A Glashütte Original Romantikát Mutat Be A Csuklón Remek Időmérőkkel Replika Órák.

Egy jó ügy már régen megszületett, és természetes úton jön létre egy jó pár. Ebben a pillanatban megáll az idő, a különcség csak a TA-ra vonatkozik, a szerelem és a vonzalom pedig egymástól függ.

A Glashütte Original, egy csúcskategóriás német óragyártó márka kiváló minőségű órákat válogat össze, és szerelmet és romantikát mutat be a csuklón.

  • Különc szerelmes dal, természetes pár

PanoMaticCalendar Különleges éves naptár / Lady Serenade női óra

A PanoMaticCalendar excentrikus éves naptári karóra és a Lady Serenade női karóra minden részletében tükrözi a német óragyártás kiváló mesterségét. A két óra egy „természetes pár” zseniális kialakításukkal. A PanoMatic Calendar excentrikus éves naptáróra 5N vörösarany tokkal van felszerelve, az ezüst-fehér számlap pedig vörös arannyal van díszítve. A jobb alsó sarokban található az egyedi és kreatív hónapgyűrű, amely megkülönbözteti a nagy és kis hónapokat (30 nap és 31 nap). Ugyanakkor egy nagy naptárral jelenik meg, amely egyszerre szép és praktikus, és mindig figyel a pillanat szépségére. A Lady Serenade óra 18 karátos arany tokból készült, a kereten pedig 52 ragyogó csiszolású gyémánt található. A fehér gyöngyház számlap fényes és fényes, a mutatók és a berakásos órajelzők pedig mind vörös aranyból készültek, kiemelve a merész és tehetséges temperamentumot.

  • A modern kornak elhúzódó érzései vannak.

Az 1960-as és 1970-es évek tisztelgés az elmúlt modern kor előtt. Zene, építészet, design – a kor végtelen ihletforrást adott az embereknek. A Glashütte eredeti, erre épülő retro sorozatú karórái letisztult, egyszerűek, elegánsak és modernek. Távoli. Az 1960-as évek hatvanas évekbeli karórája 18 karátos rózsaszín arany kerettel és finom, matt ezüstözött számlappal volt felszerelve. Az enyhén ívelt vörösarany óra- és percmutatók szuper világító festékkel lassan forognak az elegáns másodpercmutatóval, hogy biztosítsák az órán kijelzett időt. Soha ne hagyja ki a legkisebb különbséget; Veled leszek éjjel-nappal. Az 1970-es években készült, nagy naptárral rendelkező hetvenes évekbeli Chronograph Panorama Date óra a klasszikus német dizájn érzéseit és lényegét örökli. Szokatlan lekerekített négyzetes tokja, egyoldalas dupla gombjai, csavarozható koronája felejthetetlen. A rozsdamentes acélból készült tok szálcsiszolt és polírozott, ami remek. A 40 mm-es átmérőjű, sötétkék galvanizált számlap Super-LumiNova világító dauphine mutatókkal, a márka ikonikus nagy naptárával, a tárolókijelzőt vezérlő kis másodperces tárcsával, a 12 órás számlálóval és a 30 perces számlálóval párosul. zseniálisan elrendezve, hogy egyértelműen irányítsa az időt. Legyél mindig a szeretőddel.

A hetvenes évek kronográf panoráma dátuma

Big Date Chronograph Watch az 1970-es években/A hatvanas évek óra az 1960-as években

  • Úttörő és vállalkozó szellemű szerelmesek rettenthetetlenek.

SeaQ Chronograph SeaQ Chronograph Watch / Diamond SeaQ Watch

A Glashütte eredeti úttörő sorozata, amely a vállalkozó szellemhez ragaszkodik, olyan, mint a fékezhetetlen szerelem, széltől és esőtől való félelem nélkül. A SeaQ kronográf karóra és a gyémánttal díszített, mélykék számlappal ellátott SeaQ óra vizuális harmóniát és egységet kölcsönöz az embereknek, ami „természetes egyezésnek” nevezhető. A SeaQ óra számlapjának átmérője 43,2 mm, a karcálló, egyirányban forgó előlap kerámiával van beágyazva; robusztus repülési időzítéssel és használt visszaállítási funkcióval rendelkezik, demonstrálva a rendkívül összetett óragyártási terület erejét. A gyémánttal díszített SeaQ óra valamivel kisebb, 39,5 mm-es számlapja különösen finom. A keretet 47 briliáns csiszolású gyémánt és egy zafír díszíti. A két óra kék nejlon fonott szíja a csuklóhoz illeszkedik, és kényelmes viselet. Különböző alkalmakkor szabadon válthatók, hogy bármikor felfedezhessék az élet és a szabadtéri sportok replika órák.

  • Megszeretni a TA-t, a mennyben készült gyufát

PanoMaticInverse excenter mozgású fordított nagy naptáróra / PanoMaticLuna excentrikus holdfázisú karóra.

A PanoMaticInverse excentrikus mozgású fordított nagy naptáróra és a PanoMaticLuna excentrikus holdfázisú női karóra az aranymetszet esztétikájával készült, létrehozva a Glashütte eredeti és egyedi „excentrikus esztétikáját”. A tárcsa bal oldalán található óra- és perctárcsa elegáns vizuális szépsége a „természetes illeszkedéshez” hasonlítható. A PanoMatic Inverse excentrikus mozgású, fordított nagy naptáras óra megfordítja a kezdetben a szem hátulján található dupla hattyúnyak finomhangoló mechanizmust a számlap elejére, így egy pillantással láthatóvá válik a kiváló német óragyártás. A PanoMaticLuna excentrikus holdfázisú női karóra igazi „varázslatos” hatást ad a csúcskategóriás óragyártásnak: a csillogó fehér gyöngyház számlapon ezüst holdnyomok láthatók; 64 gyémánt az előlapon, Csillagként ragyog; a számlap 18 briliáns csiszolású gyémánttal van kirakva órajelzőként, fehér 18K arany mutatókkal és egy briliáns gyémánttal a koronán, amelyek mindegyike az örök szerelem édes varázsát fejezi ki, különc csak a TA számára.

A Glashütte eredeti óraválogatása a világ megható és őszinte szeretetével kísérve alkalomtól függetlenül ízlést mutat, és tükrözi a szerelmesek közötti érzelmet és hallgatólagos megértést. A Glashütte Original reméli, hogy a szerelmesek együtt halnak meg a szeretettel, és a gyengédség örökké tart.