Megjelent Az Új Piaget Polo Óra, Replica Watches

A népszerű ultravékony öröknaptárs óra piacra dobása után a klasszikus Piaget Polo sorozat ismét remekül értelmez egy újabb órabonyolítást, és egy új órát mutat be élénk smaragdzöld tónusban.

Jellegzetes stílus

Az „Ékszerészek és órások 1874 óta” szavakat sok évvel ezelőtt nyomtatták a Piaget óra tanúsítványaira, tömören összefoglalva egyedülálló eredményeit. Piaget százötven évvel ezelőtt született La Côte-Aux-Fées-ben, a Jura-völgy mélyén, a svájci óragyártás bölcsőjében. Az alapító család merész és úttörő szelleme alapozta meg jellegzetes esztétikai jellemzőit és kiemelkedő hírnevét. Az ultravékony dizájn szakértelméhez ragaszkodva a Piaget egy sor legendás szerkezetet fejlesztett ki karcsú alkatrészekből készült karórákba, miközben ügyesen értelmezi a dekoratív drágakövek és a kiemelkedő arany kidolgozású pompás színeket. Az aprólékos kidolgozás beleivódik Piaget finom óragyártásába és ékszereibe, és a mindennapi viseletre is alkalmas munkái. Replica watches.

Precíz ritmus

A Piaget Polo sorozatú kronográfot 2016-ban újratervezték, hogy igazodjon a kortárs óragyártáshoz, miközben megőrizte az 1979-es első Piaget Polo sorozatú karóra elegáns és sportos stílusát. Ez az óra Piaget összetett funkciók iránti szenvedélyéről is tanúskodik. Technikai eredete az 1980-as évek Gouverneur karórájában és a 21. század elején a Protocole XL és az Upstream sorozatú karórák kronográf mozgásaihoz vezethető vissza.

PIAGET Polo sorozatú kronográf

Ez az új mű egy 42 mm átmérőjű párna alakú huzatot alkalmaz. Különböző geometriai formák harmonikusan átfedik egymást a lekerekített testkontúron belül, bájos rétegzettséget mutatva. Az óra 1160P-s szerkezettel rendelkezik, amely pontosan hajtja a kronográf komplex funkcióját. A számlap egyedi kontrasztos színű kialakítással rendelkezik, amely egyedülállóan értelmezi a „Panda Plate” óra kéttónusú esztétikáját, de nem használja a tiszta fehér és matt fekete klasszikus kombinációját. Ehelyett egy melegebb színt vezet be, kiemelve Piaget merész és féktelen kreatív találékonyságát. A stílusok elképzelhetetlen keveréke vadonatúj vizuális élményt hoz létre.

Lucky Green

A számlap az 1979-es első Piaget Polo sorozatú karóra elegáns legendáját folytatja, a klasszikus kerek formagravírozott dekorációt reprodukálva. A gyönyörű vízszintes csíkokhoz gazdag smaragdzöld tónus párosul, amely élénk és szemet gyönyörködtető új értelmet kölcsönöz a számlapnak a fluoreszkáló fény áramlásában.

Az egyedi és bájos zöld tónus okosan visszhangozza a svájci Jura hegység, Piaget szülőhelyének buja zöldjét. Ezt a színt korábban a PIAGET Polo Field naptárórákban és a PIAGET Polo ultravékony öröknaptárórákban is használták egy másik ikonikus komplikációval. A másik, sziklakék számlappal és gumiszíjjal ellátott „panda számlap” órától eltérően az új PIAGET Polo óra fényes rozsdamentes acél karkötővel van felszerelve. A PIAGET Polo sorozat az 1980-as évek elején történt első megjelenésétől a legújabb, evolúción és innováción átesett változatig továbbra is élettel teli, változatos bájjal és életmódbeli változtatásokkal értelmezi az idő valódi jelentését.