Új True Square „Colorful Gems” Mechanikus Óra, Replika Órák

A Rado szögletes high-tech kerámia órái már régóta ismertek, a True Square széria a képviselője: üreges számlap, éles vonalak, egy darabból készült high-tech kerámia tok fröccsöntéssel, könnyű és nem könnyű viselet, ill. rendkívül kényelmes viselet. Csendesen közeledve a nyár léptei, káprázatosan debütált a True Square „Colorful Gems” mechanikus óra, amely konkretizálja a színes elemeket. Folytatja a sorozat klasszikus esszenciáját, és merész újításokat és áttöréseket hajt végre a részletekben, új életerőt oltva az egész sorozatba.

Csillagfény a csuklón

A hatalmas univerzumban a világ olyan színes, mint egy paletta, és nem túlzás az új True Square „Colorful Gems” mechanikus karórát „fénylő csillagok csoportjaként” leírni. A csiszolt fehér, csúcstechnológiás kerámia tokon tizenkét csillogó színű drágakő pötyög, akár a csillagok, és fokozatosan kezdődik a színek lakomája, amely a korlátoktól való megszabadulás és az igazán szabadság filozófiáját szimbolizálja. Finoman fordítsa el a csuklóját, és a gyémántok káprázatos fénnyel csillognak a fény simogatása alatt, vitalitást és szerencsét hozva viselőjének, mintha az egész világ kivilágítana. Replika órák.

Jin Chen, a Rado Swiss Rado márkaszóvivőjének kiemelkedő teljesítménye új életerőt adott a True Square sorozat „Colorful Gems” mechanikus órájába. Csuklói között színes drágakövek folynak, virágozva a nyári életerővel. A különböző színű drágakövek az élet sokrétű aspektusát is képviselik, és hihetetlen rezonanciát képeznek Jin Chen „igazi énjének” szellemével, amely a folyamatos kísérletezés, az önáttörés és a meghatározás megtagadása az évek során.

Színes esztétika

A True Square „Colorful Gems” mechanikus óra számlapja fehér függőleges szálcsiszolt dizájnt kapott ródium letörésekkel, a színes drágakő órajelzők pedig az utolsó simítást, életerőt kölcsönözve ebbe az órába. Minden drágakő gondosan polírozott, kitűnő színekkel és csillogó csillogással, amely tökéletesen visszhangozza a ródium színű központi óra- és percmutatót a narancssárga Super-LumiNova világító bevonattal, bemutatva Rado egyedi meglátásait a színesztétikában. Legyen szó egy sztárvacsorapartiról vagy egy kreatív művészeti kiállításról, a csukló fényes fókuszává válhat, és csendben felkelti mindenki figyelmét.

A beépített kiváló Rado Swiss Rado R734 automata mechanikus mozgás akár 80 órás teljesítménytartalékot biztosít viselőjének. A Nivachron anti-mágneses hajrugóval és az 5 pozíciós teszteken túlmenően minden környezetben pontos utazási időt biztosít. A szerkezetet elbűvölő kerek rizsszem textúra díszíti, a genfi ​​csíkokkal díszített mozdulattartó pedig tovább növeli szépségét.

Könnyed és szabad formával és színes vizuális esztétikával a „Colorful Treasures” érkezése új életerőt hoz a True Square sorozatba. Folytatja a True Square sorozat következetes koncepcióját, továbbra is megvéd minden független lelket, és átadja az igazi szabadság és önkorlátlanság hitét minden meghatározatlan életnek.