Girard-Perregaux Double Flybridge Aston Martin Limited Edition, Replika Óra

Az esztétika és a mérnöki tervezés tökéletes kombinációja

2021-ben a svájci csúcskategóriás óragyártó márka, a GP Girard-Perregaux hivatalosan is a brit klasszikus ultra-luxusautó-márka, az Aston Martin hivatalos órapartnere lett. Girard-Perregaux és Aston Martin egyaránt gazdag történelmi örökséggel rendelkezik. A két márka együttes története több mint 300 éves. Közös értékeket vallanak, és rendkívüli és tiszta designt követnek. Együttműködésük révén több kiemelkedő óra is született. Munka.

A Girard-Perregaux és az Aston Martin együttműködött az ötödik közös óra – a Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition – kiadásában, amely mindkét fél elkötelezettségét tükrözi a tervezés és az óragyártás terén fennálló teljesítménykorlátok áttörése iránt. Az óra divatos modern stílusban, zökkenőmentesen integrálva az esztétikát és a mérnöki tervezési koncepciókat, kiemelkedő és rendkívüli teljesítményt érve el.

„Az újonnan piacra dobott Aston Martin Limited Edition Double Flybridge esetében a két fél tervezőiből álló közös kreatív csapat úgy döntött, hogy megkérdőjelezi a szerkezeti tervezéssel kapcsolatos elfogadott óragyártási konvenciókat. A hangsúly a szerkezeti merevségen, a teljesítményen és az esztétikán van. Új megfontolások készültek, és nagyon elégedett vagyok az eredménnyel.”

Patrick Pruniaux, a Girard-Perregaux vezérigazgatója így nyilatkozott: „Ez nem csak arról szól, hogy az Aston Martin nevet adjuk az időmérőinkre. Az Aston Martin is szenvedélyesen szereti ezt az órát. döntő szerepet játszott a koncepció kialakításában, az időmérőhöz használt anyagok vizsgálatában. és a mozgás kialakítása. A Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition a két cég közötti együttműködés kiemelkedő csúcspontja.”

Tiszteld a hagyományokat és fogadd a jövőt

A Double Flying Bridge Aston Martin Limited Edition a Girard-Perregaux Golden Bridge sorozat legújabb terméke, amely régóta szilárdan elkötelezett a márka DNS-e mellett. 1867-ben Constant Girard egy zsebórát rajzolt három párhuzamos híddal. A hidak egykoron a mozgalom lényeges részét képezték, és különleges díszítést kaptak, és híres esztétikai dizájnelemekké váltak. Míg a GP Girard-Perregaux büszke az örökségére, nem a múlton mereng, hanem teljes szívvel átöleli a jövőt. Munkái gyakran ügyesen ötvözik az elgondolkodtató egyedi dizájnt a legmodernebb anyagokkal és kreatív eszközökkel – ez egy új, dupla repülő replika óra. A Bridge Watch Aston Martin Limited Edition bemutatja ezt a funkciót.

Hasonló gondolkodású

Girard-Perregaux és Aston Martin közös nyelvet vall a „luxus” terén. Mindkét fél tudja, hogy a következetes tervezés fenntartása ugyanolyan fontos, mint az áttörések keresése. Ennek a közös filozófiának a megszilárdítása azt jelenti, hogy szilárdan hiszünk abban, hogy a mechanikai alkatrészeknek érzelmi szilárd rezonanciát kell kiváltaniuk.

Az Aston Martin Limited Edition, Double Flybridge karóra a két fél korábbi közös karóráinak tervezési koncepcióját örökli, és újraértelmezi a megjelenést, finom részletekkel gazdagítva. Az óra felhagy a hagyományos számlapkialakítással, és a GP0840000-2164 szerkezetet, amely általában az óra hátulján található, fordított módon az óra előlapjára teszi. Ennek eredményeként minden funkcionális alkatrész az óra általános vizuális varázsának részévé válik, hűen ragaszkodva a Golden Bridge sorozat szellemi magjához. Az új nyíl alakú híd támasztást nyújt a sebességváltó keréksorának és a kiegyensúlyozó keréknek. A viselő szemtanúja lehet a különböző összetevők kölcsönhatásának, és együtt mesélheti el az idő múlását. A Girard-Perregaux hagyományát átörökítő mozgáselemek elrendezése szimmetrikus, harmonikus és egységes megjelenést ér el.

