Új Panoinverse Limited Edition Szerkesztés Ecact Mozgalom Poly Replika Óra Webáruház

A városi kanyon, a felhőkarcolók, a hirdetőtáblák és a graffiti művészek: Glashütte Original Glashuti kezdetben új időmérőt indított, hogy meghívja Önt a városi dzsungelbe, és feltárja a vitalitás -a korlátlan lehetőségek felfedezésének forrását. Ugyanakkor még kritikusabb. A szembe nem nyomtatnak betont és aszfaltot, csak a nemesfémeket és a precíziós gépeket; A városban a zaj és a zavart nem a lágy ketyegő hangok, amelyek a fülébe kerültek. A Huamei város precíziós lézerfaragása tükröződik a Grasuti eredeti házi mozgásában.

Városi dzsungel által gyártott

A Panoinverse Limited Edition Edition Polinging Motor fordított replika óra webáruház korlátozott kiadását bemutatja a tárcsán. A mozgást vászonként veszi figyelembe, az utcai művészet új értelmezése az, hogy a frontot és a hátot bájos városi dekorációval díszítik, mint egy megszállott Mirage. Mélyen az utcákba és a sikátorokba, mindenhol új dolgokat találhat, és teremtsen a belemerülés érzetét -a városi építészet egyszerű vonalától a falfestmények előállításáig. A mozgalom elején a távolra mászottunk, a madár szemét a város jólétéről és átgondolásáról. A mozgalom hátulján a városi felfedezés folytatódott. Nem csak élvezheti a közel záró felhőkarcolókat, hanem a hirdetőtáblák inspiráló szlogeneit is láthatja; Láthatja, hogy az ablaktisztító személyzet keményen dolgozik, és a graffiti művészek ismerős dupla G logót húznak a falra. Végül egy lakos az erkélyen állt, mintha ránk nézett volna.

Kiváló kivitelezés látható.

A városi utcák utcáit választják az új, korlátozott kiadású óra témájaként. A város vázlata a modernizációt, a technológiai fejlődést és a közös látás -Panoinverse excentrikus mozgásának fordított óráit szimbolizálja. Az egyedi szerkezetet általában az asztal alsó borítóján keresztül látják, és az OK -a két gooseneck hangolási mechanizmusai. Ebből a célból egy figyelt növény több mozgást és alkatrészt fejlesztett ki, és fordított összeszerelést fogadott el.

Ezen a korlátozott kiadású órán egy gyönyörű lézerfaragó fekete, fekete, fekete -alapú látkép, a szilánk és a Butterfly Bridge lemez háromnegyedének felületén, és az óra hátulján folytatódik. A zafír kristályüveg tükör, az alsó burkolat és a néhány üreges mozgási kialakítás az utcai művészet vizuális ünnepét mutatja be: az órás viselő csuklója szintén az óra részévé vált, és integrálva van. Egy.

Elegáns építészet, bölcsesség, hogy lássa a találékonyságot

Egy elegáns város, amelyet a Grasuti és az órakészítők eredeti tervezői gondosan körvonalaztak, felejthetetlen volt. Ennek az órának egy 42 mm -es polírozó/szatén fagyos platina tokja van. A tárcsán szereplő épület elrendezése az aranyarányt követi, és felismeri a harmonikus egyensúly szépségét. A gondos számítás aránya teljes mértékben tükröződik az órás, percekben és kis másodpercek alatt megjelenített aszimmetrikus kialakításban, és az energiatárolás 2 órakor jelenik meg. Ez az óra egy szürke Louisiannana krokodil bőrpánttal van felszerelve, amely platina pillangó csatjal, amely kényelmes és elegáns.

Városi ünnepi lövöldözés, ugorj többet, mint a mozgás.

A város szívimpulzusa végtelen, és a pihentető és kellemes hagyományos főzet. A 66-12-es kaliberű kézi lánc mozgás 4 Hz frekvenciával stabilizálódik, és a futási idő 41 óra elegendő a gyors városi utazás egyszeri befejezéséhez. A gondosan kidolgozott, finoman díszített és pontosan beállított mozgás a Glashütte eredeti Glashte eredeti kézműves ötletes kristályosodása. Számos részlet azt mutatja, hogy a Panoinverse Limited Edition Edition Polinging Motor Purple Watch korlátozott változata: Csavar rögzített aranykészlet, rubincsapágy, kék acél csavar, zavaró él, lengyel acél alkatrészek stb. Az eredeti remekmű erőteljes igazolása!

Büszkeség

Az új Panoinverse excentrikus mozgását fordított órájának világszerte megjelenik 2023. március 23 -án, korlátozott kiadással, és elindítják Kínában a pekingi SKP -ben, a Chengdu SKP -ben és a Xi’an SKP -ben.