Replika Órák Rado Svájci Radaróra

Az órafejlesztés több mint 300 éves történetét tekintve a fémanyagok mindig is a fősodorban voltak. A világhírű Rado Swiss radaróra azonban ragaszkodik a kerámiaanyagok folyamatos kutatásához. Az óragyártás „anyagmestereként” a Rado az egyik első márka, amely csúcstechnológiás kerámia anyagokat fejleszt és használ, és a kerámia anyagokkal való bekapcsolódásának története az 1980-as évekre vezethető vissza. Rado már az 1960-as években keményfémekkel kezdett, és azt kutatta, hogyan készítsenek „strapabíró” órákat. Megszületett a márka történetében az első keményfémeket használó óra, a DiaStar Diamond Star Series No. 1. 1986-ban megszületett az Integral precíziós kerámia sorozatú karóra csúcstechnológiás kerámia óralánccal, és Rado elkezdte felfedezni a csúcstechnológiás kerámia órákat. Az egyik legideálisabb óragyártási anyagként a csúcstechnológiás kerámiák könnyű textúrájú, kopásálló, antiallergén és nem fakulnak ki. A Rado ma új korszakba hozza a high-tech kerámia művészetét.

Kezdje az eredeti szándékkal, és hozzon létre egy új trendet.

1962-ben jelent meg a DiaStar Diamond Star Series No. 1, az első keményfémből készült óra. Ez a mérföldkőnek számító óra kopásálló keményfém tokot integrált zafírüveg tükörrel, hogy olyan megjelenést keltsen, amely nem hajlamos a kopásra. Ezek az anyagok a 60-as évek elején kivételesnek számítottak, és ezeknek az anyagoknak az előállítása már önmagában is hatalmas innovációkat igényelt. Ennek a rendkívüli és egyedi karórának a születése megalapozta a Rado anyag- és formatervezési innovációját.

Csúcstechnológiás kerámia, úttörő és innovatív etalon

2011-ben a Rado először fejlesztette ki és dobta piacra az egyrészes high-tech kerámiaházat, ezzel ismét új iparági mércét állítva a csúcstechnológiás kerámia óragyártás területén. Az egyrészes öltöny egyszerű dizájnszerkezete felforgatja a high-tech kerámiatok hagyományos formáját. Könnyű és vékony textúrával ruházza fel a kerámia órát, amely a Rado márkakoncepcióját, a folyamatos innovációt értelmezi. Azóta a Rado replika órák széles körben használnak egy darabból álló high-tech kerámia tokot. Ma a Rado a csúcstechnológiás kerámiákat, az ultrakönnyű csúcstechnológiás kerámiákat, a plazma csúcstechnológiás kerámiákat, a színes csúcstechnológiás kerámiákat és a Ceramos fémkerámiákat vezeti be a tervezési érzékkel teli terméksorozatába, áttörést és innovatív Carve out-ot használva. a „high-tech kerámiának” szentelt művészeti világ.

2020-ban megszületett a Rado első négyszögletes órája integrált high-tech kerámiaházzal, a Square sorozat karórája, amely a márka klasszikus, négyzet alakú, lekerekített sarkú dizájnját és a tartós high-tech kerámiákat tartalmazza. Az anyagok automatikus mechanikus üreges mozgásával és a kiváló kivitelezéssel rendelkező megjelenés a Rado Swiss radaróra óragyártási leleményességét és végtelen kreativitását testesíti meg.

A plazma kerámia technológia lángoló fénnyel ragyog.

Bár számos eredményt értek el a csúcstechnológiás kerámia óráknak köszönhetően, a Rado Swiss radaróra továbbra is aktív. Ennek ellenére elindította az „anyag” mélyebb feltárását. A plazma high-tech kerámia óra megszületése a márka új próbálkozása. Ez az anyag vonzó fémes megjelenésű, miközben megőrzi nagy keménységét, kopásállóságát, könnyedségét és hipoallergén. A plazma kerámiák a nap felületi hőmérsékletének körülbelül négyszeresét képesek ellenállni. Mondhatni szublimált a „forróban”, ami ismét bizonyítja az órások kiváló képességeit. Közülük a TrueSquare sorozatú üreges mechanikus óra, a „Páratlan szürke” és a Captain Cook sorozatú csontváz óra, a „Blazing Cook” az ebből az anyagból készült reprezentatív órák.

Ceramos Cermet továbbra is új fejezetet ír a legendában.

A csúcstechnológiás kerámiák további lehetőségeinek feltárása érdekében a Rado Swiss radarórák nagy erőfeszítéseket tettek az anyagok „szilárd magjának” javítása érdekében, így jött létre az innovatív Ceramos cermet kompozit anyag. A kerámiák keménységi jellemzőivel, valamint a fémötvözetek fényével és szívósságával rendelkezik. Körülbelül 90%-os titán-karbid tartalma könnyebbé teszi a keményfémeknél, egyedi tónusa és fényessége pedig különlegessé teszi. Ennek az anyagnak a reprezentatív új alkotásai, a 60. évfordulós DiaStar Original sorozat óra és az újonnan piacra dobott DiaStar Original sorozat üreges karóra új fejezetet írnak a „nem könnyű viselni” legendás történetében.

A csúcstechnológiás kerámiák szimfóniája, lépjen be a színes kertbe.

A masszív maggal és káprázatos megjelenésű Rado Swiss radarórák nem feledkeztek meg a „high-tech kerámia” színes lehetőségeinek bővítéséről – így születtek meg a színes kerámiák. A Rado TrueThinline sorozatú World Garden együttműködési karóra természetes és élénk színeket tükröz, lehetővé téve a vitalitás és a stílus virágzását a csuklón. Színes, és áttör a fém óratokok vastagabb megjelenésén. A Rado True Thinline sorozat világméretű fantomórája csúcstechnológiás kerámiaházat használ, amelynek vastagsága nem haladja meg az 5 mm-t. Vékony és könnyű, kiemelve a márka kiváló kivitelezését. A korai klasszikus fekete-fehér tónusoktól a mai gazdag és színes tónusokig az „anyagmester” Rado Swiss radaróra gazdagabb megjelenést és érzetet kölcsönöz az órának, több lehetőséget mutatva a szemnek.

A „Material Master” Rado svájci radaróra fél évszázadon át fejlődött és kutatott. Az iparág legjobb kerámia óragyártási technológiájával továbbra is több anyaglehetőséget kutat. A jövőben a Rado arra is törekszik, hogy fantasztikusabb órasorozatokat hozzon létre, és több dizájnnal és praktikussággal rendelkező órát hozzon a legtöbb órakedvelő számára.