Az Athenian Replica Watch Elindította A Hollow Tourbillon Watch Blue Gold Modellt.

A modern design kortárs formatervezési esztétikájának lényegét a 21. században pontosan az, amit az Ulysse Nardin Athén BLAST sorozat kihívásai. Az Athéni órák újonnan elindított Blast Hollow Tubular órái megdöbbentőek és innovatívak. Első alkalommal a láng rózsa arany, és a márka DNS szimbólumának klasszikus kék színének illesztése.

  1. február 13-án a Lelock Athén Watch BLAST sorozat áttörött a szabályokon, és előzetesen kovácsolt, helyettesítve a csúcskategóriás órákat egy új esztétikai stílusra. Az új Blast Hollow Tusso lendkerék órák kék aranymodellek, szélekkel és sarkokkal, amelyek kombinálják a kettős „X” azonosítási elemeket, amelyek a feltárást képviselik és kinyitják az ajtót, amely a jövőbeli órakészítő iparágot szimbolizálja.

A modern toknak üreges repülési tubális mozgással és szilícium -menekülési mechanizmussal rendelkezik. Az óra egyedi megjelenését a lopakodó harcos vonal kialakítása ihlette. Az Athén óra finom kivitelezését teljes mértékben a különféle színes egyeztetési anyagok és a szigorú varr -alkatrészek összeszerelése révén mutatják be. A szem erejének forrásaként a mozgás az Athéni replica watch mester szintű óráinak többszöri tervezésével és fejlesztésével tökéletesen integrálódik a kétszínű tokba, szilárd felépítéssel és rendkívüli viselési kényelemmel.

A finoman bemutatott UN-172 mozgást átlátszó szerkezetű és mechanikai szinttel egy automatikus sávú szilícium repülési petevezetékkel, 2,5 Hz frekvenciával és 3 napos energiatárolóval felszerelték. A fény behatolhat az üreges tokba, és egyenesen az órába léphet, ami intuitív módon értékeli a rendkívüli műszaki szintet, amelyet ez a precíziós időzítési munka képvisel. Ezenkívül az új megjelenés megőrzi az egyedi személyiségtervezési elemeket a BLAST sorozathoz:
Téglalap alakú határ
Ikonikus háromlépcsős óra fül
Színes dekoratív előlap
A téglalap alakú keretek mozgásának függőleges kialakítása
A függőleges kialakítás
Délben a Flying Tourbillon hat órakor található.

A tok átmérője 45 mm, és rózsa arany és kék PVD bevonó titán komponensekkel készül. Csiszolva, szatén -hinó, és a vízálló mélység 50 méter. Az óra kék bársonyos gumi hevederrel van felszerelve, amelyet rózsa aranyból és kék PVD bevonó titánból készült összecsukható felülettel hajtanak végre.

Az új Blast Hollow Tourbillon Watch, a Blue Gold Model teljes mértékben kiemeli az Athén -óra innovatív erejét. Mint egy független órakor márkája, amely merész áttörni a vezető órakészítő technológiáját és felfedezni az ismeretlen utat, Athén folyamatosan előmozdította az órakészítés technológiájának fejlesztését, és új jövőt nyitott az órák számára.