A TAG Heuer Bemutatja A Carrera Sorozatú Naptáróráját, Replika Óra

A szeretet toleranciát jelent, bizalom kíséri, és erőt hordoz, de a szeretetet többet kell kifejezni. Amikor eljön az évnek ez a „szeretlek” napja, egy ajándék, amely minden pillanatban elkísér, a szívedben rejlő őszinteség és szenvedély szimbóluma lesz.

Az 520-as év exkluzív alkalmából a neves svájci óragyártó márka, a TAG Heuer aprólékosan kiválasztott három Carrera sorozatú naptárórát, hogy segítsen Önnek precízen kifejezni szerelmét.

Sokoldalú, 36 mm-es átmérőjével a Carrera sorozatú óra nem csak egy pályára tervezett óra, hanem ideális választás a nagy sebességű versenyzésről az elegáns vacsorára való zökkenőmentes átmenethez. Egyedülálló, ergonomikus kialakításának köszönhetően a 36 mm-es naptáróra különféle csuklóméretekhez igazítható, így praktikus és átgondolt ajándék. Kialakítása ügyesen egyensúlyba hozza a szilárdságot és a nőiességet, így az replika óra nemi szempontból semleges.

A TAG Heuer Carrera sorozatú naptáróra, egy ritka stílusú remekmű, amelyet idén áprilisban mutattak be, csiga alakú cukormáz technológiával díszített réz számlappal rendelkezik, amely a világosbarnából a bézsbe átlépő akt színt mutatja be. Ez a színtónus a szerelmi harmóniát és társaságot visszhangozza, finom és mély bájt áraszt. A 18K 5N rózsaszín aranyból készült keret és korona tökéletesen kiegészíti a 18K 5N rózsaszín aranyozott órajelzőket, mutatókat és a TAG Heuer logót, egy csipetnyi eleganciát és luxust adva hozzá. Az óra egy optimalizált új, ikonikus Carrera sorozatú H alakú karkötővel van felszerelve, amely elkeskenyedő szerkezetű, és aprólékosan kidolgozott finomított acélból és 18K 5N rózsaszín aranyból, biztosítva az óra tartós eleganciáját.

A Carrera sorozatú naptáróra fényes, élénk rózsaszín számlappal és elegáns csiga felülettel rendelkezik, amely kielégíti a modern emberek ízlését az egyedi számlapszínek iránt, és újszerű és divatos stílusa van. A módszer megtöri a fekete-fehér tárcsázás hagyományát, vitalitást és romantikát oltva a szerelembe. A viselési kényelemre törekedve a TAG Heuer tervezőiből és mérnökeiből álló csapata újragondolta a Carrera sorozatú naptárórák arányait, és kiterjedt módosításokat és fejlesztéseket hajtott végre rajta, hogy ne csak vékony, kifinomult, új faragott körvonallal és még jobban kidolgozott legyen. ergonómikus és dinamikus forma, emellett Caliber 7 öntekercselő szerkezettel is rendelkezik, 38 óráról 56 órára növelt teljesítménytartalékkal. Ez egy újjászületett óragyártási remekmű.

A harmadik remek óra a Carrera sorozatú naptáróra, amelyet a márka kifejezetten az 520-ra dobott piacra. Az óra rózsaszín színátmenetes gyűrűvel és gyémánt külső éllel ellátott gyöngyház számlappal rendelkezik, amely az elegancia és a harmónia szépségét mutatja. A rozsdamentes acél ház váltakozó befejezési folyamatot alkalmaz, amelyhez képest kiemelkedik a 18K 5N rózsa aranyozott órajelzők és a márka logója. Az óra rózsaszín krokodilbőr szíjjal van felszerelve, amely kiegészíti a számlap színét, határozott és merész megjelenést kölcsönöz az óra finom textúrájának és nőies megjelenésének. Legyen szó ajándék önmagadnak vagy szeretteidnek, ez a Carrera sorozatú naptáróra ideális választás lesz az ízlésed értelmezéséhez, remek dizájnjával és káprázatos részleteivel.

Amikor közeledik a szerelmi vallomás napja, a TAG Heuer Carrera sorozatú naptáróra rögzíti az időt és érzelmeket közvetít. Az 520-as év különleges napján az óra tele van ragaszkodással és ragaszkodással, segít félelem nélkül és merészen kimutatni a szeretetet: „Szeretlek!”