Rado Svájci Radaróra Válogatás, Időmérő Tisztelgés Istennő Napja Előtt, Replika Órák

Változnak a percek, és a tavasz kavarog az „Istennő napján”. A Rado Swiss radaróra speciálisan kiadta a True Round sorozatú üreges mechanikus órát, a „Core Movement Colorful” limitált kiadást, amelynek egyedi jelentése a kortárs nők erejét áldja meg, az Istennő Napja előtti különleges tisztelgésként. Az új óra egyedi színátmenetes számlapon keresztül jelenik meg. Világszerte 888 darabra korlátozódik, és az Istennő napján minden csatornán bemutatják. Két kiválasztott Goddess’ Day karóra is található zseniálisan.

Elősegíti a jó szerencsét és a káprázatos megjelenést.

Soha nem követi a tömeget, a „Core Movement Color” limitált kiadású True Round üreges mechanikus karóra káprázatos megjelenését mutatja, és a legjobb választás a kortárs, kiváló minőségű nők számára. A számlap értelmes „8” üreges kialakítása szemet gyönyörködtető, és a jobb élet iránti végtelen vágyat közvetíti. Add oda az „istennőnek”, aki kiválóan odafigyel a jelentésre, és áldd meg a kedvező „mag” szerencsét ebben az évben. Az egyedi színátmenetes zafírüveg a számlapot masszívvá és kopásállóvá teszi, így stresszmentes ingázó óra, miközben káprázatos színeket jelenít meg. Egyrészes polírozott fehér high-tech kerámia tok és korona, valamint titán hátlap egyedi gravírozással: 888 darabos limitált kiadás (LIMITED EDITION ONE OUT 888), amely a részletekben találékonyságot mutat, és alkalmas gyűjtésre. Kítűnő választás. A rózsa arany kúp és a szürke nyomtatott percgyűrű még jobban megkülönböztethetővé teszi az órát. A fehér Super-LumiNova világító bevonattal borított, gyönyörű időskálák és a rózsa arany lengőhorgony logója éles vizuális kontrasztban van a fehér napsugár tárcsával. Olyan ez, mint a kortárs női testhelyzetek sokoldalú megjelenítése, amely exkluzív esztétikát szabadít fel. Memóriapont. Replika órák.

Légy nyugodt és bátor, és lépj előre bátran.

A kortárs nőknek nincsenek korlátai. Ahogy telik az idő, „ő” bátor marad. A Captain Cook sorozat tervezői együttműködési karóra, a „Golden Rainbow Cook” segít a nőknek kedvük szerint fejlődni. Nyolc drágakő csillogó és színes, díszíti a számlapot, kiemelve a merész nők erejét; az arany fém órajelzők és számok a csiszolt arany PVD-bevonatú házat és előlapot visszhangozzák, a fehér high-tech kerámia bélés pedig egy vonalban van a számlappal; rendkívül eredeti A jellegzetes másodpercmutató pulzáló szívverés képében jelenik meg, amely végtelen életerőt hoz a keringés során; Az avantgárd stílust és a pragmatizmust ötvöző „Golden Rainbow Cook” kíséri a tavasszal futó rendkívüli „istennőt”.

Erő és lágyság kombinációja, igazi önérvényesítés

Szabadon és tisztán, a képzeletet szem előtt tartva „ő” laza hozzáállással élvezi az életet. A True Square sorozat „White Square” nyitott magos mechanikus karóra felfedi a nők valódi erejét. A True Square sorozat a márka első négyzet alakú órája, egy darabból készült csúcstechnológiás kerámia tokkal, így a kerek és szögletes, merev és puha egyensúly egyedülálló szépségét mutatja be. A skálán található 12 Wesselton gyémánt különösen szemet gyönyörködtető, egy csapásra megragadja a Yuejili nép szívét. A női identitás külső és belső aspektusai közötti egyensúly folyamatos feltárása révén, akár a családhoz való visszatérésről, akár a városi utazásról van szó, a True Square nyitott magú „fehér négyzetes” órasorozat arra ösztönzi a nőket, hogy törekedjenek a valódi szépségre.

A hozzáállás a női szabadság alapja. Kifogásként élve a lehetőséggel, a Rado Swiss Radar Watch kortárs nőket mutat be nőnap alkalmából, és limitált, 888 darabos True Round sorozatú „Core and Colorful” mechanikus karórát árul, hogy minden nap szerencse és szemtanúja legyen. Lépj előre bátran.