A Bell&Ross Limitált Szériás Replika Karóra Mutat Be

A Bell&Ross három évig a francia Patrol műrepülő csapat partnereként szolgált, és a francia légierő elit egysége megalapításának 70. évfordulója alkalmából egy limitált szériás replika karóra dobott piacra – a Patrouille de France-t 1953-ban alapították, és az égen szárnyalt. 70 éve a világ egyik legkiemelkedőbb díszes légi show-flottájaként ismert csapat tagjai mindannyian élvonalbeli vadászpilóták, teljesítményük folyamatosan javul, ami különleges státuszt és hírnevet alapozott meg a flotta számára. A teljesítménycsapat a francia hadsereg és a repülőgépipar kiválóságát jelképezi. Technikailag és művészetileg minden előadás fantasztikus. A szigorú előkészületek és a precíz kivitelezés az elmúlt 70 év során ismétlődő újításokat eredményezett. Ezek az értékes tapasztalatok és alapelvek még ma is megfelelnek a kornak és még inkább a Bell&Ross elképzelésének.

Carlos Rosillo, a Bell&Ross elnöke és társalapítója elmondta: „A műrepülő csapat a francia légierő elit hadereje, és egyben a francia katonai és űrtechnológia kiválóságának nagykövetei is. A BR 03-92 PAF A 70. évfordulós óra tanúja volt a Bell&Ross és a katonai repülés gazdag és hosszú történetének.

Ugyanaz az ötlet

A járőr műrepülő csapat és a Bell&Ross közötti szövetség tartalmasabb, mint a hétköznapi márkák együttműködése. Ahogyan a műrepülő csapat hallgatólagos megértést igényel a csapattagok között, a teljesítménycsapat és a Bell&Ross a repülés és az óragyártás tekintélye, ugyanazzal a koncepcióval. A két fél 2021 óta egyre szorosabban együttműködik, és eddig szilárd és szilárd partnerséget alakított ki.

Mallard ezredes, a SIRPA Air and Space igazgatója elmondta: „A francia légierő és a Bell&Ross 2020 óta szoros és megbízható partnerséget épített ki, amely a műrepülő csapat márkán és a két fél közös filozófiáján – az önátadáson, a könyörtelen innováción – alapul, Szigorú precizitás és egység, Mindig az a meggyőződés, hogy az előadói csapat és a Bell&Ross ragaszkodik ahhoz, ami még fontosabb, hogy mindkét fél a tökéletességre törekszik, és elkötelezett a francia technológia és kultúra státuszának javítása mellett, ami a két fél közötti együttműködést teszi lehetővé Az ezúttal elindított emlékórasorozat mindkét fél közös filozófiájának és lelkesedésének kikristályosítása.”

Legendás harcos

Az elmúlt 70 év során a Patrol Air Demonstration Team számtalan szívet érintett meg a képzett pilóták és vadászrepülőgépek kiemelkedő teljesítményének köszönhetően. A harcos megjelenése karcsú és kecses, akár egy sárkány, és átvág az égen. Az 1953-ban szolgálatba lépett Thunderjet és az 1981-ben szolgálatba lépett Alphajet, valamint az Ouragan, a Mystère IV és a Fouga Magister mind klasszikus legendák, és együtt jelentek meg a BR 03-ban – A 92-es PAF kerámia tokja. A 70th Anniversary Watch tisztelgés e legendás harcosok előtt.

A legenda előtti tiszteletadáshoz technikai kihívásokat is le kellett küzdeni. Bruno Belamich, egy másik alapító és kreatív igazgató így nyilatkozott: „A műrepülőcsapat 1953-as megalakulása óta ez az öt vadászgép egymás után szolgálatba áll. A művészeti osztály számára bonyolultabb volt, de a feladatot végül befejezték.

Óra pilótáknak

Egy repülőshow sikere teljes mértékben a pilóta teljesítményétől függ. A repülőgépen lévő repülési műszerek mind a pilóta segítésére szolgáló eszközök. A Bell&Ross óragyártási filozófiája is ezt az elvet követi. Az óráknak meg kell felelniük a szakemberek követelményeinek, ez alól az óra műszaki teljesítménye sem kivétel. , valódi gyakorlati jelentőségű réteget is hozzáad.

Bruno Belamich felidézte: „Mielőtt karórát készítenénk, konzultálnunk kell a pilótával. Az első cél az, hogy kielégítsük igényeiket, és olyan órákat készítsünk, amelyek segíthetik őket feladataik elvégzésében. Például a BR 03 TYPE A Patrouille de France alapja a pilóta igényei szerint. Kvarcszerkezettel készül és van felszerelve, amely két megjelenítési móddal rendelkezik: futó tűk és ugró karakterek.” Ez alól az új BR 03-92 PAF limitált kiadás sem kivétel. A pilóták tervezési inspirációt nyújtanak, és részt vesznek az óratervezésben.

Felszáll

A BR 03-92 PAF óra a Patrol Air Show Team megalapításának 70. évfordulójára emlékezik. Ez is egy professzionális időmérő. A tok fekete bevonattal van ellátva, hogy kiemelje a tervezési részletek kontrasztját. A BR-CAL 302 öntekercselő szerkezet az órákat, perceket, másodperceket és dátumokat mutatja. A pont körülbelül 100 méterig vízálló, és 999 darabra korlátozódik.

A Bell&Ross kifejezetten ehhez az új munkához egy fényes, élénkkék számlapot választott, amely visszaadja a műrepülő csapat pilótáinak egységes színét. A számlap két oldalán a fellépőcsapat logója és a 70. évforduló logója található, a számlap külső szélén pedig finoman körözött a francia zászló kékje – fehér és piros trikolór.