A Bell & Ross Piacra Dobja A Sárkány Éve Limitált Szériás Karórát, Replika Óra

2024-ben, a Sárkány évében a sárkány jegyű emberek aktívak, kitartóak, magabiztosak és vállalkozó szelleműek. Az újév köszöntésére a Bell & Ross kifejezetten piacra dobta a BR 05 Artline Dragon Year of the Dragon limitált szériás karórát. Az egyedi lézergravírozott minta a hagyományos tetoválások varázsát hordozza magában, ami azt jelenti, hogy a sárkány erős, a tigris erős, és a sárkány irányít.

Artline: Faragjon egyedi stílust

A Bell & Ross az évek során számos professzionális, funkcionális órát készített professzionális szakemberek számára, ezzel mérvadó pozíciót teremtve a professzionális időmérők terén. A márka azonban eltökélt az innováció iránt is. Például a BR 05 Artline a BR05 sorozatból származik. A dizájn tele van művészi szilárd érzékkel, és figyelmet szentel a gyönyörű díszítésnek, beleértve a finom kerek formafaragást is. A Bell&Ross kreatív igazgatója, Bruno Belamich kifejtette: „Olyan órát szerettünk volna kitalálni, amely pompás díszítéssel és kifinomult díszítéssel rendelkezik. Nagyon alkalmas a BR 05 sorozattal kezdeni, mert a tokban elegendő hely van a dekoratív részletek befogadására.”

A Bell & Ross elkötelezett az óragyártási technológia határainak kiszélesítése mellett. A BR 05 Artline Dragon innovációja a tetoválási kézművesség kultúrájának integrálása. A vastag vagy finom gravírozási textúrák visszaverik a fényt és az árnyékot, a grafikai minták pedig tetoválásmintás gravírozásokká alakulnak a fémfelületen.

Jiachen A sárkány éve: Az asztalok megfordítása

A holdnaptár szerint 2024. február 10. a Holdújév első napja a Sárkány évében. A hagyományos kínai kultúrában a sárkányok nemcsak jótékony állatok, hanem a legendák azt is mondják, hogy a sárkányok világszerte jó időt és jó termést biztosítanak. Amikor a Bell & Ross megtervezte a BR 05 Artline Dragont, a természetet szimbolizáló elemeket, például a napot, a holdat, a fecskéket, az állatokat és a növényeket használta, hogy kifejezze a sárkány mély kulturális és spirituális konnotációját.

Akik aláírják a sárkányt, azoknak erejük, bátorságuk és hatalmuk van. A sárkány a kedvességet, a jólétet és a jó szerencsét szimbolizálja, és jó előjel.

A művészek számára a sárkányok kimeríthetetlen ihletforrást jelentenek, számtalan szimbolikus vagy kifinomult képet inspirálnak. A sárkány képe kígyótest, agancs, saskarmok, halpikkelyek és nyúlszemek kombinációja. A Bell & Ross grafikusai szorosan együttműködtek az óragyártókkal, hogy harmonikus és egységes témákat és metszeteket alakítsanak ki az replika óra teljes felületén.

A BR 05 Artline Dragon megőrizte a BR 05 sorozat lekerekített keretének kialakítását és a házba ágyazott négy csavart, amely lehetővé teszi a pontos időkijelzést anélkül, hogy ez veszélyeztetné az általános kialakítás koherenciáját.

Gravírozási folyamat

A kínai faragásnak hosszú története van. A BR 05 Artline Dragon számlapja és karkötője nagyon finom és szemet gyönyörködtető.

A hagyományos óragyártó körök a gravírozást tekintik az első dekorációnak, amely nem rendelkezik óra funkcióval. A Bell & Ross BR 05 Artline Dragon gyártása a kínai kultúra és gravírozási technológia előtt tiszteleg, és magasabb szintre emeli óragyártási technológiáját. A Sárkány Éve óra házának és karkötőjének kivitele a legmodernebb lézergravírozási technológiát tartalmazza. A karkötő minden egyes láncszemét maratják, majd összeszerelik. A technológia pontos, a minta nem deformálódhat. Nincs helye a hibának minden aprólékos folyamatban. Minden linket precízen készítenek, hogy az általános minta egységes legyen.

BR 05: Elegáns korérzet

A 2019-ben piacra dobott BR05 sorozat a Bell & Ross remekműve a városi divatórapiac felfedezésében. Mindegyik stílus az elegancia és a modern stílus erős érzését árasztja.

A Bell & Ross által kifejlesztett összes óra a technikai kiválóság elvét követi, és ez alól a BR 05 Artline Dragon sem kivétel. Ez a limitált kiadású új munka BR-CAL.321 önfelhúzó szerkezettel van felszerelve, 54 órás teljesítménytartalékkal, pontos és stabil utazási időt biztosítva, és különösen alkalmas a jóképű városi férfiak aktív életmódjához. Az óraskála a számlap ferde élére van állítva, és nem zavarja a számlapon lévő csaptelep gravírozásának integritását.

Prémium karórák

A Sárkány Évének közeledtével a BR 05 Artline Dragon élénken ábrázolja a sárkány viselkedését és szimbolikus jelentését. A művészet kifinomult és összetett, a koncepció és a dizájn pedig ritka.