Panerai Luminor Due Luminor Due 38 mm-es Replika Óra

A Panerai piacra dobta az új Luminor Due 38 mm-es karórát, amely lezser és városi temperamentummal értelmezi a modern megjelenés divatját. Az új mű a Panerai nagy pontosságú, kiváló teljesítményt, esztétikus kialakítást és praktikus funkciókat integráló időmérők hagyományait értelmezi, és most először alkalmaz egy új, világos színű számlap színsémát, amely elbűvölő, modern stílust mutat. Az új óra 38 mm-es rozsdamentes acél házat kapott, a fém karkötő részletgazdag kialakítása pedig kiemeli a Panerai órakészítési stílusát, amely rugalmasan megfelel a mindennapi városi élet különböző alkalmakkor felmerülő viselési igényeknek.

A finom és elegáns szendvicsszámlap-részletek fehér Super-LumiNova világító anyaggal vannak bevonva, amely sötétben zölden világít. A számlap aprólékosan polírozott kettős kidolgozási eljárással, amely a fénytől az éjszakáig lejtős hatást mutat fentről lefelé. Az új replika óra három számlapstílusú, különböző színekkel – világoskék, világoszöld és ködrózsaszín – dátumkijelzés 3 órakor és kis másodpercek 9 órakor. A számlapon a „PANERAI” felirat szerepel, amely elegáns városi stílust mutat be, és okosan indítja el a Panerai által először bemutatott új színvilágot.

A 38 mm átmérőjű, polírozott rozsdamentes acél tok zárt alsó burkolat kialakítású. Fel van szerelve egy fém karkötővel is, amelynek formáját a Panerai ikonikus koronahídvédő eszköze ihlette. Mindegyik link ennek a klasszikus eszköznek a félig elliptikus körvonalát mutatja be, amelyet felváltva políroznak és matt az óra elkészítéséhez. Kifinomultabb, és egyéniséget kölcsönöz a városi megjelenésnek.

Az új Luminor Due karóra méretét és arányait vékonyabbra, könnyebbre és folyékonyabbra alakították át. Ugyanakkor folytatja a Panerai-naptár reprezentatív modelljeinek precíz és szigorú mechanikai szépségét, élénken tolmácsolva a remek olasz városi stílust.

Az új Luminor Due 38mm-es óra P.900-as öntekercselős mechanikus szerkezettel és 3 napos teljesítménytartalékkal rendelkezik. Csak a Panerai butikokban kapható, és minden szem évente 500 darabra korlátozódik.