Carrera Sorozatú Date Plasma Pioneer Gyémánt Óra, Replica Watch

A svájci úttörő óragyártó márka, a TAG Heuer piacra dobta a Carrera sorozatú (Carrera) datolya típusú Plasma pioneer gyémánt órakészletet sárga gyémántokkal. Ez az úttörő óra 4,8 karátos, laboratóriumban termesztett gyémántokkal van beállítva. , beleértve a lenyűgöző 1,4 karátos sárga Diamant d’Avant-Garde gyémántot.

Ez a második laboratóriumban termesztett színes gyémánt, amelyet az órás készített, és a TAG Heuer továbbra is nagy ütemben hajtja az innovációt. Az új óra elődje, a TAG Heuer Carrera Series Date Plasma Pioneer Diamond Watch készlet rózsaszín gyémántokkal nagy figyelmet keltett a 2023-as Genfi Haute Horlogerie Show-n (Watches and Wonders). A sárga gyémántok bevezetése a Pioneer Diamond Watch Collection kollekcióba a TAG Heuer innováció iránti elkötelezettségét mutatja, és változatosságot és színfoltot ad a TAG Heuer időmérőinek. Replica watch.

Ennek az úttörő munkának a magja a TAG Heuer forradalmi plazmatechnológiája, amely finomabbá és érzékenyebbé teszi a laboratóriumban termesztett gyémántok növekedési folyamatát. A 4,8 karátos össztömegű gyönyörű gyémántok teljes mértékben demonstrálják a márka mesterségét ebben a csodálatos technológiában, valamint azt, hogy a TAG Heuer képes áttörni a kreatív határokat és folyamatosan bomlasztó dizájnokat alkotni.

A gyémántok szabályosan elrendezett szénatomokból állnak. A hibátlan gyémánt színtelen, és a szénatomos elrendezésében gyakran szinte nincsenek hibák. Ahhoz, hogy színes gyémántokat kapjunk, ezt a tökéletes elrendezést ellenőrzött módon kell megzavarni.

Ez a szándékos megsemmisítés magában foglalhatja különböző elemek atomjainak hozzáadását vagy egyedi jellemzők bevezetését, például bizonyos szénatomok hiányát. Ez a kémiai gőzfázisú leválasztási eljárás, amelyet a TAG Heuer Plasma technológiaként ismer, egyedülálló lehetőséget biztosít ezen változások előidézésére a gyémánt növekedési szakaszában. Ebben az élvonalbeli megközelítésben az az egyedülálló, hogy ezt az ellenőrzött rendellenességet teljesen ellenőrzött környezetben lehet végrehajtani, ami kiváló minőségű, laboratóriumban termesztett gyémántokat eredményez.

A plazma technológia alapvetően biztosítja a gyémántban egyenletes színt és a teljes gyémántszerkezet homogenitását. A műszaki szakértelem elengedhetetlen ahhoz, hogy elsajátítsák ezt az összetett folyamatot, és következetesen reprodukálják az egyes színeket a sorozatgyártás során.

Az új TAG Heuer Carrera sorozatú Date Plasma Pioneer Diamond Watch szett sárga gyémántokkal 36 mm-es fehérarany tokot használ. Ikonikus gyémánt koronája egy laboratóriumban termesztett, 1,3 karátos sárga gyémántból készült, ami a drágakővágási technológia csodája.

Az órában egy pajzs alakú Pioneer Diamond is található, amely elegánsan díszíti a polikristályos gyémánt számlapot. Ezt az úttörő számlapot úgy érik el, hogy sok gyémántkristályt egyetlen gyémánt egységet hoznak létre. Lenyűgöző tükröződések és fényeffektusok létrehozása. Ez csak egy a plazma technológia számos innovatív alkalmazása közül, amelyet a korábbi TAG Heuer Carrera sorozatú Plasma Pioneer gyémánt órákban is használtak. Ezt a 2,9 karátos polikristályos számlapot 12 fehérarany órajelzővel díszítették, és 0,5 karátos fehér bagett-csiszolású, laboratóriumban termesztett gyémántokkal. Az óra- és percmutató ki van ürítve, és a svájci úttörő óragyártó márka délben ikonikus, pajzsból kivágott sárga, laboratóriumban termesztett gyémántot helyezett el közvetlenül a Carrera sorozatú számlap logója alatt.

Az órával felszerelt TAG Heuer Caliber 7 önfelhúzó szerkezet a zafír tok hátulján keresztül látható.

A TAG Heuer az LVMH Watch Weeken ismét bemutatta innovatív erejét a luxusórák terén, és folytatta a komplexitás, a kifinomultság és a divatstílus határainak újradefiniálását. A TAG Heuer órák minden „pipálása” arra készteti az órarajongókat, hogy fogadják el a rendkívüli alkotásokat, és állítsanak fel új mércét a laboratóriumban termesztett gyémántok terén.