A Longines Bemutatja Az Új Forerunner Zulu Time Watch-ot, Replika Karóra

A Pioneer Series Zulu Time Watch 2022-es piacra dobásával Longines továbbra is új fejezeteket ír hosszú történetéhez, amelyek között a több időzóna funkcióinak kiegészítése is visszavezeti és folytatja Longines legendás történetét, amely úttörőket kísért a rekordok létrehozásában. Megjelenése óta a Forerunner sorozatú Zulu time órát kedvelik az órák szerelmesei, dicsérve a felfedező szellemet, amelyhez a márka mindig is ragaszkodott, és emlékeztetve Longines úttörő pozíciójára a több időzónás órák kutatás-fejlesztése terén. Idén a Longines piacra dobta a 39 mm-es átmérőjű új, elődszériás Zulu time órát, amely ergonomikusabb kialakítással folytatja a kortárs legendák megírását.

A Longines piacra dobta a 2022-ben született új sorozatot, a Zulu időórát, amely új alkotásokkal egészíti ki ezt a sorozatot. Az új modell 39 mm-es rozsdamentes acél házat használ, amely kompaktabb, mint az előző modell. A kisebb méret tovább növeli viselője kényelmét: a fülek és a test távolsága 21 mm, a tok vastagsága pedig mindössze 13,50 mm. Az új Forerunner sorozatú Zulu Time óra mattfekete, antracitszürke homokfúvott vagy kék napmintás számlappal kapható, 6 órára dátumkijelző ablakkal, a keret pedig színes kerámia anyagokból készült, visszafogott és elegáns textúrát áraszt.

A jellegzetes, 18K arany színű, kétirányú forgó előlap és a korona kiemeli az órát. A csokoládébarna kerámia keret aranyozott GMT mérleggyűrűvel ötvözi az esztétikus stílust a kiemelkedő teljesítménnyel. A részletgazdag kialakítás finom textúrát kölcsönöz ebbe a klasszikus órába. Az antracitszürke homokfúvott számlapon a dátumkijelző ablak tetszetős bézs színű számokat használ, a mutatókat és az arab számokat pedig „antik rádium” világító bevonat vonja be, hogy fokozza a retro textúráját.

Az új órát cserélhető rozsdamentes acél karkötővel, alternatív barna NATO szíjjal (kifejezetten ehhez a modellhez tervezték), vagy alternatív barna bőrszíjjal, krémszínű varrással, új mikrobeállító rendszerrel szerelték fel, hogy kényelmes és kényelmes viseletet biztosítson.

A 2022-ben piacra dobott órához hasonlóan az új Forerunner Zulu Time replika karóra is bemutatja Longines évszázados örökségét a több időzónás óragyártásban. Eredete és neve az 1925-ben született Longines kettős időzónás órától származik. A prototípus számlapját a Zulu logó díszíti, a Z pedig a Zulu időt (Zulu) jelenti, amely az idő általános kifejezése a repülés és a katonai területeken. Ezt követően sorra kerültek piacra a GMT modellek, amelyek elsősorban a repülési területet célozták meg, és tovább erősítették Longines úttörő pozícióját ezen a területen.

A 39 mm-es átmérőjű Longines Forerunner Zulu Time karóra ma az óragyártási hagyomány és az innovatív kivitelezés ötvözésének kiemelkedő példája. Az óra Longines exkluzív mechanikus szerkezetet, beépített szilikon hajrugót alkalmaz, és támogatja a több időzónás kijelzőt. Ezzel egyidejűleg a Longines két alkatrészt is frissített, amelyek olyan antimágneses anyagokból készülnek, mint a szilícium hajrugó. Ez azt jelenti, hogy ez az óra megfelelt az ISO764 szabvány szerinti antimágneses tanúsítványnak. Mivel akár 600-800 Gauss mágneses mezőknek is ellenáll, tovább biztosítja, hogy az óra teljesítményét ne befolyásolják a mindennapi életben növekvő mágneses mezők.

