ZENITH PILOT Pilot Sorozat Karóra, Replica Watch

A ZENITH a 19. század vége óta tevékenykedik a repülés területén. A repülőgép-műszerek és repülési órák úttörő gyártójaként pontos, megbízható, tartós, tiszta és könnyen leolvasható precíziós műszerei végigkísérték a repülési ipar egyre virágzóbb fejlődését. A Zenith óragyár legrégebbi szériájaként a PILOT pilótasorozatú karórái a 20. század eleje óta dolgoznak egymás mellett a bátor repülés úttörőivel, köztük Louis Blériot-val, folyamatosan az égi repülést űzve. A magasztos álom a bátorságról tanúskodik, hogy kihívást jelentsen önmagának, és könyörtelenül fedezze fel az ismeretlent és a határokat. A PILOT pilot sorozatú karórák innovatívak, öröklik a történelmi örökséget, miközben egyensúlyban vannak a modern hangulattal. A 2023-as genfi „Órák és csodák” Haute Horlogerie Kiállításon új órasorozatot mutatnak be, amely magába szívja a történelmi lenyomatokat és a modern esztétikával újít meg. Számos PILOT pilot sorozatú óra örökölte a múltat és az új remekműveket 2023-ban. Mindegyikük a Zenith márkaszellemét hordozza, a „Time To Reach Your Star” (álmodj csillagokról, járj az igazsággal), és egyben az emberi repülés és az igazság szimbóluma is. Lishi közös fejlesztési folyamatának megtestesítője.

Pontos és megbízható, több ezer mérföldet szárnyal

  1. július 25-én Louis Blériot átkísérte a Bleriot XI-t a La Manche csatornán, egy 40 kilométeres utat, amely 37 percig tartott. Leó a határok áttörésének királya lett, és az általa viselt Zenith órával szemtanúja volt az első ugrásnak az emberi repülés történetében. A sok pilótaóra közül Blériot a francia repülési iparban is széles körben használt Zenith Type 20 repülőgépórát méltatta. Az óra kis másodpercmutatója, nagy világító mutatói és a 6 órás időskálák mind egyszerűen leolvashatók. Az óra koronájának kialakítása megkönnyíti a kezelést még kesztyűben is. Ez az óra bimetál kiegyensúlyozó kerékkel, antimágneses, automatikus kompenzációs hajrugóval és svájci villakivezetéssel rendelkezik, hogy biztosítsa a megbízhatóságot és a pontosságot a levegőben. Replica watch.

Az elődök ikonikus dizájnelemeit megőrizve, 2012-ben megjelent a PILOT pilótasorozatú Type 20 repülőgépórája, amely 250 darabra korlátozódik, ezzel tisztelegve az úttörők előtt. Az óra rovátkolt koronája a régi pilóta órák koronáját idézi, 57,5 mm. Az óraház átmérője titánból készült, hogy egyensúlyba hozza az 5011K kézi tekercselő mechanikus szerkezet súlyát. Kézzel varrott és tekercselt bőrszíja összhangban van a fekete számlap stílusával, demonstrálja a hősies megjelenést. A 9 órás kis másodpercmutató és a 3 órás teljesítménytartalék kijelző tökéletes vizuális egyensúlyt biztosít. Összesűríti a korai pilótaórák koncepcióját és funkcióját, és ügyesen értelmezi a több ezer mérföldes repülés esztétikai stílusát.

Ünnepélyes és klasszikus, kiegyensúlyozott és elegáns

A ZENITH PILOT Big Date Special óra az 1960-as évektől az 1980-as évekig gyártott kronográfos karórák sorába tartozik, és a funkcionális kijelzőre összpontosít. A 42 mm-es rozsdamentes acél tok felváltva polírozott és szatén felülettel rendelkezik, klasszikus és elegáns stílust kölcsönözve. A fekete matt számlap ötször lett homokfúvva, így könnyen olvasható és kiváló vizuális egyensúlyt mutat. A kis másodpercmutató 9, a 30 perces mutató pedig 3 óra. Mindkettőt kékre festették a tökéletes szimmetria kialakítása érdekében, ami egy nagyon modern formatervezési ötlet. A fekete ruténium bevonatú, világító festékkel bevont kezek eleganciát és eleganciát mutatnak. A számlap kecses és sportos, tökéletesen visszaadja az arab számok egyszerű stílusát. Ez a finom és ünnepélyes kialakítás az 1960-ban kiadott Zenith kézi tekercselő karórára emlékeztet – tisztelgés az óra előtt.

