Glashütte Eredeti Serenade Moon Phase Watch, Replika Karóra

A közelmúltban a német Glashütte Original csúcskategóriás óramárka és a kínai kortárs luxusmárka, az ANEST COLLECTIVE közösen tartottak tavaszi új termékértékelő eseményt Sanghajban. Az újonnan piacra kerülő Serenade Luna serenade holdfázisú óra kiegészíti egymást az ANEST COLLECTIVE 2024 tavaszi és nyári sorozatával, élénken értelmezve a modern nők magabiztos stílusát, és a texturált esztétika új tételét alkotva. Számos sanghaji média és vendég kapott meghívást, és összegyűltek, hogy eljátsszanak egy csodálatos tavaszi nyitányt, és fedezzék fel az időtlen klasszikusok eredeti erejét.

Színes, eredeti remekművek

Merész és magabiztos, a varázsa ellenállhatatlan. A Glashütte eredeti új Serenade Luna Serenade Moon Phase órája a modern nők változatos identitásából merít ihletet, csodálatos remekművet alkot és eklektikus nyitányt játszik. Végtelenül elbűvölőek, különböző formákban és színekben kaphatók: zajosak és csendesek, gyengédek és határozottak, lázadók és kreatívak; személyazonosságuk szabadon váltható, és mindegyik oldalnak külön személyisége van.

A Serenade Luna holdfázis karóra kiváló anyagokból készült, és egy eredeti öntekercselő szerkezettel van felszerelve, amelyet a márka önállóan tervezett és gyártott. Időtlen, és tökéletesen értelmezi a modern nők szépségét belsőleg és külsőleg egyaránt. Egy ilyen káprázatos, de visszafogott eredeti remekmű, gyönyörű és karcsú méretével, izgalmas és intelligens részleteivel a modern nők egyedi temperamentumát értelmezi. Nemcsak élvezni fogják azt az érzést, amikor a reflektorfényben állnak, hanem örömmel látják mások ragyogását is. Idő.

A Serenade Luna Serenade Moon Phase óra négy jellegzetes stílusban kerül piacra, amelyek mindegyike egyedi. Minden modell 32,5 mm átmérőjű számlappal, sugárzó gyémánt órajelzőkkel, valamint modern és precíz holdfázis-kijelzővel rendelkezik. Két rozsdamentes acél modell gyöngyház számlappal van felszerelve: az egyik egyszerű és letisztult stílusú, a másik pedig briliáns gyémántokkal kápráztatja el a keretet és a koronát. A harmadik modell szintén rozsdamentes acélból készült, kék számlapja pedig napfényes mintákkal díszített, amelyek csillognak. A negyedik óra piros 18K arany, arany-zöld számlappal, ami káprázatos és álomszerű. Az óra előlapja és koronája is gyémántokkal van kirakva, ami jól mutatja az óra nyugodt és elegáns temperamentumát. A hevederek mindegyike gyorskioldó mechanizmussal van felszerelve, így a csere gyors és kényelmes. A rozsdamentes replika karóra egy elegáns fém láncszíjjal is felszerelhető, ami rendkívüli ízlését mutatja.

Időtlen stílus: a luxus újra feltalálása

A felforgató szabás segítségével az ANEST COLLECTIVE átgondoltan integrálja a művészi kontextust, hogy minden divatdarabot kifinomult eleganciával és szobrászati struktúrával töltsön el. A márka ragaszkodik a megalkuvást nem ismerő szellemiséghez, kitűnő szöveteivel és kifogástalan olasz kivitelezésével túllép a divatirányzatok határain, letisztult és időtlen stílussziluetteket mutat be, átformálja a kortárs luxus definícióját, és elhozza a modern női mindennapi viselet végtelen ihletet.

Egyedi ízlésű, magabiztos és független, mindig is kedvelte az egyedi anyagokat, részleteket és az időtlen klasszikusokat.

A szívére hallgat, személyiségével és merészségével áttöri a határokat, kiemelkedik, és önmaga jobb változatává válik.

Ugyanezzel a szenvedéllyel a Glashütte Original és az ANEST COLLECTIVE, akik ragaszkodnak az „eredeti esztétikához” és az „extrém kézművesség” lankadatlan törekvéséhez, tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A Glashütte Original és az ANEST COLLECTIVE közösen mutat be egy kiváló órát és divatkóstolót a textúraesztétika felfedezésére idén tavasszal. Új fejezet.