TAG HEUER Monaco Racing Blue Kronográf, Replika Óra

Ennek az órának egy nagyon tetszetős, ezüst színű, napsugárral csiszolt számlapja van, amely a műszerfalra emlékeztet, és az 1920-as és 1930-as évek sportautójának motorfordulatszámát jelzi. A számlapot nyolc ezüst színű órajellel és 12 kék pöttyös jelzővel díszítették a könnyű leolvasás érdekében. Érdemes megemlíteni, hogy a déli csiszolt pálcás órajelzők feltűnő sárga csíkkal rendelkeznek, amely közvetlenül kapcsolódik az óra középső mutatójához.

Az óra- és percmutatót kék Super-LumiNova fluoreszkáló festék borítja, amely fényviszonyok között is jól látható. Ezt egészíti ki a citromsárgára lakkozott központi mutató, amely egy kis színt ad az órának. Ezek a dizájnelemek harmonikusan alkotják a TAG Heuer Monaco Racing Blue Chronograph-ot, és egy feltűnő órát alkotnak, amely megtestesíti az autós világ versenyszellemét.

A Caliber 11 automata kronográf szerkezet hajtja ezt az órát homokfúvott 2-es fokozatú titán házzal, amely egyszerre erős és könnyű. Ezzel szemben a zafír tok hátlapja akadálytalan kilátást tesz lehetővé a belső mozgásra.

A TAG Heuer Monaco Racing Blue Chronograph kék perforált borjúbőr szíjjal van felszerelve, amely a versenyzéssel kapcsolatos órák ikonikus jellemzője. A pánt titán összecsukható csattal van rögzítve, amelybe TAG Heuer logó van gravírozva.

Az replika óra hátlapján az „One of 1000” felirat szerepel, amely a limitált kiadást képviseli, és ez az óra különleges tervezésű óradobozban érkezik, élénk kék és citromsárga részletekkel.

Az új TAG Heuer Monaco Racing Blue Chronograph hivatalosan 2023 júliusától kerül értékesítésre a TAG Heuer butikokban, a márka hivatalos e-kereskedelmi platformján, valamint a kijelölt kiskereskedelmi partnereknél.

TAG Heuer Monaco Racing Blue kronográf

CAW218C.FC6548

  • Mozgás: Caliber11 automata szerkezet
  • Funkciók: óra, perc, másodperc, dátum, kronográf
  • Számlap: Ezüst, napsugárral csiszolt számlap, két segédtárcsa, dátumnyílás 6 órakor, ródiumozott, polírozott órajelzők, ródiumozott óra- és percmutatók, kék Super-LumiNova bevonattal, citromsárga lakk. központi kezek, dombornyomott fekete HEUER logó, dombornyomott „MONACO AUTOMATIC CHRONOGRAPH SWISS MADE” szavak
  • Tok: 39 mm átmérő, homokfúvott tok 2-es fokozatú titánból, ívelt ferde zafírkristály, 2-es fokozatú titán korona, zafír hátlap, vízállóság: 100 méter
  • Szíj: kék perforált borjúbőr szíj, 2-es fokozatú titán összecsukható kapocs, dupla biztonsági nyomógombok
  • Méretek: Fülek távolsága 47,4 mm, testvastagság 14,35 mm
  • Forgalomba hozatal ideje: 2023. július
  • Becsült eladási ár: 9000 CHF