H. Moser & Cie Minimalista Varázsa Az Idők Során, Replika Órák

A merész innováció, az egyediség és a részletek iránti lankadatlan keresés a svájci H.MOSER&CIE óragyártó márkát függetlenné tették. Legyen vezető a finom óragyártás területén. Emellett a Sohu alapítója, elnöke és vezérigazgatója, Ma Zhang Chaoyang Ph.D. fizikából a Tartományi Technológiai Intézetből, vezető szerepet tölt be az internetes iparágban. 2023 végén H. Moser & Cie. és Zhang Chaoyang összefogott, hogy elmondja első szilveszteri beszédét. Az idő igazságának megfejtése az általános relativitáselmélet alapján egy egyedi, kemény szilveszter eltöltésére késztette a közvéleményt.

Ezen a szilveszteri fizikaórán Zhang Chaoyang a H. Moser & Cie. Speedster sorozatú karórát használta példaként, hogy megbontsa a mozgás fizikai elveit, értelmezze a csúcskategóriás órák végső törekvését a finomságokból, és áthidalja a szakadékot. az órák és a fizika között. közötti dimenziós alagút. A mechanikus időmérők közel 800 éves fejlesztése során a csúcskategóriás replika órák mindig is szorosan kapcsolódnak a fizikához és a csillagászathoz: a bolygók és a csillagok mozgása az időmérés alapja, és ezeknek a mérési módszereknek és fizikai elveknek a kombinációja teremtette meg a az óramechanizmusok alapja. Szerkezet. A H. Moser & Cie ragaszkodik a haladó órakészítési készségek végtelen törekvéséhez, és olyan összetett funkciókat ad a négyzetes számlapnak, mint az öröknaptár, a holdfázis és a retrográd. Az óra pontos időszabályozása elválaszthatatlan a mozgás és a menekülés alapvető technikai részétől. A Henry Moser & Cie azon kevés svájci óramárkák egyike, amelyek képesek csúcsminőségű hajrugókat gyártani. A márka klasszikusaként a Speedster sorozat a sorozat nevét visszhangozza az 1920-as és 1930-as évek eleji nagysebességű vonatok ihlette minimalista dizájn stílusával, teljes mértékben demonstrálva a márka állandó áttörő stílusát. Jane báj.

A Speedliner sorozat automatikus tekercses flyback kronográfjának 2.0-s verziója (Streamliner Flyback Chronograph Funky Blue 2.0) egy óra, amely elnyerte a GPHG legjobb órájának járó elismerést a 2020-as „Oscar of the Watch Industry” díjon. A 2.0-s verziója korábban megjelent. Két óra evolúciója. Az óra az átlátszó lakk H. Moser & Cie logót mutatja be a márka ikonikus Funky Blue füstölt számlapján, finoman kiemelve az óra egyediségét. A H. Moser & Cie partnere, az AGENHOR által kifejlesztett HMC 907 szerkezettel felszerelve az öntekercselő rotor zseniálisan van elhelyezve a szerkezet és a számlap között, így láthatóvá válik a kronográf mozgásának összetett szerkezete és alkatrészeinek részletei.

A Streamliner Flyback Automatic Chronograph Boutique Edition a sorozat 2020-as megjelenése óta az első alkalom, hogy a márka nem használt fém karkötőt. 5N vörösarany anyaggal és gumipánttal van felszerelve… A szíj ügyesen van beépítve a tokba , valamint az 5N vörös arany tónus és az Aurora Green (Matrix Green) füstölt számlap új esztétikai stílust képvisel. Ez az óra is ragaszkodik a márka következetes minimalista filozófiájához, és a számlapon lévő átlátszó lakk márka logója olyan, mint egy titkos aláírás. Fel van szerelve a HMC907-tel is, amely a márka történetének egyik legkiemelkedőbb kialakítású kronográf szerkezete. Híres egyszerűségéről és olvashatóságáról. 72 órás teljesítménytartalékkal és nagyon modern felülettel rendelkezik. A tervezés minden részlete gondosan kidolgozott. Kiváló, haladó óragyártási szakértelemről tesz tanúbizonyságot.

A Streamliner Small Seconds Blue Enamel karóra a 18. új, önfelhúzós, saját gyártású HMC 500-as szerkezettel van felszerelve, amelyet 100%-ban önállóan tervezett, fejlesztett és gyárt a márka. Ez egyben a H. Moser & Cie első modellje. A legkisebb mozgás is ebben az évszázadban alakult ki. Az új szerkezet kisebb mérete miatt az ikonikus párna alakú tok arányait újratervezték, így karcsúbb vonalakat kap, amelyek tökéletesen illeszkednek hozzá. A H. Moser & Cie speciálisan kiválasztotta a „Grand Feu” zománcozott számlapot, és „Aqua Blue”-nak nevezte el, hogy újraértelmezze a márka klasszikus füstölt felületét. A nem középen lévő kis másodpercmutató a lakkozott kerek segédórában található 6 órakor, bájos kontrasztot teremtve az alatta lévő számlappal. Ez az óra teljes mértékben demonstrálja a H. Moser & Cie műszaki és esztétikai erejét, és az egyik nélkülözhetetlen óra a független óragyártás világában.

H.MOSER&CIE. úttörő gondolkodásmódot használ, hogy megmutassa egyedülálló betekintést a fejlett óragyártási mesterségbe.