Longines Tanabata Időmérőket Választ, Hogy Szemtanúja Legyen Az Izgalmas Időnek, Replica Watch

Július hetedik napján, amikor a szarkák találkoznak a hídon, ez egy romantikus fesztivál, és az óra a szívverés lefagyasztására és a rendíthetetlen szeretet közvetítésére szolgál. Longines kiválasztja az új Xinyue-t, a híres mesterembert és az új Concas sorozatot, hogy szemtanúja legyen a galaxis mozgásának a csuklón, és örök szeretetet adjon.

A szellő simogatja a lótuszt, a szirmok finoman ringatóznak, a szarka pedig hidat épít, tanúja a szerelmesek találkozásának. Az új Longines Heart Moon sorozatú karóra, a számlap kettős színt tartalmaz: álmodozó cseresznye rózsaszín és frissítő jégkék, a szerelem frissességét és lelkesedését értelmezve; a csillogó gyémántok ragyogó fényben virítanak a csuklón, szilárd szerelemmé változnak, és egymás szemébe olvadnak; exquisite Az acél karkötő kényelmes illeszkedést biztosít, és eleganciával fejezi ki a szerelmet.

A Qixi Fesztiválon a szerelmesek találkoznak, és a holdfényben párokat alkotnak, ujjaikat összekulcsolva hagyják, hogy a szerelem terjedjen. A Longines Master Moon Phase női karóra, a fehér gyöngyház számlap fényes gyémántokkal van kirakva, nőiességet és eleganciát áraszt; a Master Moon Phase férfi karóra, a búzaszem számlap és a kék acél mutatók kiegészítik egymást, érett és elkötelezett úri stílust mutatva. A számlapon 6 órakor romantikus holdfázis-kijelző látható, a csuklón a fényes hold fényesen világít, mint egy igaz szerelem, amely árnyékként kísér, rögzíti a szerelem szívdobbanásait; egy öntekervényes mechanikus mozdulattal felszerelve a szerelem másodpercenként mozog, tanúja a szerelem örökké tartó változásának. Replica watch.

Csónakázás a tavon, a lótusz mélyére tévedve, ködös eső és enyhe hullámok, szívdobogás. A Longines Tanabata különösen egy új Concas sorozatú órapárt mutat be. A napfényes zöld napmintás számlap hallgatólagosan tükrözi a szerelmet, a csobogó víz alatt pedig a szerelem ragyogását; Visszafogott és visszafogott pálcika alakú órajelzőkkel van kirakva, a kezek pedig folyamatosan forognak, akár egy szerelmes suttogó, gyengédséget kifejezve.

【Nézze meg a leírást】

Longines Heart Moon sorozat óraszám: L8.113.4.99.6 Javasolt kiskereskedelmi ár: 16 000 RMB

A Longines Heart Moon sorozatú óra L592 öntekercselő mechanikus szerkezettel van felszerelve, melynek számlapátmérője 30 mm. A Xinyue sorozat ikonikus elemeinek folytatása; a cseresznye rózsaszín napmintás számlapot 11 gyémánt órajelző díszíti, amelyek kiegészítik az ezüstözött polírozott mutatókat.

Longines Heart Moon sorozatú karóra száma: L8.113.4.90.6 Javasolt fogyasztói ár: 16 000 RMB

A Longines Heart Moon sorozatú karóra L592 öntekercselő mechanikus szerkezettel van felszerelve, melynek számlapátmérője 30 mm. A Xinyue sorozat ikonikus elemeinek folytatása; a jégkék napmintás számlapot 11 gyémánt órajelző díszíti, amelyek kiegészítik az ezüstözött polírozott mutatókat.

Longines Master Moon Phase Watch sorozatszám: L2.909.4.78.6 Javasolt kiskereskedelmi ár: 20 300 RMB

A Longines Master Series karóra, a férfi modell 40 mm átmérőjű, L899-es öntekercselő mechanikus szerkezettel van felszerelve, és körülbelül 72 órás teljesítménytartalékot tud elérni.

Longines Master Moon Phase Watch sorozatszám: L2.409.4.87.6 Javasolt kiskereskedelmi ár: 24 100 RMB

A Longines Master Series karóra, a női modell átmérője 34 mm, és egy exkluzív L899 öntekercselő mechanikus szerkezettel van felszerelve.

Longines Concas 2023 sorozatú karórák Óraszám: L3.830.4.02.6 Javasolt fogyasztói ár: 15 600 RMB

Az új Longines Concas sorozatú óra, a férfimodell 41 mm átmérőjű, L888-as öntekercselős mechanikus szerkezettel van felszerelve, teljesítménytartaléka körülbelül 72 óra. A napfényes zöld napmintás számlapot ezüstözött polírozott mutatók díszítik, dátumkijelző ablak pedig 6 órára van beállítva. A rozsdamentes acél karkötővel az eleganciát és a vitalitást értelmezi.

Longines Concas 2023 sorozatú karórák Óraszám: L3.430.4.07.6 Javasolt fogyasztói ár: 17 700 RMB

Az új Longines Concas sorozatú óra, a női modell 34 mm átmérőjű, L888-as öntekercselős mechanikus szerkezettel van felszerelve, teljesítménytartaléka körülbelül 72 óra.