Fedezze Fel Az Időutazást Az Replika Órák Szerelmeseivel

A Heritage BiCompax Annual sorozat népszerű órasorozatként a kiváló technológia és a svájci óragyártás jelképe. Régóta modellje lett Carl F. BUCHERER dicsőséges történetének. A legújabb 2024-es Heritage BiCompax Annual Calendar Double A Heritage BiCompax Annual Bucherer 1950-es évekre visszanyúló történelmi munkáinak újraértelmezése. Eredeti óraként az eredeti a kor úttörő szellemének tervezési jellemzőit hordozta. Az új modell megtartja az eredeti alapvető esztétikai tervezési koncepciókat és funkciókat, több számlapszínnel és hevederstílussal, amelyeket a modern dizájnt kedvelő játékosok számára szabtak.

Egyensúly a régi és az új között

A legújabb Heritage BiCompax Annual megőrzi azokat a jellemzőket, amelyeket az órarajongók dédelgetek a sorozat 2019-es bemutatásakor. Az 1950-es évek egyedi dizájnja előtt tiszteleg, és megerősíti Bucherer korábbi eredményeit és ambícióit. Kiváló mechanikai és időzítési funkciói a korai mesterségbeli tudást tükrözik.

A Heritage BiCompax Annual-t úgy tervezték, hogy bármilyen napi jelenethez megfelelő órát készítsen. A retro hangulat modern design elemekkel keveredik. A 41 mm-es rozsdamentes acél ház új ezüstszürke számlappal látványosabbá és könnyebbé teszi a megjelenést, és tökéletesen illeszkedik a két új szíjhoz (mindkét szíj az órához tartozik). A visszafogott dizájnt jól ismerő rozsdamentes acél csuklópánt sima esztétikai megjelenést kölcsönöz, a világosszürke „velúr” szíj pedig a luxus érzését közvetíti. A szíjakat úgy tervezték, hogy gyorsan kioldhatók legyenek, javítva az óra praktikusságát és kényelmét.

Praktikusság és precíz teljesítmény

A Heritage BiCompax Annual retro elődjének BiCompax tárcsáját használja: a vízszintes középső tengelyen két szimmetrikusan elrendezett időzítő található: a stopperóra 3 órakor, a 30 perces időzítő 9 órakor található. . A számlapkeret fordulatszámmérő skálával van felszerelve az átlagsebesség mérésére.

Ahogy a neve is sugallja, a Heritage BiCompax Annual éves naptárral és kiterjedt naptár funkcióval rendelkezik. A dátumot évente csak egyszer kell módosítani, és a fontos dátuminformáció könnyen olvasható. Az óra a CFB 1972 öntekercselő kronográf szerkezetét használja, amely 42 órás teljesítménytartalékkal rendelkezik, és 3 bar-ig (30 méter mély) vízálló. Azt tükrözi, hogy a modern óragyártási technológia hogyan képes megbirkózni az egyre szigorúbb modern élettel.

Örökség sorozat

A Bucherer Heritage sorozatú replika órák újraértelmezik és frissítik a korábbi klasszikus órákat. Jelentős technológiai fejlesztéseket, komplex funkciókat és esztétikai terveket tekintenek át, újragondolnak és terveznek az aktuális ízlésváltozások és életmódbeli igények alapján.

A legújabb Heritage BiCompax Annual világszerte 888 darabra korlátozódik, ami a Bucherer kiemelkedő óragyártási mesterségét és rendkívül modern dizájnstílusát képviseli több mint 135 éves dicső múltja során. A mai rohanó digitális világban az órák emlékeztetik viselőjét, hogy fedezze fel az életút során az időt, és érezze a hagyományos humán tudományok változásait.