A Blancpain Új Ladybird Női Sorozatú Gyémánt Bál Színes Replica Watch

Amikor a tavasz megindítja az ihletet, és minden tele van színekkel, a Blancpain egy kreatív „színkombinációs” játékba kezdett, megújítva a márka két klasszikus és időtlen gyémánt báli női óráját – a holdfázisú komplikációs órát és a kis másodperces órát. A felejthetetlen „szépségvakond” holdfázisú arca és a finoman forgó kis másodperces számlap, nemesfémekkel és gyémántokkal körülvéve, pont beleillik a Ladybird női gyémántgolyó káprázatos ékszeróra közepébe.

A nap egyre világosabb, hangosan hív színt. Kiválasztottuk a gardrób legfinomabb színeit. Összeillesztettük őket a Blancpain Ladybird női gyémánt báli színes karórával, és „új ruhát és új ruhát” vettünk fel, amely színes és vakító fényben virított a napon. Két új mű – a Diamond Ball Moon Goddess Watch és a Diamond Ball Small Seconds replica watch időtlen időt mutatják be finom textúrájú gyöngyház számlappal. A gyöngyház számlapokon 70 db 4C szabványú VVS-szintű tiszta, hibátlan és gyönyörűen csiszolt gyémánt található. Válassz gyémántokat, hogy megőrizd az idő áramlását. A „színjáték” után a római számok és a szíj éjkékre, malachitzöldre, erdőzöldre, álmodozó lilára vagy türkizzöldre változnak, harmonikusan keveredve az értékes vörösarany vagy fehérarany anyagokkal.

Ha alaposan megnézi a tárcsát, finom aszimmetriát tapasztal, amely olyan vizuális élményt hoz létre, amely megtöri a hagyományos egyensúlyérzéket. A számlap minden eleme szabálytalan színátmenettel rendelkezik, legyen szó római számokról vagy a gyémántokkal körülvett nemesfém gyűrűkről. És ezt a kialakítást alkalmazzák a holdfázis-kijelzőre és a kis használt kijelzőfelületre is. Ennek a „mozdulatlan csendben mozgó” dizájnnak a szépsége a gyémánt bál színes karórájának jellegzetes kifejezésévé vált, hogy kiemelje annak személyiségét.

A Blancpain Diamond Prom színes karóra kiemeli a személyiség jellegzetes kifejezését, olyan vizuális élményt teremtve, amely megtöri a hagyományos egyensúlyérzéket.

A vadonatúj Ladybird női gyémánt bál színes karóra VVS gyémántokból készült, 2 karát feletti 138 briliáns gyémánttal. A 34,9 mm átmérőjű tok a fő „tér” a gyémántok hordozására és szépségének kifejezésére – 59 A gyémántok ragyognak az előlapon, a füleken és a koronán, kellemes és fényűző arányt érve el a csuklón. Amikor Blancpain megalkotta a Diamond Ball sorozatot, színeket és gyémántokat használt a nők szépségének kifejezésére. Ragaszkodott a csúcskategóriás ékszerberakási eljáráshoz, ahol minden paramétert kézzel kell finoman beállítani, és kézzel csiszolták és magasra csiszolták fejlett óragyártási technikákkal. A gyémántok nemesfém szárnya miatt a 2 karát feletti gyémántok többször is lángra lobbannak, és a „szépség és fény” végül harmonikusan együtt él a „fejlett óragyártással”.

Az új Ladybird női sorozatú gyémánt báli káprázatos karóra VVS-minőségű gyémántokat használ.

Az új Ladybird Diamond Ball művek tisztán mechanikus szerkezetekkel vannak felszerelve: az istennő karóra 1163L-es, a kis másodperces karóra pedig 1163-as szerkezettel; mindkettő akár 4 napos erőtartalékkal és antimágneses szilikon hajrugóval van felszerelve, egyedi, precíz és gondtalan viselési élményt kíván teremteni független, romantikus és intelligens nemes nők számára. A finom polírozásnak köszönhetően minden alkatrész funkcionális szükséglet és esztétikai megfontolást érdemel. A Diamond Ball óra arany oszcilláló súlyát körkörös üreges mintázat díszíti, amely pozitívan és negatívan visszhangozza a számlap kialakítását. Minden alkalommal, amikor megfordítják és lejátsszák, megerősítheti, hogy a Blancpain egy igazi „fejlett óragyártás” márka.

A Ladybirdről

A Ladybird női kollekció a Blancpain úttörő szerepét mutatja be a női órák történetében. Legyen szó az első önfelhúzós női karóráról, amely 1930-ban jelent meg, vagy az akkori kisebb körkörös mechanikus szerkezetről, amely 1956-ban született a katicabogár karórán, és a mai napig tartó igényes és modern kortárs dizájnról: A Blancpain Ladybird női ruhasorozat a márka fejlett óragyártása és a rendkívüli minőség iránti lelkesedését tükrözi.

A Blancpain női karórák dicsőséges története elválaszthatatlan az akkori márkavezér, Ms. Betty Fiechter szilárd elhatározásától. Betty az 1930-as évek elején lett márkamenedzser, és az első órásmester – női cégvezető. Betty találékonysága és előrelátása megnyitotta az utat a Blancpain számára, hogy belépjen az ékszerek és órák piacára, ami nagyban növelte a Blancpain nemzetközi hírnevét.