Az Oris Új Aquis Sorozatot Dob Piacra Replika Óra

Az Oris először fordult a legkelendőbb Aquis sorozat fejlesztéséhez, hogy megemlékezzen egy egyedülálló éves hagyományról: 250 különleges kiadású karórát hozzon létre az Oris történetének megünneplésére.

az órák szeretete

Ha követi az Orist az évek során, akkor tudja, hogy a céget 1904. június 1-jén jegyezték be. Ami még fontosabb, hogy minden év június 1-jén 250 darabos karórát bocsátanak ki limitált kiadásban, amelyet Hölsteinről, egy gyönyörű városról neveztek el. a svájci Jura-hegység, más néven Oris. 119 év telt el Kína születése óta.

A Holstein karóra idei, 2023-as kiadása ezt a büszke hagyományt folytatja. A márka legkelendőbb Aquis búvárórája ihlette, új dizájnelemeket kölcsönöz ebbe a népszerű sorozatba. Világszerte 250 darabra korlátozott, érkezési sorrendben.

Bár ennek az órának a sajátossága megkérdőjelezhetetlen, ami még fontosabb, az a mögötte rejlő szellem.

1904-es alapítása óta az Oris filozófiája az volt, hogy kiváló minőségű órákat gyártson, amelyek ötvözik a szépséget, a kivitelezést, a praktikumot és az értéket. Ez a szellem több mint egy évszázaddal később is tovább él a Holstein 2023-as limitált szériás órájában. Mostantól a mechanikus órák az ipari technológiát és a hagyományos időmérők romantikáját is ötvözik, hogy megfizethető megjelenést hozzon létre minden szorgalmas ember számára.

Az Oris 119 éve, az alapító elképzeléséhez ragaszkodva gyönyörű, praktikus funkciókkal és kedvező áron gyártott órákat. Vannak, akik úgy gondolják, hogy ebben a korszakban már nincs szükség mechanikus órákra. Ha csak az időzítés funkcionalitását vesszük figyelembe, akkor sok alternatíva létezik, de az automata óra remek kézműves, és a szép dolgok mindig végtelen örömet okoznak. Sokan jobb életre törekednek, és általában értékelik a minőség és az érték egyensúlyát. Oris reméli, hogy örömet szerez az embereknek. Ennek során önálló szellemiségét és személyiségét is átadja az azonos törekvésű fogyasztóknak.

egy másik gondolkodásmód

Bemutatjuk a Holstein Limited Edition 2023-at, az első naptár nélküli Aquist, lila számlappal.

1904 óta a dolgok megváltoztak, de a mechanikus óragyártás iránti lelkesedés több mint egy évszázada vezeti az Orist. Holstein úgy formálta az Oris-t, hogy önálló szellemű márkává váljon, és menjen a maga útján.

Az Oris ragaszkodik a nemzedékről nemzedékre öröklődő márkakoncepcióhoz, és azt teszi, amit helyesnek lát. A Holstein limitált szériás karórák születése a független szellem folytatását ünnepli, és tiszteleg minden rajongó előtt, aki szereti az Orist és a mechanikus órákat. Az első három verzió kissé „eltérő a járt útról”, de a márka személyiségének legizgalmasabb és legfüggetlenebb oldalát mutatják be.

Idén tovább ragyog a Holstein karóra negyedik kiadása. Ez az első replika óra, amely a márka örökzöld modellje-Aquis búvárszériáján alapul, de van egy rejtett titka.

Pillantás: Ibolya?

A következő a mozgás. Az órát a márka által kifejlesztett Oris400 öntekercselő szerkezet hajtja, amely egy ötnapos láncos önfelhúzó szerkezet. Kiváló antimágneses tulajdonságokkal, kronométer pontossággal (-3/+5 másodperc naponta), 10 éves szervizintervallumokkal és garanciával. Tehát itt jön a probléma: nincs naptárablak! Ez az első „időpont nélküli” Aquis dizájn.

Aztán ott van hátul a tok, amelybe bele van gravírozva a limitált kiadás, és dombornyomott Howe Bear felirattal, búvárruhában. Miért? Mivel szórakoztató, hagyja, hogy az imádnivaló Howe Bear mosolyt csaljon az arcára. Ez még mindig egy nagy teljesítményű búváróra, amely 300 méterig vízálló.

A Holstein limitált kiadásnak mindig egyedinek kell lennie, ritka kincsnek és alkalmi születésnapi ajándéknak kell lennie. Ami a márkát eredetétől fogva a világ minden táján élő rajongókhoz köti, az az öröm. Ezért Oris mesterkélt dolgot csinált.

„Ez az első „időpont nélküli” Aquis dizájn, válaszul a rajongók hangoskodására.”

erő az embereknek

A Holstein Limited Edition 2023-at az Oris 400 házon belüli mozgató hajtja, amely egy kiváló minőségű automata szerkezet, három teljesítménnyel.

Kiváló antimágneses

Az Oris 400 önkaliber több mint 30 antimágneses alkatrészt tartalmaz, ami meghaladja az ISO 764 továbbfejlesztett antimágneses szabvány előírásait.

Öt napos dinamikus tartalék

Az Oris 400 önkaliberrel felszerelt óra akár 5 napos teljesítménytartalékkal rendelkezik. Még ha csütörtökön is tétlen, akkor is megtartja az átlagos időt minden második kedden viselve.

10 év garancia

Merjen 10 év garanciát ígérni minden ezzel a szerkezettel felszerelt órára, praktikus a MyOris regisztráció után. Az Oris azt is javasolja, hogy a felhasználók tízévente karbantartsák szemüket.

könnyebb érintés

Mágikus lila és búvármedve. Az Oris márka társ-vezérigazgatója, Rolf Studer elmondta, hogy az órákat úgy tervezték, hogy jól érezzék magukat.