A Longines fejlett óragyártási technológiájának köszönhetően az új óra óramutatója a GMT funkciótól függetlenül állítható. A többi időzónában lévő idő egy 24 órás skálamutatón és egy 24 órás jelzésű, kétirányú forgó kereten keresztül olvasható le. A mozgalom erőtartaléka a Svájci Hivatalos Obszervatórium (COSC) tanúsítása szerint elérheti a 72 órát is. A számlapon található ötcsillagos logó egykor a történelem legmagasabb szintű Longines mozgalmának szimbóluma volt.

Longines közel egy évszázada kísérte el a legendás úttörőket epikus kalandjaikra. Készen állsz a nyomdokaiba lépni? A vadonatúj zongoraóra úttörő sorozat, a Zulu time óra elkísér az utazásra.

【Nézd meg a leírást】

Longines Forerunner Zulu Time Watch hivatkozási szám: L3.802.5.53.6

A Longines Forerunner sorozatú Zulu Time karóra új modellt dobott piacra, amely exkluzív öntekercselő szerkezettel van felszerelve, támogatja a több időzónás megjelenítést és a beépített szilícium hajrugót, amelyet a Svájci Hivatalos Obszervatórium (COSC) tanúsított; a fejlett óragyártási technológiának köszönhetően az óramutató független lehet a GMT funkciótól a független beállítás érdekében. A számlap átmérője 39 mm, ami jobban megfelel az ergonomikus kialakításnak. A csokoládébarna kerámia kerethez az aranyozott GMT skálagyűrű párosul, a dátumkijelző ablak pedig 6 órára van beállítva, ami egyszerre kiemelkedő teljesítményt és esztétikus stílust képvisel. A cserélhető rozsdamentes acél karkötővel az összecsukható csat új finomhangoló rendszerrel rendelkezik a kényelmes és kényelmes viselet érdekében.

Longines Forerunner Zulu Time Watch hivatkozási szám: L3.802.5.53.2

A Longines Forerunner sorozatú Zulu Time karóra új modellt dobott piacra, amely exkluzív öntekercselő szerkezettel van felszerelve, támogatja a több időzónás megjelenítést és a beépített szilícium hajrugót, amelyet a Svájci Hivatalos Obszervatórium (COSC) tanúsított; a fejlett óragyártási technológiának köszönhetően az óramutató független lehet a GMT funkciótól a független beállítás érdekében. A számlap átmérője 39 mm, ami jobban megfelel az ergonomikus kialakításnak. A csokoládébarna kerámia kerethez az aranyozott GMT skálagyűrű párosul, a dátumkijelző ablak pedig 6 órára van beállítva, ami egyszerre kiemelkedő teljesítményt és esztétikus stílust képvisel. A cserélhető barna bőrszíjjal az összecsukható csat új finomhangoló rendszerrel rendelkezik a kényelmes és kényelmes viselet érdekében.

Longines Forerunner Zulu Time Watch hivatkozási szám: L3.802.5.53.9

A Longines Forerunner sorozatú Zulu Time karóra új modellt dobott piacra, amely exkluzív öntekercselő szerkezettel van felszerelve, támogatja a több időzónás megjelenítést és a beépített szilícium hajrugót, amelyet a Svájci Hivatalos Obszervatórium (COSC) tanúsított; a fejlett óragyártási technológiának köszönhetően az óramutató független lehet a GMT funkciótól a független beállítás érdekében. A számlap átmérője 39 mm, ami jobban megfelel az ergonomikus kialakításnak. A csokoládébarna kerámia kerethez az aranyozott GMT skálagyűrű párosul, a dátumkijelző ablak pedig 6 órára van beállítva, ami egyszerre kiemelkedő teljesítményt és esztétikus stílust képvisel. A cserélhető barna NATO szíjjal az összecsukható csat új finomhangoló rendszerrel rendelkezik a kényelmes és kényelmes viselet érdekében.