Roger Dubuis 520 Válogatás A Rendkívüli, Szeretett Órákból, Replika Órák

A szerelem a nap, a hold és a csillagok társasága; haladj előre.

A szerelem az első látásra szerelembe esés pillanata; bátran hajszolja.

Az 520-as év alkalmából Roger Dubuis, a genfi óragyártás rendkívüli mestere kitűnő, hagyományos svájci órakészítő készségeket örököl, az úttörő, modern háromdimenziós dizájnt integrálja, és mindig ragaszkodik a merész innováció és a konvenciók felforgatásának óragyártási koncepciójához, hogy kiválaszthassa a kedvenceket. a csukló. Az ajándék lefagyasztja a szerelem pillanatát, és értelmezi a szerelem valódi értelmét.

A szerelem tehermentes, de kitartással véd.

A szerelem könnyű társaság, amelyet nem kell megterhelni, és kitartó várakozás az évek során. A két óra 5-ös osztályú titánból készült. Karcsú megjelenésűek, kényelmes viselet és sokoldalú. Ez az űrkori fém 33%-kal könnyebb, mint a rozsdamentes acél, és figyelemre méltó szilárdság-tömeg arányáról ismert. Természetesen puha és hipoallergén, megőrzi magas korrózióállóságát és antimágneses tulajdonságait. A márka ikonikus ötágú csillageleme szabadon lebeg a hordó felett. A klasszikus üreges kialakítás elmélyíti a perspektíva és a mélység érzését, háromdimenziós építészeti szépséget teremtve. A King sorozatú egyrepülő tourbillon titánötvözet karóra RD512SQ kézi tekercselő szerkezettel van felszerelve, amely 194 részből áll. Az egyetlen repülő tourbillon 7 órakor található; a King sorozatú csillagközi üreges titánötvözet karkötő karóra RD720SQ automata tekercselő géppel van felszerelve. A mag 178 részből áll, és beépített mikrooszcilláló súllyal rendelkezik. Replika órák.

A szerelem a szerelem káprázatos szikrája első látásra.

A szerelem, mint a fény, amikor először találkozunk, azonnal megvilágítja egymás világát. A King Series Single Flying Tourbillon óra RD505SQ kézi tekercselő szerkezettel rendelkezik, amely 179 részből áll. Mindkét óra 179 részből áll, és az ikonikus, egyrepülő tourbillon kiváló teljesítményt nyújt az órának. A fekete aligátor bőrszíj modell 384 briliáns csiszolású gyémánttal (körülbelül 4,2 karátos) van beállítva; a fehér aligátorbőr szíj modell 589 briliáns csiszolású gyémánttal (körülbelül 5,2 karátos) van beállítva. A fekete és fehér színek visszhangozzák egymást, és fehér arannyal párosulnak. Az óra háza ragyog, és hallgatólagos megértésben halad előre.

A szerelem a csillagok és a napkelte együtt nézése.

A szerelem a reggeli fény és az éjszakai égbolt, amelyet veled üldözök. Minden pillanat tele van reményekkel és álmokkal. A King Series Meteor Single Flying Tourbillon óra RD510SQ szerkezettel van felszerelve, amely 179 alkatrészből áll. A rózsa arany tokon 60 körbevágott gyémánt ragyog fényesen, piros krokodilbőr szíjjal párosítva, mint a szerelem szenvedélyes lángja ugrál a csukló között. A King sorozatú duplarepülő tourbillon Rising Sun Oriental karóra RD108SQ szerkezettel van felszerelve, amely 319 részből áll. Két, differenciálművel összekötött repülő tourbillonnal van felszerelve, amelyek 72 órás teljesítménytartalékot tudnak biztosítani. Az óra 108 drágakővel van kirakva, amelyek mindegyike elnyújtott, lépcsőzetesen, ultranagy pontossággal lett kivágva, és a reggeli ragyogás gradiens színében van elrendezve az óra körül, színes színekkel ragyogva.

Az 520 érkezésével a rendkívüli órakészítő, Roger Dubuis tanúja lehet szenvedélyes szerelmének a figyelemre méltó tourbillon mesterrel, felszabadítva a káprázatos pillanatot a csuklón!