TAG HEUER Carrera Sorozat, Replika Óra Webáruház

A TAG Heuer egy új Carrera sorozatú tourbillon kronográfot mutat be, amelyet Sanghaj elbűvölő éjszakai látványa és városképe ihletett, és amely integrálja a fejlett órakészítési készségeket és a város lelkét, így válik a márka tourbillon kronográfjává. A kollekció merész és magával ragadó csillogást áraszt.

A svájci úttörő óragyártó márka, a TAG Heuer büszkén mutatja be a TAG Heuer Carrera sorozatú Tourbillon Chronograph sanghaji limitált kiadását, megerősítve professzionális órakészítői képességeit. Ez a 8 darabos karóra okosan ötvözi a márka úttörő óragyártási mesterségét Sanghaj egyedi esszenciájával, ezzel tisztelegve e nyüzsgő nemzetközi metropolisz előtt.

Folyamatosan változó városi ritmusával és városi szellemiségével, amely mindig a kiválóságra törekszik, Sanghaj híres egyedülálló varázsáról. Amikor leszáll az éj, és először gyulladnak ki a fények, a felhőkarcolók és az egymást keresztező utak ebben a nyüzsgő városban felejthetetlen éjszakai jelenetet alkotnak, és a Lujiazui ikonikus épületeiből álló látkép a legkáprázatosabb része, Sanghaj egyedülálló szimbólumává válik. A város feltűnő megjelenése által ihletett TAG Heuer Carrera sorozatú Tourbillon Chronograph Shanghai Limited Edition modern dizájnjával és rendkívüli teljesítményével tiszteleg Sanghaj előtt, következetesen demonstrálva a márka rettenthetetlen kihívásait és a kiválóságra való törekvést. Kiváló elszántság.

Ez a TAG Heuer Carrera sorozatú Tourbillon Chronograph magas színvonalú, összetett funkciójú karóra a márka termékkínálatában, amely Shanghai egyedülálló varázsát foglalja magában. Az óra színes dizájnja ügyesen megragadja ennek a városnak az életerejét és titokzatosságát. A nap folyamán az óra visszafogott és dinamikus stílust mutat, finom szépséget mutatva finom díszítésekkel. Amikor leszáll az éjszaka, az üreges számlap elbűvölő kék és rózsaszín fényt bocsát ki, mint a neonfénycsokor, amely Sanghaj kecses éjszakai jelenetét alkotja, így az óra különösen szemet gyönyörködtetővé teszi, és magára vonzza az órakészítés szerelmeseinek éles tekintetét. Replika óra webáruház.

Ez a 45 mm-es óra a Carrera Turbillon óra ikonikus házának, előlapjának és szíjjának kialakítását folytatja. Teljesen fekete tokja rendkívül kopásálló és ultrakönnyű fekete, PVD-bevonatú, 2-es fokozatú titánból készült, amelyet finoman matt, és szénfixált előlappal és fordulatszámmérő skálával párosítottak. A számlap a TAG Heuer Carrera sorozat elegáns és kiegyensúlyozott klasszikus Tricompax elrendezését alkalmazza, fekete üreges kialakítással és kék Super-LumiNova fluoreszkáló festékkel. A számlap közepére az egyedi „SHANGHAI” szó van nyomtatva. Az alszámlapokat 3 és 9 órakor smaragdkék és lila, 6 órakor pedig smaragdkék fix konzollal ellátott turbillon díszíti. A háromdimenziós TAG Heuer logó ródiumozott, az órajelzőket pedig kék és rózsaszín Super-LumiNova fluoreszkáló festék borítja.

Az órát tükröződésmentesen hajlított, ferde zafír tükörrel, fekete PVD-bevonatú 2-es fokozatú titán gombokkal és gumi koronával szerelték fel, a 2 órás gombot pedig smaragdkék ékezetek díszítik. A kifinomult dizájn kiegészíti a kiemelkedő mozgást. Ez az óra a Heuer 02T tourbillon kronográf szerkezettel van felszerelve, amelyet a TAG Heuer márka önállóan fejlesztett ki, és amelyet a Swiss Official Observatory (COSC) tanúsított. Akár 65 órás teljesítménytartalékot biztosít. A fekete PVD-bevonatú, zafírba csavart 2-es fokozatú titán hátlapja egy pillantással látható. A „SHANGHAI LIMITED KIADÁS”, „ONE OF 8” és a sanghaji látkép körvonala speciálisan gravírozott a tok hátuljára.

A TAG Heuer Carrera sorozatú Tourbillon Chronograph Shanghai Limited Edition csúcskategóriás fekete borjúbőrből és gumiból készült szíjat használ, homokfúvott fekete 2-es fokozatú titán összecsukható csattal rögzítve, és dupla biztonsági gombbal, TAG Heuer címerrel.

Merész és lenyűgöző remekműként a TAG Heuer Tourbillon Chronograph zökkenőmentesen ötvözi az egyedi színkombinációkat és a városi tájakat a márka legkifinomultabb óráival, megtestesítve a TAG Heuer innováció iránti elkötelezettségét és következetes elkötelezettségét a design iránt. 2023 novemberétől ezt az órát csak nyolc darabra korlátozva kizárólag a TAG Heuer butikokban árusítják Kínában.