A BVLGARI Bemutatja Az Új OCTO FINISSIMO ULTRA Karórát, Replica Watch

A BVLGARI piacra dobta az Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory által tanúsított karórát, amely új mércét állít fel a fejlett mechanikus óragyártásban. Ez az állványt hordozó remekmű mindössze 1,70 mm vastag, még egy érménél is vékonyabb. Ez egy úttörő munka az ütéseknek és a mágneses tér interferenciájának ellenálló mechanikus órákban, és alaposan megmagyarázza Bvlgari merész szellemét és elszánt, áttörő innovációra való törekvését.

Ultravékony új birodalom

Az 1,70 mm vastagságú Bulgari Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory tanúsítvánnyal rendelkező óra a kilencedik ultravékony órarekordot állította be, új mércét vezetve be az óragyártás számára. Az új Octo Finissimo Ultra óra nemcsak a Bulgari által készített legvékonyabb mechanikus karóra, hanem a Swiss Official Chronometer (COSC) által tanúsított precíziós időmérők ultravékony kialakításának is mércét állít fel. Ez a mérföldkőnek számító alkotás a Bulgari kiváló óragyártási filozófiáját tükrözi, bizonyítja a márka szilárd hitét a hagyományos finom óragyártás határainak megkérdőjelezésében és az óratervezés újradefiniálásában, valamint bemutatja, hogy az abilibrand szabilibrandja modern technikákkal értelmezi a mély kézműves örökséget. Nagy erő. Az óra karcsú formája azonnal feltűnik, amitől az emberek rettegésben állnak, és a merész ötletek valóra váltásának innovatív folyamatán gondolkodnak. Replica watch.

A márka ultramárkás zacskóinak új rekordjának felállítása kihívást jelent. Bulgari’s R&DBulgari’sds különféle problémák leküzdésére. Az első kihívás az óra tartósságának biztosítása, miközben az ultravékony formájú. A hagyományos óragyártási koncepciót követve már nem lesz garantáltan olyan mechanikus óra, amely felfrissíti a márka ultramárka rekordját. Ezért Bulgarinak meg kellett szegnie a szabályokat, és a nulláról kellett kezdenie.

2022-ben a Bulgari kiadja az Octo Finissimo Ultra órát, amelynek vastagsága mindössze 1,80 mm. Ez a márka lelkes márkamárkájának kikristályosodása. Ez az eredmény a Bulgari conBulgari’sndhe márkáját az acbrand’suambitbrand’sachieve-re emelte. Ebből a célból a Bulgari R&DBulgari R&DBulgari’sntith Concepto (a komplex mechanikus eszközök fejlesztésének szakértője) egy új, karcsúbb órát hoz létre. Csakúgy, mint egy sprinter, aki új személyes rekordot szeretne felállítani, minden haladás exponenciális erőfeszítést igényel. Az úttörő eredmények alapján ismét felülmúlta önmagát, demonstrálva Bulgari, fiBulgari, innBulgari erejét. Antoine Pin, a Bulgari’s WatBulgari’sment ügyvezető igazgatója a következőket mondta: A Bulgari’sgWatBulgari’snt, th” OctBulgari’ „mR&DBulgari’snttches nemcsak kihívásokkal teli projekt, hanem a tervezési innovációk széles skáláját is biztosítja. Hely. Ennek az új terméknek a születése a kilencedik alkalom, amikor mérnökeink, óragyártóink és tervezőink megkérdőjelezik a fizika törvényeit, és sikeresen létrehoztak egy karcsúbb és összetettebb órát. Ez jól mutatja a Bulgari proBulgari ügyességét. Bulgari’shproBulgari’sftsmanshipso tükrözi márkánk DNS-ét, amely folyamatosan törekszik az áttörésekre. A vállalkozó szellemhez ragaszkodva a Bulgari eltökélt szándéka, hogy továbblépjen, és továbbra is olyan remekműveket készítsen, amelyek meglepik a világot kitűnő óragyártási művészetével.

Az órakészítés kitűnő művészete

Mivel az Octo Finissimo Ultra karóra felülmúlhatatlan márkarekordot állított fel a mozgás vékonysága tekintetében, az Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory tanúsítvánnyal rendelkező óra csak a zafírüveg tükör optimalizálásával és a tok újraalkotásával tud még karcsúbb megjelenést felmutatni. Vékony külső stílus. A Bulgari mérnökei türelmesen próbálkoztak többször is, végül 0,1 mm-rel csökkentették az óra vastagságát. Jelentős áttörésekkel az óra ismét új rekordot döntött a márka ultramárkás zacskóiban.

