítettem a Wabi-Sabi japán filozófiájából, amely tulajdonképpen a személyes, a harmonikus művészi koncepcióra való törekvés. tárgyak és környezetek együttélése.”

A természetes megjelenésű design tiszta és harmonikus szépséget mutat.

A wabi-sabi filozófia a hitelesség japán filozófiája, amely két esztétikai és spirituális alapelvet ötvöz, amelyek történelmileg jelentősek a japán kultúrában. A wabi (wabi) a bőség érzését képviseli, amelyet az emberek akkor éreznek, amikor értékelik a természet szépségét, magányra és egyszerűségre utal, melankólia kíséretében. Másrészt Sabi jobban foglalkozik az idővel, utalva az emberek érzéseire, amikor érzékelik az időt vagy az emberi befolyást a dolgokra.

A wabi-sabi ötlete által ihletett Denis Flageolet egy békés életre vágyott távol a város nyüzsgésétől, és nyugalmat talált abban, hogy értékelje azokat a dolgokat, amelyek idővel egyre szebbek lettek. „Elkötelezettek vagyunk a design lehetőségeinek folyamatos feltárása mellett, és az ipari technológia folyamatos fejlődése ellenére úgy tűnik, hogy ez a finom kapcsolat az ember és a természet között, amely hagyományosan a művészet, az irodalom és a kézművesség területén jelenik meg, még mindig létezik és él.”

A wabi-sabi gondolata összevethető a nyugati civilizáció görög szépség- és tökéletesfogalmával. A japán szigetvilágban ez az ötlet nemcsak számos művészeti terület esszenciája, mint például a tervezés és a kertészet, hanem az egyszerűség és a takarékosság irányzatát is vezeti. A fogyasztói fellendülés és a gazdasági buborékok után a mozgalom erősödik, amint azt a növekedésről szóló könyvek sikere is bizonyítja.

A világ csendes szépsége

Denis Flageolet általában tudja, hogyan akadályozza meg a tempót, hogy tovább ne menjen. Elkötelezett a kiválóságra törekszik a teremtésben, és a tökéletességre törekszik a tökéletlenségben. Az elmúlt két évtizedben anélkül, hogy észrevette volna, ezek a tulajdonságok arra késztették őt, hogy a tudományt és a felvilágosodás szigorú esztétikáját hangsúlyozó kultúráról a világ csendes szépségének felfedezésének szentelt filozófiára váltson. A DB28xs Interstellar Sea karóra teljes mértékben megtestesíti a nyugalmat és a békét, és demonstrálja a márka tisztaságra és nyugalomra való törekvését. A hagyományos művészet előtt tiszteleg, és új technológiát alkalmaz, hogy élénken értelmezze az egyszerűség és az egyszerűség szépségét.

A DB28xs Interstellar Sea óra által értelmezett wabi-sabi koncepció három alapelve:

A DB28xs Interstellar Sea karóra a világ első véletlenszerű guilloche mintáját használja a sütött kék titán fém hullámos számlap bemutatására, amely a ragyogó csillagos eget szimbolizálja, hogy megmutassa a Wabi-sabi koncepció három alapelvének egyikét: a mulandóság és a hiányos tökéletlenség szépségét. .

Kis mérete, új ezüst mérleggyűrűje és mozgása a wabi-sabi filozófia második alapelvét értelmezi: az egyszerűség és az egyszerűség szépségét. Vagy legalábbis egy megtévesztően egyszerű dizájn, mert a kiváló kivitelezést igénylő miniatürizált óragyártásban ez az óra kétségtelenül technológiai újítás, amely főként a DB28 szabadalmaztatott lebegő füles rendszerének miniatürizálásában tükröződik.

Végül a márka megalkotott egy jellegzetes és egyedi órát, amely megtestesíti a wabi-sabi filozófia harmadik alapelvét: a mulandóság szépségét.

A művészet és a tudomány szenvedélyes ütközése

A felvilágosodás korának zsenijei olyan tudományos műszerek létrehozását tűzték ki célul, amelyek funkcionalitáson, egyszerű mechanikán és minimalista dizájnon keresztül fejezik ki az esztétikát. Abban az időben a hatalmas és prominens emberek szakképzett kézműveseket hívtak meg, köztük bútorasztalosokat, bronz kézműveseket és zománcozókat, mint például Boulle, Caffieri és Coteau, hogy ezeket a hangszereket valódi műalkotásokká alakítsák.

