Svájci Mido Helmsman Sorozat Millenniumi Karóra, Replika Óra

A Swiss Mido Watch bemutatja az új MULTIFORT Helmsman Series Millenium Watch modelljét, amely ezt a robusztus, sportszerű órát új, gleccserkék színsémában értelmezi. A jégkék számlapot a csillogó rozsdamentes acél anyag és a Super-LumiNova világító bevonat állítja be, amely visszaveri a gleccser vakító fényét. A számlap több ezer mérföldnyi jég sarki tájait mutatja, mintha a rendkívüli hideg megfagyta volna az időt.

Az új Helmsman Series Millennium Watch: Glacier Blue kiváló ütésállósággal, valamint vízálló és antimágneses tulajdonságokkal rendelkezik. Tartós és megbízható, és képes alkalmazkodni a különböző környezeti változásokhoz. Az egyedülálló jégkék számlap káprázatosan csillog a rozsdamentes acél házon és hevederen. A színátmenetes számlapot függőleges mercerizált polírozott minták díszítik, visszaadva a Helmsman sorozat ikonikus Côtes de Genève elemét, ezzel tisztelegve az 1934-ben piacra dobott klasszikus óra előtt. Asztali sorozat. Az új óra mutatóit és mérlegét Super-LumiNova fehér világító bevonat kezeli, amely halvány környezetben is képes kék-zöld világító fényt bocsátani, így mindig tiszta leolvasást biztosít. Ugyanakkor ez az óra Nivachron hajrugóval felszerelt Caliber 80 teljesen automatikus mechanikus szerkezettel van felszerelve, amely akár 80 órán át képes tárolni a kinetikus energiát, kiváló pontosságot és órakészítési készségeket mutatva, lehetővé téve az új replika óra könnyű vezérlését a különböző sportágakban és városokban. jelenetek, tiszta Az elegáns megjelenés illik a városi kalandor stílusához.

Gleccsertitkok, a részletek szépsége

A Helmsman Series Millennium Watch: Glacier Blue jégkék számlappal, finom és finom színátmenettel és függőleges mercerizált polírozási mintákkal kiegészítve, ragyogó fényt mutatva, mint a kondenzált fagy, és merész és félelem nélküli viselkedést mutat. Az új óra számlap kialakítása egyszerű és könnyen olvasható. A mérleg és a kétoldalas háromdimenziós kezek Super-LumiNova fehér világító bevonattal vannak ellátva, amely éjszakai félhomályban is kék-zöld fényt bocsát ki, javítva az éjszakai olvashatóságot, és fényt ad az embereknek. A gyönyörű táj kiváló társulása. A kétoldalas, tükröződésmentes bevonatú zafírüveg védi a finom számlapot. A dátum és a nap ablaka 3 órakor található a számlapon. A fekete perc skálagyűrű és a kék karima finom kontrasztot biztosít a pontos leolvasás érdekében.

Az új óra rozsdamentes acél tokkal és karkötővel van felszerelve, amely masszív és tartós, megóvja viselőjét a sportkalandok és az önkihívások kalandos pillanataitól. A káprázatos rozsdamentes acél felváltva mercerizált és polírozott, lenyűgöző és okos fény-árnyékhatást keltve, elegáns és sportos stílust mutatva.

Pontos és hatékony

A különféle kaland kihívásokkal való megbirkózás érdekében precíz és erőteljes magjával az új Helmsman Series Millennium Watch – Glacier Blue a márka ikonikus Caliber 80 teljesen automatikus mechanikus szerkezetét használja, és a csúcstechnológiás Nivachron hajrugóval új generációval van felszerelve a kiváló teljesítmény érdekében; az automatikus lengősúlyt Classic Côtes de Genève díszíti, amely az átlátszó hátlapon keresztül figyelhető meg. Az akár 80 órás kinetikus energiatárolásnak köszönhetően a svájci Mido Helmsman sorozatú Millennium Watch erős garanciát nyújt minden izgalmas kalandra.

A Swiss Mido ezzel a munkával demonstrálja a márka kiváló órakészítő készségeit, és a Helmsman Series Millennium Watchnak szemet gyönyörködtető gleccserkék árnyalatot ad, amely egyesíti a sportosságot, a pontosságot és a tartósságot.