Svájci Mido Huaxi Sorozatú Huaying Replika Karóra

Napközben a Huaxi sorozatú Huaying karóra pompás gyémántokkal körülvett gyöngyház számlapján a kecses lótuszvirág kinyitja puha szirmait, mintha a hullámzó vízhullámokban lebegne; A halo kiszámíthatatlan és elbűvölő lila fényt bocsát ki.

A svájci Mido új Huaxi sorozatot dobott piacra a Huaying karórákból, amely egy gyönyörű, lágy textúrájú és szellemes varázslatos órával egészíti ki a Huaxi sorozatot. Az ArtScience Múzeum ihlette a szingapúri Huaxi sorozatot. Egyedülálló megjelenése ihlette, mint egy teljes virágzó lótuszvirág, a Mido megalkotta a Huaxi női replika karóra sorozat gyönyörű dizájnját. A vízben lévő hibiszkusz virágzik a gyöngyház számlapon, tükrözve a finom csillogást, és a gyémántok ragyogó fénye veszi körül tükröződését. Sötét környezetben a lágy és mozgó számlap lila fényt bocsát ki a világító bevonat áldása alatt, a tiszta lótusz pedig éjjel-nappal virágzik, megmutatva a fény és az árnyék áramlásának ötletességét. Az új Huaying óra Caliber80 automatikus mechanikus szerkezettel rendelkezik, amely akár 80 órányi mozgási energia tárolást biztosít. Az arany rózsa tok elegáns stílusa és a levendula bőr szíj kényelme kiegészítik egymást, hogy teljessé tegyék ezt a lenyűgöző remekművet, amely együtt a legvonzóbb nőiességet mutatja be.

Qingying úgy hív, mint egy álom.

Napközben a Huaxi sorozat ikonikus lótuszvirága virágzik szirmaival a gyöngyház számlapon, kecses alakja pedig visszatükröződik az irizáló hullámokban, körvonalazva a Huaxi Huaying órasorozat időtlen és elegáns arcát. Az órajelzőket 11 értékes gyémánt díszíti, és rózsaszínű arany fémgyűrűkkel díszítették. Ahogy leszáll az éj, a szirmokat Super-LumiNova-val, a kivájt óra- és percmutatókkal kezeljük. Az egyszerű és visszafogott dátumablak 6 órakor található a számlapon. A tükör félgömb alakú, kétoldalas, tükröződésmentes bevonatú zafírüvegből készült, amely megóvja az óramutató kitűnő megjelenését.

Fiatalos és elegáns, tökéletes és tökéletes

Az új Huaxi sorozatú Huaying óra arany rózsa tokot kapott, és az oldalsó élek felváltva polírozott és homokfúvott felületeket használnak, akárcsak a tiszta lótusz kék ég felé néző szirmait. Az összecsukható csattal ellátott levendula bőr szíj kényelmes viselési élményt biztosít, és megakadályozza, hogy az óra lecsússzon a csuklóról, egy kis puhaságot adva a Huaying óra egyszerű és tömör vonalaihoz.

A Huaxi sorozatú Huaying karóra Mido Caliber80 automatikus mechanikus szerkezettel van felszerelve, amely akár 80 órányi mozgási energia tárolást biztosít. Az átlátszó hátlapon keresztül figyelhető meg az igényesen faragott tevékenység. Az automatikus oszcilláló súlyba a Huaxi sorozat exkluzív lótuszmintája van belevésve, amely a szingapúri ArtScience Múzeum központjában elhelyezkedő, keresztező gerendákra és oszlopokra emlékeztet. Ismét tisztelegjen A kollekció ihletforrása előtt.

A Swiss Mido fény- és árnyékváltások segítségével felébreszti a mozgó illatot, és megalkotja a legelegánsabb és legelegánsabb Huaxi sorozatú Huaying karórát.