A Bell & Ross Bemutatja A Br 03 Cyber Ceramic Karórát, Replika Órák

Az idő múlik, összekapcsolja a jelent és a jövőt. A Bell & Ross új BR 03 Cyber Ceramic órája új dizájnt alkalmaz a jövőt átfogó óragyártási koncepció illusztrálására.

Új korszak óra

A megalakulása óta eltelt több mint 30 év alatt a Bell & Ross professzionális időmérőket fejlesztett ki, melyeket a repülési műszerek ihlettek, és egyedi, előremutató technológiát és esztétikai stílust alakított ki. A BR 03 CYBER sorozat az új korszak elegáns stílusához illeszkedik, és kitágítja az óragyártási koncepciók határait. Az új sorozatú BR 03 Cyber Ceramic a márka modellje a jövő óragyártási koncepcióinak kifejezésére. Replika órák.

Avantgárd inspiráció

A tervezés a jövő építésének alapja. A műtárgyak fizikai átalakulása és a tervezők gondolatai új perspektívák születését jelentik. A Bell&Ross tervezői és óragyártói új célt tűztek ki a klasszikus BR 03 dizájnjának megváltoztatására anélkül, hogy eltorzítanák a sorozat eredeti karakterét. Az óragyártó csapat nem a hagyományos óragyártásból vont le tanulságokat, hanem kombinálta a BR 03-at a Cyber sorozat jellegzetes futurisztikus stílusával. A Bell & Ross társalapítója és kreatív igazgatója, Bruno Belamich hangsúlyozta, hogy a 3D-s tervezést a futurisztikus koncepciók értelmezésére használják: „Az óragyártó csapat által kidolgozott téma az emberek és a sebesség, a hang és a fény közötti kapcsolat újragondolása.”

Kirajzolódik

A tok körvonala az óra személyiségének formálásának szerves része. A BR 03 Cyber Ceramic egyedi temperamentumát a ház háromdimenziós fazettás alakja adja, amely egy lopakodó vadászgép törzsére emlékeztet. Utóbbi egyedi megjelenése csökkenti a radar visszaverődését, amit a kémrepülők, drónok és stratégiai bombázók elkerülnek. A radarérzékelés elve. A Bell & Ross a lopakodó vadászrepülőgépekből merített ihletet, és avantgárd megközelítéssel értelmezte a repülési műszerek világos és könnyen olvasható jellemzőit. Továbbá egy nyitott számlap és egy háromdimenziós üreges BR-CAL.383 öntekercselő szerkezet kialakítását alkalmazta.

Bruno Belamich elmagyarázta: „A háromdimenziós fazettás forma a digitális művészet árnyékát rejti. A digitális kép lefagyasztásával láthatja a képet alkotó pixeleket.”

Matt fekete: high-tech természet

A BR 03 Cyber Ceramic karóra kiemelkedő kialakítású. Matt fekete megjelenése visszafogott, de szemet gyönyörködtető. Felváltja a hagyományos óragyártásban általánosan használt nemesfémeket. A 42 x 43,7 mm-es tok csúcstechnológiás kerámiából készült. A csúcstechnológiás kerámiák gyártása nagyon összetett magas hőmérsékletű égetési technológiát foglal magában. Az anyagok könnyűek, nagy keménységűek és nagy kopásállósággal rendelkeznek. Bruno Belamich elmagyarázta: „A tok és az alkatrészek gyémántporral vannak polírozva, akárcsak az ékszerészek, akik drágaköveket csiszolnak és vágnak. Az egyszerű és letisztult stílus kialakítása érdekében a tervező eltávolította a füleket, és közvetlenül beágyazta a gumipántokat a készülék mindkét oldalára. tok „Ezen kívül 12 fényes fekete fém órajelző és logó található a tükröződésmentes zafírüveg belsejében.

A BR 03 Cyber Ceramic háromdimenziós és avantgárd sziluettje van. Kiváló minőségű házi készítésű szerkezettel van felszerelve, és tele van luxus óra stílusokkal. A Bell & Ross 5 év garanciát vállal erre az új modellre.