Piaget Polo 79 Óra, Replika Karóra

1979-ben Piaget élénken értelmezte az 1980-as évek szellemét egy remek óra remekművével. Ma ez a klasszikus óra Piaget 150. évfordulója előtt tisztelegve születik újjá.

Piaget mindig is híres volt elegáns időmérőiről. Az 1980-as évek elejére az emberek életmódja megváltozott. „Korábban az ügyfelek ruhaórákkal kapcsolatos igényeinek kielégítésére összpontosítottunk.” Yves Piaget egyszer kifejtette: „Ma az embereket egyre jobban érdeklik a különféle sportok, ami a mai mindennapi élet alakulását tükrözi. Az emberek még sporthelyzetekben is olyan órát szeretnének viselni, amely remek stílust és textúrát mutat. Emiatt ez a Víz- és ütésálló sportórák sorozata jött létre.”

Pontosan ez a Piaget Polo sorozat óra. Ez az óra az elit körében népszerű pólósportról (Polo) kapta a nevét, és pontosan visszaadja Piaget rendkívüli státuszát a Piaget Társaság hírességeiben. Negyvenöt évvel a megalkotása után ez a történelmi remekmű Piaget Polo 79 óra néven született újjá, megmutatva életerejét és a Piaget Társaság szellemiségét.

Az 1970-es években a svájci óragyártás vezető márkái egymás után dobtak piacra különféle elegáns, sport stílusú órákat, amelyek többsége rozsdamentes acélból készült. Közülük egyedülálló a Piaget Polo órasorozat, amely okosan ötvözi a modern dizájnt a precíz időzítési teljesítménnyel. A tok és a szíj integrált, és csupa aranyból készült.

Abban az időben Mr. Yves Piaget, aki szívesen vett részt a pólómérkőzéseken, a lovaglás és az elegáns élet iránti szenvedélyét teljes egészében az időmérők megalkotásának szentelte, így a Piaget Piaget Polo karórák varázsa az 1980-as években. Logó. Legyen szó a Regine’s Nightclubról és a New York-i 54 Clubról vagy a Palm Beach Polo Clubról, mindig bepillantást nyerhet ennek az órának az elegáns alakjába.

A polírozott kerek formafaragás díszítés váltakozik a karkötőlinkek szatén polírozásával, simán nyúlik a karkötőtől a tokig, sőt a számlapig is. A karkötő természetes módon illeszkedik a csuklóhoz, mint egy második bőrréteg, és Piaget műhelye gondosan csiszolta, mintha egyetlen aranyból faragták volna. A Piaget Polo sorozatú órák nemcsak kiemelkedő ütésállósággal és vízállósággal rendelkeznek, de a luxusstílus tekintetében sem engednek kompromisszumot, és akkoriban csak nemesfémekből készültek. Ahogy Piaget reklámja „a mai sportórák csúcsaként” üdvözölte, ez az óra innovatív látásmódot és divatos stílust mutat, amely felforgatja a konvenciót. Replika karóra.

Piaget rendkívüli vívmányai az ultravékony mechanikus mozgások és a kvarcmozgások terén arra késztetik az órákat, hogy megmutassák karcsú szépségüket a csuklón. 1976-ban a Piaget piacra dobta a híres 7P szerkezetet, amely a világ egyik legvékonyabb kvarcszerkezete, és beépült a korai Polo sorozatba. Az 1980-as évek elejére ezt a szerkezetet felváltotta a 8P szerkezet, és a vastagság tovább csökkent 1,95 mm-re. Ezzel egy időben piacra került a tekintélyes 9P mechanikus szerkezet is, amelyet a Piaget Polo sorozat gazdag és változatos modelljeiben használnak, mint például kerek és szögletes tokos modellek, gem-set modellek, kétszínű arany modellek és alapmodellek. időfüggvény modellek. , öröknaptár komplex funkciós modellek stb., sőt bőrpántos modellek is.

Ezúttal az új Piaget Polo 79 óra visszatér az eredeti modell tiszta dizájnjához, csak néhány részletet frissítettek kissé. A kortárs óragyártási stílushoz igazodva az eredeti kvarcszerkezetet a házon belüli 1200P1 ultravékony öntekercselő szerkezet váltotta fel. A tok átmérője enyhén 38 mm-re bővült, és a zafírkristály fenékburkolaton keresztül jól látható a mozgás remek szerkezete.

Ráadásul az új óra hűen visszaadja az eredeti esztétikai esszenciáját, és teljes egészében 18K aranyból készült. Negyvenöt évvel ezelőtt az elegánsan utazó elit klasszikusnak tartotta ezt az óraremekművet, és a mai napig is kedvelik az óraínyencek. Számtalan elegáns és kifinomult sportóra létezik, de a Piaget Polo 79 karóra más megközelítést alkalmaz, és a sportos elegancia egyedi stílusát határozza meg.