Ennek a jellegzetes kollekciónak a készítésénél az a legfontosabb, hogy Oris születésnapjához kapcsolódnak – a céget 1904. június 1-jén alapították. Ez a hely határozza meg, hogy kicsoda Oris, ajándék magának Orisnak és rajongóinak. Az órák nem lehetnek kizárólagos butikok – az emberek világszerte megvásárolhatják őket hivatalos kiskereskedőiken keresztül, hogy jobb élményt nyújthassanak az Oris szerelmeseinek.

A Holstein limitált szériás óráknak hagyománya van az Oris történetének elmesélésében. Például ezek az egyetlen alkotások, amelyekben Oris medve szerepel. Mondhatnánk, hogy a Holstein kiadás a legmegfelelőbb egy igazi Oris szíve számára, annak ellenére, hogy csak 250 darab készült belőle.

„Az Oris komolyan veszi az óragyártást. A svájci gyártmányú mechanikus órák is nyugodt és boldog dolgok lehetnek, ami mindenkit inspirál.”

Nevezzük koncepciónak: De az idei Holstein Limited Edition egy acélszíjas Aquis, amely inkább egy szokásos műveletnek tűnik. És ez egy körültekintő döntés!

A Hölstein-verziók első három generációja mind megérdemelt koncepciómodell, különösen a teljesen acélból készült óra, amely tavaly tért vissza 1990-be. A történelem egy bizonyos fejezetére emlékeztető óra az ikonikus Full Steel kollekciót eleveníti fel, megragadva a 90-es évek esszenciáját és az úttörő 690-es mechanikus szerkezeteket. Ezzel szemben a 2023-as Holstein-verzió spártaibbnak tűnik, de ennek az órának a koncepciója teljes mértékben az Oris-rajongók őszinte vonzerejének köszönhető.

Oris szerencséje, hogy nagyon aktív globális közösséggel rendelkezik. Ezt láthatja a közösségi hálózatokon folytatott interakciókban, például a virágzó Oris óracsaládban. Az Orisnak több mint 30 fiókja van világszerte, mindegyiket egy helyi Oris-rajongó vezeti. Márkákkal beszélgetnek, és megosztják gondolataikat az órákról és a márkák együttműködéséről. Nagyszerű kérdéseket is feltesznek. Miért nem készít Oris dátum nélküli Aquist? Mikor jön ki a lila számlappal ellátott óra? Ezek ihlették a Holstein 2023-as kiadását; lila levegő jön keletről, ha működik.

A koncepciómodellek vagy egyedi dizájnok gyakran utalnak a jövőbeli irányokra. A limitált kiadású Holstein nem utal a márka jövőbeli mozgására, bár az Oris 403-as házon belüli mozgatunk a 2021-es kiadásban debütált. De ez többnyire egy ünneplés, amelynek célja, hogy örömet szerezzen, megmosolyogtassa az embereket, és visszaadja az Oris-rajongóknak. Ami a naptár nélküli Aquis-t illeti? Jelenleg nincs ilyen ötlet. Ahogy az Oris sem adott ki rendszeres sorozatot Full Steel teljesen acél órákból.

Az Oris elkötelezte magát a kikapcsolódás megteremtése mellett, mert már túl sok nehéz téma van a világon, és reméli, hogy egy pillanatnyi boldogságot adhat az embereknek egy mozgalmas napon. Egy svájci gyártmányú mechanikus óra is pihentető és élvezetes lehet. A Holstein sorozatú karórák is a befogadás pozitív jelképei. Ahelyett, hogy negatív érzelmeket keltenél, mint például a féltékenység, építs fel pozitív érzelmeket, összpontosíts arra, amink van, és oszd meg a jó pillanatokat másokkal, ahelyett, hogy állandóan egyenes arccal maradnál. Oris komolyan veszi az óragyártást, büszke arra, hogy nagyszerű dolgokat készít az emberek számára, könnyedén utazik, de inspirál, szórakozik és élvezi az életet; ez Oris, Holsztoj A 2023-as kiadás miatt.

termék leírás

ügy

Rozsdamentes acél tok egyirányban forgó szürke kerámia előlappal.

Átmérő

41,50 mm

tárcsa

Lila világító anyag Super-LumiNova fényes anyaggal bevont kezek és mérlegek

tükör

Mindkét oldalon kupolás zafír, belül tükröződésgátló bevonat

Alsó

Lecsavarható hátlap rozsdamentes acélból, gravírozott számmal és Howard Bear-rel

tuning szerkezet

Rozsdamentes acél csavarozható biztonsági korona

vízálló

300 méter

mozgalom

modell

Oris 400 házon belüli mozgás

Funkció

Központi órák, percek, másodpercek, pillanatnyi naptár, stop másodpercek.

pontosság

-3/+5 másodperc naponta (COSC tűréshatáron belül)

Egyéb funkciók

Kiváló antimágneses teljesítmény

Tekercselési módszer

automatikus

teljesítménytartalék

120 óra

Garanciális kötelezettségvállalás

Nyissa meg az oris.ch oldalt, hogy MyOris taggá váljon, és regisztrálja óráját, hogy 10 év garanciát kapjon, amely a szerkezetre is vonatkozik. A karbantartás tízévente javasolt.

limitált kiadás

250 darab, speciális fa óradobozba csomagolva

Ajánlott fogyasztói ár

29 800 RMB

a piacra kerülési idő

  1. június