Longines 520 Heartbeat Selection, Replika Óra Webáruház

A szerelem az a pillanat, amikor a szív megdobban, és egyben az a pillanat, amikor működésbe lép. A hegyekben, a tenger mellett és a városban folyamatosan történnek szerelmi történetek. 520 jön; fejezd ki szeretetedet most. A Longines különféle órákat választott a pároknak, hogy hallgassák a szerelmesek csevegését, és szemtanúi legyenek a szerelem cselekményének pillanatának.

A zöld mezők bővelkednek, a növényzet szétterül, a szerelem pedig úgy virágzik, mint a friss zöld, végtelen energiával és életerővel tör ki. Napfényes zöld számlapjával a Longines Concas sorozatú Yuedong karóra a „hegyek” szerelmeseinek fényességét és szabadságát értelmezi. Egy csipetnyi gyógyító zöld friss életerőt szabadít fel a csuklón, akár az örökké tartó szerelem. Az ezüstözött kezek frissek és fényesek, kiegészítve a rozsdamentes acél karkötőt, bizonyítva, hogy a szerelmesek hallgatólagos megértéssel rendelkeznek, és ugyanazon a frekvencián rezonálnak. Ez az óra nem csak egy óra; az érzelmi kapcsolatodat szimbolizálja, és örökké tartó szerelmedre emlékeztet. Replika óra webáruház.

Sétálj kéz a kézben a szeretőddel a tengerparton, érezd az apály dagályát, és hallgasd a hullámokat. Elmondani érzéseidet a tiszta és hatalmas tenger előtt, a két szív végtelenül közel áll egymáshoz. A Concas sorozatú Yuedong karóra kék számlapja olyan, mint egy mély óceán, benne a „tenger” szerelmeseinek örök szerelmével. A gyémánt órajelzők káprázatosak, mint a szikrázó tengeren felvillanó kristály lebegő fény, amely gyengéd gondolatokat tükröz.

A városi fények áramló tengere átszövi a „város” szerelmeseinek gyönyörű érzéseit. Kéz a kézben dolgoznak a nyüzsgő városban, függetlenül és szimbiotikusan. A precíz és mozgékony kék acél kezek körvonalazzák eleganciáját és bölcsességét. A Pioneer sorozatú Zulu időóra exkluzív öntekercselő szerkezettel és több időzónás kijelzővel felszerelt óráink sokoldalúságáról tanúskodik. Hagyja, hogy a szerelem túlszárnyalja az időt és a teret, és összekapcsolja a szíveket, miközben praktikus és stílusos óra van a csuklóján.