A Glashütte Original Kiváló Időmérőket Válogat, Hogy Emlékezzen Szerelmére, Replica Watch

A hold romantikát árul el, a különcség pedig előnyben részesít. A Glashütte eredeti éves naptár és holdfázis órája egy jól felismerhető, excentrikus kialakítású számlappal rendelkezik. A számlap jobb oldala. A bizarr éves naptáróra egyedi hónap kijelző gyűrűvel van felszerelve. Az ívelt zafírkristályüveg hónap ablaka alatt az aktuális hónap száma fekete színnel jelenik meg, ami egy pillantásra áttekinthető; a vadonatúj saját készítésű Caliber92-09 öntekercselő szerkezet akár 100 óra tartalék teljesítményt biztosít, és először használnak szilikon hajrugókat az excentrikus órákon, így a belső „mag” létfontosságú antimágneses. képesség. Az excentrikus holdfázis karórát erdőzöld számlappal és azonos színű Louisiana aligátorbőr szíjjal szerelték fel, romantikus érzéseket mutatva a halvány növényzet között. Ez az órapár minden pillanatba beépíti az excentrikus szerelmet, a csillagok és a hold pedig percenként és másodpercenként elkísérik egymást. Replica watch.

Menj kéz a kézben.

A Glashütte eredeti úttörő sorozata a SeaQ kronográf és a SeaQ gyémántokkal díszített karórái a csillagtenger ragyogó romantikáját mutatják mélykék színben. A SeaQ óra víz alatti kronográf repülési funkcióval és központi stop másodpercekkel rendelkezik. A Caliber 37-23 önfelhúzó szerkezet egyesíti a tartósságot, a pontosságot és a könnyű használhatóságot, és akár 70 órás üzemidővel rendelkezik. A szilícium hajrugó erős antimágneses képességgel rendelkezik, így stabilabb oszcillációt és nagyobb utazási pontosságot biztosít. A SeaQ óra forgó előlapját 47 briliáns csiszolású gyémánt és egy zafír díszíti. A 39,5 mm-es átmérő kényelmes és gyönyörű viselet. Mindkét szem rozsdamentes acél házat használ, és egyirányban forgó előlappal rendelkezik. Az óra mutatói és mérlegei Super-LumiNova világító bevonattal vannak bevonva, hogy az óra sötét környezetben is pontos időt tudjon tartani. Amikor a két ember, akit szeretsz, bátran halad egymás mellett, itt van megírva a romantika ebben a világban.

A szimpátia és a szeretet végtelen.

A Glashütte eredeti Senator Excellence Large Calendar Moon Phase órájának és a Serenade női karórának a kombinációjáról elmondható, hogy megvannak a sajátosságai és kiegészítik egymást. A Senator Excellence Large Calendar Moon Phase óra a Senator sorozat egyszerű tervezési koncepcióját követi. A 40 mm átmérőjű piros 18K arany tok ezüst-fehér matt számlappal párosul, ami nyugodt és készséges; a kék holdfázis kijelző 10 órakor kölcsönhatásba lép a kék acél mutatókkal. A visszhangos, elegáns és rendkívüli, a márka egyedi, nagy naptárkijelzője 4 órára van állítva, és a gyönyörű részletekben mindenhol a kifinomult kivitelezés rejlik. A Serenade karórát friss és tiszta fehér színben mutatják be, felfedi veleszületett eleganciáját; 52 briliáns csiszolású gyémánt van beágyazva a 18 karátos rózsa arany keretbe, amelyek vakítóan ragyognak. Ha ezt a klasszikus, jó ízlésű karórát választja, a szerelem idővel soha nem fakul el.

Az idő koordinátájában a szerelem végtelen. A Glashütte Original reméli, hogy Ön és kedvese értékes időt és mély szeretetet fon össze, csuklóján sűríti azt, és a kölcsönös tisztelet és hallgatólagos megértés örök tanúja lesz.