A DB28xs Interstellar Sea órát végre sikeresen kiadták, ami azt mutatja, hogy Denis Flageollet csapata teljes mértékben megérti és megvalósítja az ebből a kultúrából származó De Bethune szellemiségét. Folyamatos optimalizálási és korszerűsítési irányítás mellett folyamatosan megkérdőjelezték és újravizsgálták a meglévő készségeiket a kreatív folyamat során, a hagyományos órakészítési készségekre és az új technológiákra támaszkodva a fejlődés elősegítése érdekében. A De Bethune mindig is ragaszkodott a folyamatos fejlesztés ezen koncepciójához, mert ez a márka márkafejlődésének sarokköve.

Denis Flageolet azt mondta: „A munka értelmetlen, hacsak nem akarsz haladni, és az egyetlen módja annak, hogy előrelépést érj el, ha folyamatosan megkérdőjelezed a feltételezéseidet. Folyamatosan vissza kell mennünk a kiindulási ponthoz, újra kell gondolnunk a jelenlegi munkát, egy elem megváltoztatásával, folyamatok és optimalizálandó technikák, és az eredmény olykor csak apró, nehezen észlelhető fejlesztések.”

Egy könnyebb, ütésállóbb DB28 óra

Az óragyártók évszázadok óta kiküszöbölték az időzítés pontosságára gyakorolt külső hatásokat oly módon, hogy időzítő mechanizmusokat helyeztek el a tornyokon, asztalokon és univerzális csuklókon. Ahogy az időmérő pontossága javult, az emberek elkezdtek vágyni ezeknek az óráknak a viselésére. Annak érdekében, hogy ezek az időmérők kiemelkedő pontosságú időmérési pontosságot biztosítsanak különféle extrém viselési környezetekben, képeseknek kell lenniük ellenállni az ütéseknek, a gyorsulásoknak és a mágneses mezőknek. Ezek a kérdések azonban elkötelezett kutatást igényelnek, és szorosan kapcsolódnak az órák kisebb kialakításához. A DB2005 szerkezetet úgy optimalizálták és igazították, hogy megfeleljen a miniatürizálási irányzat igényeinek anélkül, hogy veszélyeztetné a kiváló időmérési pontosságot. Még jobb, hogy a könnyebb kialakítás javítja az óra órájának válaszadási hatékonyságát a gyorsulási ütésekkel szemben.

Az esztétikai tervezést illetően a kék kiválasztása nem csak a vizuális szépség figyelembevétele. Egyrészt a kék az ég, a tenger és az egész univerzum bölcsességét és nyugalmát szimbolizálja, visszhangozva a wabi-sabi filozófiát, amely ezt az órát ihlette; másrészt a kéknek nagy technikai értéke van a De Bethune’sBethune mechanikus óráiban. Valójában az új De Bethune kiegyensúlyozó kerék fejlesztése során Denis Flageolet, aki kezdetben a stabilitás és a precizitás technikai problémáit próbálta megoldani, egy úttörő új oszcillátort hozott létre, amelynek színe a palládium fehér fémfestékét titánnal ötvözi. Fémes élénkkék. Azóta ez a technológiai innovációban megjelenő kék szín a márka központi szimbolikus elemévé vált. A fény visszaverődése és törése révén ez a szín fényesen ragyoghat a különböző anyagokon és felületeken, végtelen finom tónusváltozásokat eredményezve.

A De Bethune célja, hogy folytassa a 18. századi nagy órások könyörtelen törekvését a kifogástalan precizitás és a lenyűgöző esztétikai formatervezés felé. A modern tudomány és technológia legújabb vívmányait felhasználva a márka különböző csapatai elkötelezettek az egyedi és innovatív hatékony megoldások megtalálása mellett. A De Bethune több mint 20 éve mindig ragaszkodott ehhez az alapelvhez: kiváló időmérőket kell készíteni, amelyek öröklik az óragyártási hagyományt, miközben integrálják a modern mechanikai, műszaki és esztétikai innovációkat.