Svájci Mido Helmsman Sorozat, Rose Gold Watch, Replika Órák

A Swiss Mido Watch piacra dobta az új Helmsman sorozatú TV rose gold karórát, amely a nemes rózsa arany csillogását meleg barna tónussal ötvözi, amely olyan sima, mint a csokoládé, így rendkívül időtlen és egyedi.  A Calibre 80-as 80-as évekbeli teljesen automatikus mozgása pontosan értelmezi az idő művészetét, remek megjelenése alatt. Az új Helmsman sorozatú TV rose gold karóra nem csak egyedi dizájnjával vezeti a divatirányzatot, de megmutatja elbűvölő varázsát is. Ez az óra nem csak egy óra;  ez egy stílusnyilatkozat és irányadó. Replika órák.

A Swiss Mido-t 1918-ban alapították, és évszázados múltra tekint vissza. 1973-ban a márka először a korai televíziókészülékek formájából merített ihletet, és piacra dobta a márka első tévé alakú tokos karóráját. Ezzel az esztétikai elemmel folytatta 1980-ban és 2000-ben, és újakat vezetett be. 2023-ban a Swiss Mido karóra örökli a lényeget, a dobozos formát lekerekített sarkokkal, a retro TV-re emlékeztető egyedi formával és a Swiss Mido óra ikonikus elemével – a nagy naptárablakkal – a kiváló pontosság érdekében. , masszív és strapabíró Helmsman sorozatú tévéóra. Az ezúttal piacra dobott Helmsman sorozatú TV rose gold karóra egy klasszikus órát mutat be elbűvölő színekkel. Egy csokoládébarna gumiszíj domború részletekkel teszi teljessé az általános dizájnt. Az újszerű színegyeztetéssel és kifinomult dizájnnal rendelkező Helmsman sorozatú TV rose gold karóra innovatív technológiát és tartós anyagokat használ a szilárd teljesítmény érdekében, mint például a Super-LumiNova fehér fényes bevonat, amely halvány környezetben kék-zöld fényt bocsát ki a pontos leolvasás érdekében. Az új óra Caliber 80 teljesen automatikus mechanikus szerkezettel és csúcstechnológiás Nivachron hajrugóval is fel van szerelve, amely akár 80 órányi kinetikus energia tárolást biztosít, és szilárd és megbízható teljesítménnyel értelmezi a márka szüntelen törekvését a kiváló precizitásra. Az erőt és az eleganciát ötvöző, akár szenvedélyes, akár laza és nyugodt, a Helmsman sorozatú vörösarany tévéóra ideális minden felejthetetlen pillanathoz.

Színek harmóniája, stílusok koncertje

Az új Helmsman sorozatú TV rose gold karóra számlapja vízszintesen mercerizált és polírozott, a fény és az árnyék pedig villódzik, így különösen figyelemfelkeltő. A számlap színátmenetet mutat a csokoládébarnától a feketéig a közepétől a széléig. A színek harmonikusan keverednek és tükrözik a bájos csillogást. Ez a funkció biztosítja, hogy az óra kék-zöld fényt bocsát ki gyenge környezetben, akár nappal, akár éjszaka, így biztosítva a pontos leolvasást. A nagy naptárablak az óra tárcsájánál mutatja a dátumot, ami fenséges és nehezen figyelmen kívül hagyható. Ezt visszhangozva a mercerizált rozsdamentes acél keretet délben referenciapontként egy pont is díszíti.

 
Az O’clocklmsman sorozatú TV rose gold karóra PVD rózsa aranyozott rozsdamentes acél házzal rendelkezik, amely éles kontrasztban van a gradiens számlappal és a csokoládébarna gumiszíjjal. 

Kiváló mozgás, mechanikus kinetikus energia

A Helmsman Series TV rose gold karóra átlátszó hátlapján keresztül megfigyelheti a finoman faragott Caliber 80 teljesen automatikus mechanikus mozgást. Az automatikus oszcilláló súlyt klasszikus genfi hullámok és MIDO logó díszíti. Az új óra kinetikus energiatárolója akár 80 óra, és Nivachron hajrugóval van felszerelve, amely javítja az antimágneses és ütésállóságot. A kiváló pontosság végtelen törekvését szilárd és megbízható teljesítménnyel értelmezi. A Helmsman sorozatú tévéóra precízen kidolgozott esztétikájával ismét megerősítette kiemelkedő varázsát, és a figyelem középpontjába került.

A rózsa arany tónusai kontrasztban állnak a csokoládébarnával, kiváló precizitást és szilárd teljesítményt ötvözve. A Swiss Mido új hMido’sn sorozatú TV rose gold karórája elbűvölő, meleg színekkel értelmezi újra a klasszikus tévé alakú tokot.