Breitling X Victoria Beckham, Replika Óra Webáruház

A divatikon egyedi stílusát a Chronomat 36 Victoria Beckham kollekciónak kölcsönzi.

Amikor Victoria Beckham 2008-ban elindította névadó ruhacsaládját, a divatipar legnagyobb nevei lélegzetvisszafojtva várták a kifutón való debütálását.

Több mint 15 évvel később Beckham tervei megjelentek az elsődleges divatheteken. Szabása a nőies nőiesség és a férfias férfiasság izgalmas keveréke, sima vonalakkal és finom művésziséggel, így nagyon keresett.

A Breitling ma bemutat egy új órát, amelyet Victoria Beckhammel együttműködésben terveztek. A Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham kollekció 1500 darabra korlátozódik. Ez a luxusórakészítő csapat és egy jól ismert divatmárka kreatív igazgatója közötti szoros együttműködés eredménye.

A Breitling vezérigazgatója, Georges Kern így nyilatkozott erről az együttműködésről: „A Chronomat mechanikus kronográf sorozat régóta klasszikus megjelenésű és sokoldalú funkciókkal rendelkező óra. Victoria Beckham ikonikus stílusának integrálása teszi ezt az órasorozatot kiemelkedővé Modern trend, ragyogó.”

Beckham méltatta Breitling kreatív folyamatát: „Csodálatos, hogy kreativitásomat Breitling kiváló képességeivel és innovációjával ötvözhetem egy ilyen elegáns és újszerű munka létrehozásához.”

A stílusos és funkcionális Chronomat mechanikus kronográf sorozat a Breitling sokoldalú időmérője, és nagyon szeretik az új korszak női, akik mind a divatot, mind a funkcionalitást keresik.

A Victoria Beckham limitált széria megőrzi a mechanikus időzítő sorozat klasszikus dizájnjait, mint például a fém görgős gyöngykarkötőt és a 15 perces időközönként megemelt nyeregszegeket. Olyan kifinomult és újszerű színekkel kombinálja, mint a mentazöld, az éjkék, a galambszürke és a homok. A színeket Victoria Beckham 2024 tavaszi és nyári sorozata ihlette.

A számlapot a Breitling logó díszíti, Victoria Beckham „VB” kezdőbetűi a használt mutatóhoz kerültek, a tok pedig rozsdamentes acél vagy arany színben kapható – ez az anyag, amelyet a Breitling kifejezetten újra megvizsgált ehhez a sorozathoz. A számlap a limitált kiadás státuszát is jelzi: a rozsdamentes acél modellen „One of 400” (egy a 400 darabból), az arany modellen pedig „One of 100” (egy a 100 darabból) jelzés található. A karkötőbe gravírozott „VB” logó és szavak.

Az óra Breitling Caliber 10 szerkezettel van felszerelve. Ez az öntekercselő háromkezes mozgás dátumkijelző funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a zavartalan működést és a könnyű leolvasást. Mint minden Breitling óra, a sorozat minden órája a Svájci Hivatalos Obszervatórium (COSC) által tanúsított, független tanúsítvány a pontosság és a nagy teljesítmény tekintetében. Replika óra webáruház.

Ez a limitált kiadású mechanikus kronográf óra egy speciálisan kialakított, társmárkás óradobozban található, az arany modellhez pedig egy társmárkás utazótáska is tartozik.

Tökéletes kasszasiker bemutató

A legendás olasz divatfotós, Mario Sorrenti forgatta a kollekció lenyűgöző kampányát. Világvezetőket, hírességeket és szupermodelleket fényképezett, munkái pedig állandó kiállításon láthatók a londoni V&A Múzeumban és a Nemzeti Galériában. A reklám kasszasiker Annemary Aderibigbe-t hívja fel a főszerepre. Ez az új szupermodell Breitling és Victoria Beckham női arculatát és jellegzetességeit értelmezi: erős, kifinomult és kissé váratlan.

A Breitling 2018 óta elkötelezett a női karórák termékcsaládjának bővítése mellett. A márka piacra dobta a 36 Victoria Beckham Limited Edition mechanikus kronográfos automata órát, amely továbbra is kiemeli a nők merész, hiteles és magabiztos oldalát. Ezek a tulajdonságok soha nem mennek ki a divatból.