Mechanikus Replika Óra Miért Van Szükség Napi Karbantartásra?

Azoknak az embereknek, akik szeretik az asztalt, kétségeik lehetnek abban is, hogy miért van szükségük a mechanikus órákra napi karbantartásra; néhányan azt mondják, hogy a mechanikus replika óra nem igényelnek karbantartást; a legtöbb mechanikai órát javítani kell; valójában tisztázni kell a karbantartás és a garancia fogalmát; karbantartásra van szükség. Xiaobian ma beszélni akar Önnel arról, hogy miért mechanikus karbantartás.

A mechanikus replika óra vízálló gumi gyűrűje öregedni fog

A mechanikus óra értékéhez elengedhetetlen a vízszigetelés. A legtöbb óra vízálló, mint például 30 m és 50 m, 100 m és így tovább, de néhány nem vízálló. Egy vízálló óra számára először, hogy helyesen megértse a vízálló mélység jelentését, mint például 30 méter és 50 méter vízálló csak életvízálló, azaz mosja az arcot és más fröccsenő víz nem probléma. Vannak néhány, például búvárórák, vízálló, magas órák, amelyek úszhatnak és merülhetnek, de figyelmet is fordítanak: Vannak néhány vízálló órák, mint a búvárórák, úszhatnak, búvárkodhatnak stb., de figyelmet is fordítanak néhány magas vízálló órára, mint a búvárórák úszhatnak, búvárkodhatnak stb., de azt is meg kell jegyezni: nem viselni szauna és forró fürdő, mert mat ragasztó hideg után, forró levegő a tömítőzsákba, nem tud kijönni, mert a köd nem kezelhető időben, amit korrózió és rozsda okoz. Idővel problémát okozhat, még akkor is, ha egyszer vagy kétszer rendben van.

Az óra főként több kis gumigyűrű vízálló, egy hosszú gumigyűrű öregszik, és a rugalmasság elvesztése után repedés van, ami vízhez és levegőbemenethez vezethet, így rendszeresen cserélhető; A gumi gyűrű tömítése biztosíthatja, hogy az replika óra vízálló. Ezért van, amiért néhány ember most vett egy vízálló órát nagyon jó, de hirtelen egy nap, az oka a víz. Miért kell rendszeresen megváltoztatnunk őket? A rendszeres helyettesítés inkább megelőző szerepet játszik; várni, amíg az óra gumi gyűrű öregedik, nem jó, de az öregedés megítélése probléma; Csak azután várhatunk, hogy az óra víz lecserélődik.

Az olaj kiszárad

Mint egy hosszú ideig használt mechanikus műszer, nem lesz rugalmas, így az óra is, mert egy automatikus óra egy kis mechanikus műszer. A hagyományos mechanikus órák főként négy részből állnak; az első rész az eredeti rendszer, az egyszerű pontot úgy értjük, ahogy gyakran mondjuk rugós rész, a második rész a sebességváltó, a fősebességváltó, egy adott arány szerint, az idő mérésére használják, a harmadik rész a menekülési sebesség szabályozó rendszer, ez a szíve az órák, az egyensúly kerék, és a hajszál, menekülési villa, ezek a részek nagyon fontosak, elsősorban az replika óra pontossága határozza meg. A negyedik rész a rendszert jelző mutató. Ha a fentiek a mobil rész, ez a rész csatlakozik az órához, és az embereknek ezt a részt kell használniuk az idő feltöltésére vagy beállítására.

Az egész őrszolgálat működése, valamennyi rendszer együttműködésének szükségessége; Hogyan lehet simává tenni? Itt van a kenőolaj iránti igény, de hosszú ideig az olaj mennyisége csökken vagy száraz romlás; Ebben az időben adjon az órának új olajat. És ha nem biztosítja időben az óraolajat, miután az olaj megszáradt, az energiarendszer száraz kopásban van, és néhány évvel lejjebb, az asztal élettartama is. Meg kell jegyezni, hogy az olajban lévő mechanikus órák jobb, ha rendszeres karbantartási központot választanak, mert a tényleges hely, ahol a formális szigorúan az olajban lévő óra igénye szerint lesz.

Az replika óra karbantartásának megjelenése

Mint mindannyian tudjuk, a használt piacon a termék minősége elengedhetetlen. És még ha nem is a használt piacon, a karbantartás megjelenésével kell foglalkozni, különösen néhány K arany, K platina, fejlett állati bőr anyagok és egyéb anyagok felhasználásával. És még ha nem is a használt piacon van, a megjelenés fenntartásával kell foglalkozni, különösen néhány K arannyal, K platinával, fejlett állati bőrrel és más anyagokkal. Tökéletesnek kell lennie, hogy megértsék, különösen mivel néhány gyönyörű nőnek többé-kevésbé kell lennie arany gyűrűk vagy fülbevaló és további ékszer tisztítás; Az óra ugyanaz az igazság.

A bőr óraszíj, nem is beszélve az izzadság korróziójáról, az öv korai megkeményedését és repedését teszi; A rendszeres karbantartásnak kerülnie kell az izzadást és az esős időszakot övasztal viselésével. Ha az replika óra acél héj övből készült, gyakran polírozott felújítás, több tükrözheti annak értékét. Mert a híres márka mechanikus óra sok pénzt ér, az értéktárgyakhoz tartozik, nem lehet, mert nem jól néz ki öreg nem akar. Még ha nem is számít, egy rossz kinézetű óra soha nem fog jól mutatni neked. Néhány ember otthon érzi magát az óra tisztítása rendben van, de a legjobb, ha speciális megjelenés karbantartást végez egy adott időn belül.

A mechanikus asztal karbantartása elsősorban meghosszabbítja élettartamát és a problémák időben történő felfedezését, és ugyanazt az éves fizikai vizsgálatot érezzük. Röviden, figyelnünk kell a mechanikus órára, ha még karbantartásra van szükség; Egy nap rossz lesz, ez biztos.