A Zenith Számos Kiváló Minőségű Órával Ünnepli Az Új Évet, Replika Órák

Minden új, és az év is változik. A ZENITH öt remek órát mutat be az újévre a Sárkány évében. Az idősorok változása alkalmából a Zenith bemutatja kiemelkedő és jellegzetes DEFY sorozatú óráit és kiváló ELITE elite sorozatú óráit, valamint az úttörő és retro PILOT pilot sorozatú kínai limitált karórákat és az időtlen, klasszikus CHRONOMASTER zászlóshajó sorozatú karórákat, hogy kifejezzék. az őszinteségét. Szeretnék.

Lucky Najib, aki az új eget ünnepli, a ZENITH DEFY SKYLINE karóra a vörös eget a csuklója köré fonja, a tiszta hitelességet őszinteséggel és lelkesedéssel burkolva. A limitált kiadású DEFY SKYLINE Xiaoxia Red replika órák számlapját briliáns gyémántokkal díszítették, és kétszögletű csiszolt rozsdamentes acél házzal párosítják. A kecses mélység és a kifinomult körvonal kombinációja csillogó ragyogást ad az alkalomnak. Az ELITE klasszikus órasorozat a nyugodt és dús vöröset is ötvözi a visszafogott és elegáns dizájnnal. A fesztivál kecses és békés örömteli hangulatát kecses és csodálatos bordó krokodilbőr szíjjal ékesíti a csuklóján, hogy kiegészítsék egymást.

A szerencsés sárkány felszáll a felhők közé, vitorlázik a szélen, a fényes aranyat használva, amely a fényt és a jótékonyságot jelképezi. A ZENITH PILOT kísérleti sorozat A limitált szériás kínai karóra a keleti esztétika filozófiáját integrálja a márka ikonikus klasszikus PILOT pilótasorozatába, a retró alkotásokba. A bronz tok és az új obszidián arany számlap avantgárd ötvözete egyedi hangulatot kölcsönöz az új évnek. A CHRONOMASTER Sport sportóra meleg, nemesfém anyagokat és ikonikus El Primero 3600 nagyfrekvenciás, önfeltekercselő kronográf szerkezetét használja, így gyönyörű arany keretet ad, hogy a boldog idő minden 1/10 másodpercében pontosan lefagyjon. A divatos megjelenés és a kiváló teljesítmény tökéletes ötvözetét felismerve az összes visszafogott luxusklasszikus időtlen az újévi tűzijátékban, és együtt indulnak az újévi útra.