TAG HEUER Tanabata Válogatás, Replika Óra Webáruház

Talán egy váratlan találkozás, ami megérinti a szívet,

Talán ugyanaz az elme rohan egymáshoz,

Talán a csapadék az idő múlásával erősödött.

Nem számít, milyen szerelemről van szó, az évnek ebben a bizonyos szakában,

Egy órapár ideális választás a fékezhetetlen szív, az odaadás bátorsága vagy az eltökéltség szilárdságának bizonyítására.

A kínai Valentin-nap közeledtével a svájci TAG Heuer luxusóramárka válogatott remekeit egy-egy monacói kronográf és Carrera óra közvetíti körben. Yu szerelme, legyen tanúja a szeretni merő minden pillanatnak.

Egy pár négyszögletes karóra jellegzetes személyiséggel, amely rettenthetetlen szeretetet mutat. Az 1969-ben született TAG Heuer Monaco óra merész, négyzet alakú tokjával és innovatív időzítési funkcióival tűnt ki a piacon az óramű közül, és gyorsan a történelem egyik legikonikusabb órájává vált. Egy reprezentatív munka, amely folyamatosan áttöri az innováció és a design új korlátait. Ma a TAG Heuer egy lépést tett tovább a Monaco sorozat egyedi kialakítása alapján: üreges számlappal. Ez az első alkalom, hogy a sorozat fellebbenti a fátylat az óra belső mechanikai szerkezetéről. Miközben élénk, modern stílust mutat, a kivájt dizájn egy pillantással látható szívet is sugall. Replika óra webáruház.

Ez a két TAG Heuer Monaco kronográf egyaránt 39 mm-es házat használ. Az első TAG Heuer Monaco sorozat kék számlapja ihlette az eredeti kék dizájnt (Original Blue). Az óra általános kialakítása az 1969-es TAG Heuer Monaco előtt tisztelgett 1990-ben, és kezdeti sikere a számlap kék és piros vonásait, a kék oszlop kerekeit és az oszcilláló súlyon lévő gravírozást jelentette. Monaco tengerpartja ihlette a bájos türkizt (Turquoise), és az egyedi színillesztésnek köszönhetően ez az óra kiemelkedik a többi ikonikus időmérő közül. Mindkét szem rendelkezik a Heuer 02 automata mozgással, és mindkettő élvezheti a belső mechanikus tárcsa forgását az üreges ablakon keresztül.

A vadonatúj TAG Heuer Carrera sorozatú kronográf karóra és a Carrera sorozatú naptáróra kombinálása segít a független és egymást támogató szerelmeseknek kifejezni önmagukat a szerelem értelmezése közben. A „Calrera” szónak több jelentése is van: „versenyzés”, „karrier” vagy „út”. A letisztult, egyszerű, praktikus és gyönyörű dizájnnak köszönhetően a Carrera sorozat 60 évig kitart. Ez az ikonikus karóra a pályáról közvetíti viselőjének bátorságát és szilárdságát a csuklón.

A 44 mm-es Carrera sorozatú sportkronográf rendkívüli teljesítmény-időzítési funkciókkal, valamint dinamikus és stílusos megjelenéssel rendelkezik, ötvözi a kor stílusát és a klasszikus stílust. Az új verzió szemet gyönyörködtető zöld számlappal és azonos színű kerámia előlappal rendelkezik. Belül a márka saját Heuer 02 szerkezetével van felszerelve. A sportos stílus és a monokróm dizájn növeli a varázsát. Funkcionális és esztétikailag kiemelkedő dizájnja 60 éve a Carrera kollekció fő jellemzője. A 36 mm átmérőjű TAG Heuer Carrera naptár új, karcsú és formázott sziluettje dinamikusabb és ergonomikusabb formát kölcsönöz neki. A számlap puha és elegáns zöld, napfényes matt felülettel. A külsején megemelt gyűrűt egy negyedmásodperces skála jelöli, amely a gyorsulást szimbolizálja. Ugyanaz a színrendszer díszíti, amely kiegészíti a számlapot. Tedd lezserebbé és elegánsabbá az órát.

A szerelem egy utazás tele fantáziával és ismeretlennel. A Qixi Fesztivál alkalmából a TAG Heuer segít abban, hogy félelem nélkül haladj előre, és merj odamenni szerelmedhez.