A rendkívül történelmi jelentőségű 1960-as, kézzel tekercselt kronográfos óra 146 DP-s szerkezettel rendelkezik. Összesen 2500 darab készült. Tiszta, könnyen olvasható és teljesen ergonomikus megjelenése miatt az idő múlásával a gyűjtők kedvencévé vált. Ez egy rendőrségi klasszikus. Fekete számlapja éles kontrasztban van a világító digitális időskálákkal és mutatókkal. A ház átmérője 45 mm, 60 perces skálával forgó előlappal van ellátva, amely retró és modern stílust mutat.

Intelligens színek, úttörő időzítés

A kék égbolton utazó, a földre néző és a különböző időzónák közötti kalandos utazások során a ZENITH PILOT sorozat problémás, kettős időzónás karórája a csuklón egy kis helyre sűríti az égbolton való utazás álmát. A 3 órás 30 perces jelzőtárcsa kiterjedt naptárablakkal van felszerelve, a központi rattrapante tűt világító anyaggal bevont nyíl díszíti. Az óra- és percmutatók kialakítása teljes mértékben demonstrálja a 21. század sportstílusát. Két hordó van, az egyik az időzítéshez, a másik a riasztó funkcióhoz. A gomb és a korona 8 órakor használható, ill. Indítsa el és állítsa be a riasztásokat.

A PILOT Pilot Series Doublematic kettős időzónás órához hasonlóan az El Primero Rainbow Flyback karóra másodlagos színnel az előlapon egyedi szivárványgyűrűs kronográf tárcsával, az előlapon színátmenettel rendelkező, használt skálakijelzővel és élénk narancssárgával tűnik ki. bevonatos központ. A használt és a percremutató kialakítás a kronográf funkció praktikusságát ragyogó és szemet gyönyörködtető megjelenésre terjeszti ki. Ez lett a későbbi új PILOT pilótasorozatú, nagy naptárú flyback óra rozsdamentes acél modell óratervezési forrása is.

Az égen bolyongva a szabadság a tiéd.

A ZENITH soha nem hagyta abba az előrehaladást, hogy áttörje magát. A korábbi óragenerációk merész tervezésében és úttörő technológiájában szerzett tapasztalatok felhalmozása után az új ZENITH PILOT pilótasorozatú órák modern innovatív elemeket tartalmaznak, és új fejezetet nyitnak 2023-ban. Az égen és a felhőkön szárnyalva tökéletesen örökli a pilóták félelmet nem ismerő szellemét. akik fel merik fedezni az ismeretlent. A PILOT pilot sorozatú nagy naptárú flyback óra a tömör és erőteljes modern esztétikai koncepciókat ötvözi. Két különböző anyagból, kerámiából és rozsdamentes acélból készült, praktikus funkciókkal és káprázatos megjelenéssel egyaránt bír. A rozsdamentes acél modell színes percszámláló mintákkal és élénk narancssárga központi másodperc- és percmutatókkal váltakozik. Ezek a klasszikus dizájnelemek azonnal felismerhetők az 1997-ben kiadott El Primero Rainbow Flyback órában. A dizájn szorosan összekapcsolja a hagyományt és a modernitást, ugyanakkor új megjelenéssel eleveníti fel a történelmi örökséget.

Az új ZENITH PILOT pilot sorozatú óra egyszerű fekete-fehér dizájnt kapott. Modernebb betűtípust választ, mivel az arab számok és a világító fehér időskálák éles kontrasztot alkotnak a fekete opál hullámos számlappal. A számlapon díszített „Pilot” szó a Zenith és a kék ég között 1888 óta fennálló felbonthatatlan kötelék történetét meséli el. Ez azt is bizonyítja, hogy a Zenith az első és egyetlen cég, amely jogosult termékeket tervezni és megjeleníteni az órák számlapján. márkák, amelyek ezt a repüléstechnikai kifejezést használják. Az új ZENITH PILOT órasorozat az 1900-as évek elejéről származó PILOT pilótaórák és repülési műszerek ikonikus tulajdonságait ötvözi. Ezenkívül innovatív, egyedi funkciókkal és esztétikus dizájnnal egészíti ki ezt az órasorozatot, hogy vonzóvá tegye a pilóták új generációját. A Spirit az előző generációs órák múltját örökölve elkísérte a repülés úttörőit az égen barangolva, és ezzel egyidejűleg a következő izgalmas kaland kezdetét jelentette.