Az Ibrand ultramárkás táskája, az Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory tanúsítvánnyal rendelkező óra az óra hátulját használja alaplapként, és a márka saját márkájú 180 manuális márkájának 170 alkatrészét integrálja. Egy 1/10 mikronos optikai mérőrendszer szigorúan ellenőrzi ezeket az alkatrészeket, hogy biztosítsa a pontos méreteket, magasabb szintre emelve a precíziós órakészítési ismereteket. Ezen kívül az óra teljes felületének teljes kihasználása érdekében az óra- és perctárcsákat, a kilépő mechanizmust és a nagyméretű, 50 órás teljesítménytartalékot biztosító hengert okosan tervezték meg, megtörve a hagyományos előlap kör alakú formáját és bemutatva egyedi körvonalforma.

Két évvel ezelőtt az Octo Finissimo Ultra óra megnyitotta az ajtót egy új virtuális és összekapcsolt világ felé a kortárs finom óragyártás számára. Az ügyfelek továbbra is hozzájuthatnak ehhez az órához, ha egy adott rendelést adnak le. A racsnis kerékbe vésett QR-kód egy miniatűr adatmátrixsá alakult, amely tartalmazza az óra összes lényeges adatát, és személyes és exkluzív Bulgari felfedezőútra hívja az ywatch’smbarkot. A képek és videók böngészésével a viselők megérthetik, hogyan törekszik Bulgari a Bulgari’seBulgari’s perBulgari kitűnő készségeire és találékonyságára az Octo Finissimo Ultra Swiss Official Chronometer Certified karórával kapcsolatban.

Az óra nélkülözhetetlen és nélkülözhetetlen része a díszdoboz is. A Bulgari exkluzív díszdobozt dobott piacra az Octo Finissimo Ultra Swiss Official Observatory tanúsítvánnyal rendelkező órájához, amely frissítő környezetet és kanyargós élményt nyújt a tulajdonosoknak. Azok a felhasználók, akik már alig várják, hogy áttörjék a hagyományos beállítási módot, az órát egy digitális kijelzővel felszerelt, exkluzív díszdobozba helyezhetik, beállíthatják az időt, és egy gombnyomással elindíthatják a beállítási folyamatot. Az óra néhány másodperc alatt elvégezheti az időbeállítást és a tekercselési műveleteket, és a teljes művelet pontossága egészen kiváló, akárcsak egy „otthoni őr”.

Az Octo „pianissimo Ult” and S egy hivatalos obszervatóriumi tanúsítvánnyal rendelkező óra (104081), amely az óragyártás történetének mérföldkőnek számító remekművének nevezhető. Húsz darabot külön kiadnak.

Jean-Christophe Babin, a Bulgari vezérigazgatója a következőket mondta: Az „Octo Fin” ssimo Ultra Swiss O” facial Obser” történet-tanúsítvánnyal rendelkező óra sikeresen áttöri a fizika törvényeinek béklyóit, és ami még fontosabb, kitűnően kidolgozott. Az egyedi mechanikus szerkezetben rejlő lelki erő és mély konnotáció teljes mértékben értelmezi a Bulgari márka lényegét, amely büszkévé tesz bennünket, hogy folyamatosan törekszünk az áttörésekre, szabadjára engedjük kreativitásunkat, és törekszünk a kiemelkedőbb, megbízhatóbb minőségre, erőteljesebb teljesítményre és elegáns stílusra. , ez kimeríthetetlen hajtóerő számunkra a továbblépéshez.”

Bulgari”OCTO FINISSIMO ULTR” platina wa „ch

Az Octo Finissimo sorozat háza, számlapja és karkötője ultrakönnyű titánból készült. Ez a sorozat ikonikus esztétikai jellemzőjévé vált, és tizenkét év alatt segítette tovább frissíteni a márka „ssrecorbrand” sltra-thinnwatbrand”sirecorbrand” sltra-thinnnational nemzetközi díjait.

Az első titánból készült Octo Finissimo Ultra óra 2022-es piacra dobását követően a Bulgari ismét elérte csúcsát, és újraértelmezte az Octo Finissimo Ultra órát platina színben. A platina és vastagsága miatt, amely vékony méretek kialakítását igényli, magától értetődő, hogy ennek a nemesfémnek a gyártása és feldolgozása bonyolult.

Az új Octo Finissimo Ultra platina óra 950 platinából készült. A középső ház és az előlap selyemfényű, polírozott és homokfúvott, a ház hátlapja (alaplap) pedig keményfémből készült. A karkötő szintén platinából készült, szaténozott és polírozott. Az integrált kapocs titánból készült a megbízhatóság érdekében (5000-szer tesztelve). Az új óra ráadásul a márka saját márkájú 180-as szerkezeteivel is fel van szerelve. A márka saját márkájú óra Ls mindössze 1,80 mm-es, ami úttörő kezdeményezés a platina órák között.

Az Octo Finissimo Ultra platina karóra (103832) 20 darabos különleges kiadásban készül.