IWC Óra Ajánlások, Replika Óra Webáruház

Az idő előre halad, a nappal és az éjszaka örökké körbejár, és az emberi érzelmek soha nem állnak meg. A hatalmas univerzumban minden bolygónak megvan a maga egyedi pályája. Az óragyártó mérnökök óravilágában minden fokozatnak megvan a sajátos ritmusa is. A szerelemnek mindig vannak nyomai az idő és a tér hatalmasságában.

Ha a szerelem gyökeresedésének és kihajtásának okát keresi, az valószínűleg a harmónia, de a különbség kölcsönös vonzása. A Naprendszerben a Hold a Föld egyetlen műholdja. A Föld körül kering, és a Hold gravitációja miatt a Föld is változik. A gravitációs kölcsönhatás egy vonalban tartja a Földet és a Holdat, és közelebb visz minket egymáshoz. Az új aranyszínű számlap a portugál sorozatú kronográfóra ikonikus függőleges elrendezésével párosul. Egy hosszú távú kiegyensúlyozott szerelem külön-külön haladhat előre, és egymáshoz igazíthatja a ritmust; a nap és a hold arany fénye a Portofino éjjel-nappali kijelzős automata karóra viszonoz. Minden pillanat, amikor szerelmes leszel, meleg és gyönyörű. Replika óra webáruház.

Ha a szerelem feltárása a probléma, mindenki keresi a megoldást. Csillagod pályáján, az állandó forgásban találj kölcsönös vonzást és kötést, amelyek ugyanazon a frekvencián rezonálnak. Az IWC „Portuguese Seven” ultra-hosszú, 7 napos teljesítménytartaléka egy új ezüsthold fehér számlappal párosul. A hosszú távú társaság és a szilárd megbízhatóság az IWC mérnökei által adott válasz; a Portofino automatikus nappali és éjszakai kijelző funkciója 6 órakor 60 gyémánttal párosul. , az örökkévalóság és a félelemnélküliség hosszú időn át tükrözik egymás szívverését.

Ha a szerelmet konkrétan le lehetne írni, akkor úgy ragyogna, mint a csillagok és a hold. Az univerzumban, ahol a csillagok elmozdulnak, minden szabad szemmel látott csillag a több száz millió évvel ezelőtt kibocsátott fény volt. Ugyanez igaz a szerelemre is. Az idő sok mindent el tud törölni, de az érzések átívelhetnek időt és teret. A Portofino Automatic Moon Phase Watch déli holdfázis-kijelzője 72 briliáns gyémánttal párosul. A Portugieser Series Automatic Watch 42 arany órajelzői gondosan faragott lemezkialakítással párosulnak. Kiválóan ötvözi az esztétikát és a teljesítményt. A világegyetem romantikus mikrokozmosza, amely minden nemzethez tartozik.

Mint a csuklón lévő világ, amely másodpercenként mozog, a szerelem az örök univerzum. Együtt nézünk fel a csillagokra, és közösen rögzítjük az időt.