Szerenád Luna Szerenád Holdfázis Óra, Replika Karóra

A modern nők varázsa különböző formákban és színekben jelentkezik: zajos és csendes, szelíd és erős, lázadó és kreatív… Identitásuk szabadon cserélhető, mindegyik oldal jellegzetes személyiséggel bír, varázsuk pedig ellenállhatatlan. Ma a Glashütte Original a nők változatos identitásából merít ihletet egy új óra piacra dobásához. A Serenade Luna holdfázis karóra egy mechanikus remekmű, amelyet kifejezetten a merész és magabiztos, sorsukat irányító városi nők számára készítettek. Tökéletesen értelmezi a modern nők szépségét belsőleg és külsőleg egyaránt. Az új óra kiváló anyagokból készült, és egy eredeti öntekercselő szerkezettel van felszerelve, amelyet a márka önállóan tervezett és gyártott. Örökké tart, és örökké veled marad.

Az ihlet forrása: a nők változatos identitása

A modern nők és változatos identitásuk inspirálja a Serenade Luna holdfázis karórát. Mindig ők állnak a tömeg középpontjában, bárhová is mennek, és tudják, hogyan kell táncolni a fény és az árnyék között. Élvezik a reflektorfényben lenni, de szívesen látják mások ragyogó pillanatait is. Számukra a szenvedély az erő forrása az életben, az intuíció pedig a továbblépés iránymutatója. Mindig titokzatosak: senki sem tudja, mi lesz a következő lépése, vagy önmaguk melyik oldalát tárják fel a világ előtt. Ez a titokzatosság az, ami vonzóbbá és ellenállhatatlanabbá teszi őket.

Innovatív koncepció: a kortárs óragyártásnak a személyiség erejét adja

A szász óragyártó gyárban a Serenade Luna Moon Phase karóra kiváló kézművességet mutat be. Az új karóra innovációja végig megvalósult, és kiemelkedő pontosságával, könnyű kezelhetőségével, megbízhatóságával tűnik ki, akár egy finom ékszer. A márka óragyártói és tervezői ritka anyagokat használtak fel egy káprázatos, de visszafogott eredeti remekmű elkészítéséhez. Kifinomult és karcsú méretével, izgalmas és intelligens részleteivel a modern nők egyedi temperamentumát értelmezi.

Eredeti dizájn: színes

A Serenade Luna Serenade Moon Phase óra négy jellegzetes stílusban kerül piacra, amelyek mindegyike egyedi. Minden modell 32,5 mm átmérőjű számlappal, sugárzó gyémánt órajelzőkkel és modern holdfázis kijelzővel rendelkezik. Két rozsdamentes acél modell gyöngyház számlappal van felszerelve: az egyik egyszerű és letisztult stílusú, míg a másik briliáns gyémántokkal kápráztatja el az előlapot és a koronát. A harmadik modell szintén rozsdamentes acélból készült, kék számlapja pedig napfényes mintákkal díszített, amelyek csillognak. A negyedik óra piros 18K arany, arany-zöld számlappal, ami káprázatos és álomszerű. Az óra előlapja és koronája is gyémántokkal van kirakva, ami jól mutatja az óra nyugodt és elegáns temperamentumát. A hevederek mindegyike gyorskioldó mechanizmussal van felszerelve, így a csere gyors és kényelmes. A rozsdamentes karóra egy elegáns fém láncszíjjal is felszerelhető, ami rendkívüli ízlését mutatja.

Bonyodalmak: találékonyság

A holdfázis az óragyártás egyik legszebb jellemzője. A Glashütte egyik eredeti jellemzőjeként a holdfázis vonzza a tekintetet ebben a legújabb órában. A holdfázis-kijelző a számlap alsó szélén található, és vékony, kör alakú keretnyílásként jelenik meg: egy sugárzó gyöngyházhold, amely a csillagokkal tűzdelt éjszakai égbolton emelkedik. A holdfázis kijelző ereje a Glashütte eredeti öntekercselő szerkezetéből származik, amelyet kifejezetten ehhez az órához terveztek, és megfelel a kortárs mechanikus órák minden követelményének. A gyönyörű díszítés a zafírkristály üvegház hátulján keresztül is látható, és örökre örökre megmarad.

Termékcsalád: kifejezetten modern nők számára készült

Az újonnan megjelent Serenade Luna szerenád holdfázisú replika karóra a Glashütte eredeti és nagyon keresett excentrikus holdfázisú női karórái és szerenád óracsaládjának új tagja. A folyamatosan változó női stílust eklektikusan mutatja be. A Glashütte Original továbbra is gazdagítja kiváló női mechanikus karóráit. Az új órát a márka Glashütte-i óragyártó gyárának óragyártói kézzel készítették, végtelen stílussal és ellenállhatatlan bájjal.

A Serenade Luna holdfázis karóra 2024 márciusától lesz elérhető a Glashütte eredeti üzleteiben és hivatalos kereskedőinél világszerte.