Következetes kialakítás

Az autóipar azon gyakorlatára támaszkodva, hogy a súlycsökkentés érdekében elhagyja a felesleges anyagokat, ez az óra felhagy a hagyományos számlappal. A mutatók és az időskálák kialakítása a korábbi közös órák stílusát örökli. A csontváz órajelzői jelzik az órákat és perceket. A kezek világító anyagból készültek, a színe visszafogott és elegáns. Aston Martin Competition Green. A lebegő időskála a számlap gyűrűjén található, és kifelé áll. Zöld világító anyagot is használ, ami kedvez az idő leolvasásának gyenge megvilágítású környezetben. Az egyes időskálák között zöld jelek találhatók a tárcsagyűrűn, hogy minden percet jelezzenek. Az Aston Martin Green két új tengelye Constant 19. századi alkotásainak kortárs mutatója. Ezzel szemben a tengelyek színe az Aston Martin és a kifinomult teljesítményű autók gazdag történelme előtt tiszteleg.

Alapvető erő a kiemelkedő teljesítményhez

A teljesítmény előfeltétele a teljesítménynek és Girard-Perregaux és Aston Martin műveinek esszenciája. Az Aston Martin Limited Edition Double Flybridge Watch „üzemanyagtartálya” – a hordó – 1:30-ra van állítva. A hordót egy fekete üreges híd támasztja alá, amely Girard-Perregaux márkanevet visel. Az óra öntekervényes, a csukló természetes mozgásából nyeri az energiát a mikrorotornak nevezett kis rotornak köszönhetően. A mikrorotor vastagsága mindössze 5,45 mm, ami hozzájárul a mozgás vékony megjelenéséhez és láthatóvá teszi azt. Az óra mikrorotorján az Aston Martin márkanevet vésték, amely kiegészíti a Girard-Perregaux márkanevet a hordón. A hordó és a mikrorotor megtervezésekor a közös kreatív csapat az Aston Martin DB12 küllős kerekei mögötti fékekből merített ihletet, ami éles vonalakat és extra nyílásokat mutatott be.

Játssz a színekkel a csuklódon.

A színek praktikus módja a formák kiemelésének, fényt, érzelmet és szenvedélyt kölcsönözve a szobrászati formáknak. Az Aston Martin Limited Edition Double Flying Bridge óráján matt szürke, élénk rubin, fenséges fekete és ezüst fogaskerekek együttesen értelmezik az idő folyását. Az Aston Martin Competition Green New Banqiaóban a fényt követi, gazdag és változatos színeket mutatva be. A híd színezése abszolút technikai kihívás volt, miközben megőrizte bájos háromdimenziós megjelenését.

A könnyű, 45 mm átmérőjű tok titánból készült, felületét fekete DLC bevonattal kezelték – egyszerű és elegáns; kiemeli az óra egyedi egyéniségét, és mind a statikus, mind a dinamikus mozgású alkatrészek megmutathatják káprázatos stílusukat.

DB12 a csuklón

A világ első szuper GT sportautóját, a kanyargós Aston Martin DB12-t úgy tervezték, hogy kényelmet biztosítson hosszú távú vezetés közben, miközben minden kilométeres élményt felejthetetlenné tesz. A Double Flybridge Aston Martin Limited Edition ugyanezt a filozófiát követi. Minden vonalat és felületet gondosan megterveztek a teljesítmény és a kiváló viselési élmény érdekében. A különböző anyagok kombinációja rendkívüli hatást kelt. A pánt fekete gumiból készült szövet hatású, zöld varrással, titán DLC-bevonatú háromszorosan összecsukható csattal, ami páratlan viselési kényelmet és vonzó megjelenést kölcsönöz a csuklónak.